Uke 28

Her er horoskopet for ditt stjernetegn!

Krepsen kan ha godt av litt alenetid, mens tvillingene må senke tempoet.

ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VÆREN

21. mars - 20. april

Hvis du har savnet en kjæreste, venn eller «lekekamerat», så har du mulighet til å møte vedkommende allerede i ukens første dager. Personen er veldig snakkesalig og er kanskje litt mye for deg? Dere har begge behov for oppmerksomhet. Midt i uken får du behov for å være uavhengig av planer og avtaler.
Ukens råd: Ta pauser fra mobilen.

TYREN

21. april - 21. mai

Det er mulig at de planene du har for uken blir avlyst eller utsatt. Det kan særlig skje i ukens første dager. På mange måter passer det deg godt, fordi det gir deg en større frihet til å planlegge og disponere helt som du selv vil. Det er mer aktivitet enn normalt i familien. Praktiske ting må ordnes i hjemmet.
Ukens råd: Vær åpen for endring i planene.

TVILLINGENE

22. mai - 21. juni

Det er fint hvis du klarer å gire ned litt og finne et mer avslappende tempo i den kommende tiden. Det er feriemåned, så på den måten passer det bra inn i planene dine. All informasjonen som du skal bringe videre må vente til senere. Og det er bra, for da får du også mulighet til å gjøre ekstra research før du går videre med diverse opplysninger.
Ukens råd: Sakk ned på tempoet.

KREPSEN

22. juni - 22. juli

For deg handler det denne uken om enten å reise til et eksotisk sted for å feriere eller å tilbringe uken på en hytte. Dessuten har du behov for å få litt inspirasjon – gjerne noe som også er litt spirituelt. Du har veldig lyst til å tilbringe uken alene, for uansett hvem du er sammen med, føler du at det kreves noe ekstra av deg.
Ukens råd: Prioriter tid alene.

LØVEN

23. juli - 23. august

Vanligvis har du ikke behov for fred og ro, men denne uken er et unntak. Og særlig midt i uken er lysten til å finne fred på det indre plan stor. Selv om det er ferietid, så er det mulig at du likevel blir nødt til å gjøre noe som er bra for helsen din. Du har nok litt for lenge overhørt kroppens signaler i forhold til å bevare en god fysisk form.
Ukens råd: Mosjoner.

JOMFRUEN

24. august - 23. september

Selv om du har trukket deg litt tilbake fra det utadvendte livet, har du likevel et ønske om å være sammen med andre og bli underholdt. Spørsmålet er derfor: Hva er det som kan oppfylle dine behov og krav? Eksklusive velværehoteller eller -kurs kan lokke deg av gårde. Spesielt hvis det også er mulighet for noen spirituelle opplevelser.
Ukens råd: Kjenn etter hva det er du vil.

VEKTEN

24. september - 23. oktober

Du har lyst til å endre imaget ditt. Kanskje kan du gjøre det ved å gå i gang med en skjønnhetskur eller noe annet som gir deg en følelse av personlig og ytre forandring. Du har stort behov for å konsentrere deg om deg selv denne uken, og derfor vil du kanskje avlyse eller endre noen avtaler. Det får deg til å føle deg uavhengig og vel tilpass.
Ukens råd: Tenk over hvem du vil være.

SKORPIONEN

24. oktober - 22. november

Du ønsker ingen forpliktelser denne uken. Så hvis du har ferie, så passer det helt perfekt til hvordan humøret ditt er nå. Hvis du har bundet deg til et sosialt fellesskap, så er det klokt å si ifra til dine omgivelser at du har behov for tid alene og å gå dine egne veier nå. I tillegg må du ta stilling til om et samarbeid skal fortsette.
Ukens råd: Tør å si ifra.

SKYTTEN

23. november - 21. desember

Du burde ligge ubekymret på en strand og nyte sommeren, men kanskje tynges du av økonomiske bekymringer. På grunn av ferieavvikling er det ikke noe du kan gjøre med dette, så derfor kan du like gjerne lene deg tilbake og nyte tilværelsen. Dessuten holder du fast på dine «rettigheter» uansett hvilke økonomiske utfordringer du har.
Ukens råd: Len deg tilbake og slapp av.

STEINBUKKEN

22. desember - 20. januar

Det handler om parforhold og samarbeid denne uken. Og du blir nødt til å ta deg av det din partner eller kollega eventuelt måtte si til deg. Du kan ikke ignorere eller vende det døve øret til. Du er den som kan endre den situasjonen som har oppstått. Det er mulig at ferien blir endret i den forbindelse, men du må finne en løsning her og nå.
Ukens råd: Ikke vær redd for å handle.

VANNMANNEN

21. januar - 18. februar

Du klarer ikke å slappe helt av denne uken. Det kreves at du tar deg av og ordner noen ting som må avklares. Du kan ikke bare late som ingenting. Tingene kan ikke bare fortsette i sin nåværende form, og derfor kreves det endringer. Det kan blant annet handle om ditt velvære, din fysikk og din helse generelt. Det må strammes opp.
Ukens råd: Dra på trening.

FISKENE

19. februar - 20. mars

Hvis du har barn, så er det dem alt dreier seg om denne uken. Det er selvfølgelig mer eller mindre alltid det, men denne perioden kreves det ekstra årvåkenhet og nærvær. Det er noen spenninger som må fjernes, og det gjøres best ved å være forhandlingsvillig. Det kan også handle om noen venner som ønsker en annen relasjon.
Ukens råd: Vær nærværende.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer