Horoskop:

Her er ukens horoskop!

Her er værvarselet for livet og kjærligheten i uke 44.

Horoskopet gjelder for uke 44. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
Horoskopet gjelder for uke 44. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN (21. mars–20. april)

Du føler deg ikke helt ferdig med forrige ukes ekstra oppgaver, og du må finne balansen igjen før du kan gjøre noen større framstøt i forbindelse med samarbeid og samvær med andre. Gi deg selv litt tid til "å gå igjennom hendelsene som har vært utfordrende for deg. Det er tid for "å komme seg videre.
Ukens råd: Finn ut hvordan du vil ha det.

TYREN (21. april–21. mai)

Et nært samarbeid står i sentrum i midten av uken. Og det er derfor godt å få noen klare avtaler på plass, fordi du har knapt med tid. Du skal videre på din vei, og allerede fredag kan du ane konturene av noe i horisonten, noe som du gjerne vil bruke din energi på. Din makker må innstille seg på å gjøre videre research alene.
Ukens råd: Vær tydelig.

TVILLINGENE (22. mai–21. juni)

En jobboppgave skal avsluttes – og gjerne i løpet av onsdag. Men det kommer nok ikke til å gå som forventet. Det er stadig noen opplysninger som du mangler før du kan avslutte det aktuelle prosjektet. Kanskje blir du nødt til å starte forfra, men det er avhengig av hva som dukker opp av informasjon. Ukens råd: Bruk tid på fordyping.

JOMFRUEN (24. august–23. september)

Du må ta en beslutning som berører en person som du er tett på. Det dreier seg mest sannsynlig om dere skal samarbeide framover. For midt i uken går det opp for deg at hvis du skal jobbe videre med oppgaven, så må du gjøre det alene. Det er mye informasjon som du må finne fram til, og det kreves nærmest et detektivarbeid for å lykkes.
Ukens råd: Vær modig.

KREPSEN (22. juni–22. juli)

Hvis du føler deg litt bundet eller ufri i et samarbeid eller hvis du er i tidsnød, så vil du kunne frigjøre deg allerede fra starten av uken. Kanskje har du fått øye på noen nye muligheter eller prosjekter som du heller vil bruke kreftene på. Uansett så nyter du den nyvunne friheten, og du kan la deg oppsluke av dine interesser.
Ukens råd: Dyrk en hobby.

LØVEN (23. juli–23. august)

Avtaler avlyses eller endres, og det kanskje i siste øyeblikk. Slik kan uken begynne, og det gir deg tid og muligheter som kan brukes på å få noen ting på plass – antakelig i forbindelse med boligen din. I tillegg er det forandringer på gang på jobben som du må venne deg til. Kanskje vil det på sikt gi deg større frihet.
Ukens råd: Vær innstilt på forandringer.

VEKTEN (24. september–23. oktober)

Det gjelder å få noen ting ferdig i første halvdel av uken. Det gleder du deg til, for du har ikke følt deg helt tilpass i omgivelsene dine. Fredag er tiden inne for å gjøre din entre i en annen sammenheng, og i den forbindelse vil du merke et skifte i både humør og energi. Plutselig får du visjoner, og du har lyst til å oppnå mye på kort tid.
Ukens råd: Fullfør oppgavene dine.

SKORPIONEN (24. oktober–22. november)

Du setter pris på å kunne trekke deg tilbake og finne deg selv, særlig siden du har hatt noen anstrengende dager den siste uken. Du har ikke følt at du kunne handle fritt i forhold til de eldre i familien. Det handler mye om å finne en fordeling av ansvar, og det er ikke så lett i disse dager. Din sårbarhet er merkbar, kanskje mest for deg selv.
Ukens råd: Søk fred og ro.

SKYTTEN (23. november–21. desember)

Du har flust av tanker som kverner i hodet, men du lar deg ikke merke av det. Du stiller gladelig opp og deltar gjerne på sosiale arrangementer. Men kanskje er det likevel en god idé å vende blikket innover for en stund. Plutselige endringer kan skje på hverdagsområdet, og det bør du bruke litt tid på å lande rent mentalt.
Ukens råd: Gjør opp status.

STEINBUKKEN (22. desember–20. januar)

I ukens første dager kan noe gå på tverke for deg. Men du bør ikke legge altfor mye vekt på det. Du bør snarere bruke det konstruktivt, så du får mulighet til å gjøre andre ting enn du hadde planlagt. Men helst vil du arbeide på dine egne prosjekter, for du har nå fått en idé som du gjerne vil utvikle videre. Og da mener du her og nå!
Ukens råd: Se etter lyspunktene.

VANNMANNEN (21. januar–18. februar)

Hvis du har planlagt ukens oppgaver i detalj, så må du innstille deg på at det nok ikke blir som planlagt. Heldigvis skjer endringene i ukens første dager, og dermed kan du fortsatt rekke å gjøre om på avtalene og legge nye. Det er jobbområdet som får din fulle oppmerksomhet, noe du er fornøyd med så lenge du får jobbe i fred og ro.
Ukens råd: Sjekk saldoen din.

FISKENE (19. februar–20. mars)

Det er klokt å være forsiktig med å kommentere noe som helst i begynnelsen av uken, for du kan lett skape forargelse selv om det ikke var din mening. Men hvis du har uttalt deg, og det blir diskusjon, så blir du nødt til å stå ved dine ord eller meninger. Kanskje kan det hele ende med at du får et nytt eller annet perspektiv på tilværelsen.
Ukens råd: Stå for dine meninger.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer