Horoskop uke 46:

Her er ukens horoskop!

Tvillingene må ikke stresse, mens steinbukken bør si hva hun føler.

ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Din begeistring kan merkes av alle som er rundt deg. Du har fått energien tilbake, og kanskje har du fått mulighet til å dra på en reise eller på et kurs – gjerne til steder der det skjer noe og hvor fysisk aktivitet er prioritert. Du holder fortsatt en lav profil, for meningen din teller ikke så mye for tiden. Ukens råd: Sats på samarbeid.

TYREN

21. april–21. mai

Det er en god idé å være forsiktig nå, særlig når det gjelder juridiske og økonomiske spørsmål. Det er lurt å ta deg tid til å undersøke hvilke regler det er som gjelder for de relevante sakene. Det gjelder å holde hodet kaldt og unngå forvirring over de mange tingene som kanskje ikke er relevante. Fredag vil alt bli klarere.
Ukens råd: Les det som står med liten skrift.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Det er kanskje ikke så mye framdrift som du håper på. Til gjengjeld arbeider du deg gjennom de bunkene som krever konsentrasjon. Når du først har kommet inn i det, så flyter det av seg selv. Du finner noen sammenhenger som gir god mening og som gir deg mot til å fortsette med din arbeidsmetode som tilsynelatende gir resultater.
Ukens råd: Ikke stress, ting ordner seg.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Du bør være forsiktig med å si din mening denne uken selv om du kan være irritert på en person som er tett på deg og som kan være vanskelig å samarbeide med. Ditt sinne kan lett antennes, og du kan komme til å si ting som du senere vil angre på. Du er den av dere som har størst overskudd og må handle deretter.
Ukens råd: Ikke si alt du tenker.

LØVEN

23. juli–23. august

Det er mest aktivitet i første halvdel av uken, og det er fortsatt ting som må ordnes i familien eller boligen. Det kan være en idé å gjøre kort prosess og få gjort unna ting slik at du kan komme videre. Du har både fysisk og psykisk overskudd, så det er ingen unnskyldninger for ikke å gjøre ferdig det som du har startet på.
Ukens råd: Bruk dine erfaringer.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Du kan godt virke hemmelighetsfull, og det har du også grunn til. Velger du å betro deg til en som står deg nær, bør du likevel være forsiktig med hva du sier. Det kan kanskje bli en ulempe for deg på et senere tidspunkt. Så kanskje skal du holde tett om dine opplysninger. Du har sterk intuisjon denne uken. Ukens råd: Bruk intuisjonen din i kjærligheten.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Du må være bevisst på ikke å ta på deg for mange oppgaver denne uken, særlig hvis du mangler overblikk over hvor stor arbeidsbyrden egentlig er. Du får først det fulle overblikket i løpet av fredagen. Har du noen fysiske svakheter, kan lette yogaøvelser kanskje rette opp energibalansen. Husk å følge med på hvor mye krefter du har.
Ukens råd: Ikke ta på deg for mye.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du føler deg energisk, og nå handler det om hvordan du får frigjort kreftene. Det er bra å ha en plan i så måte, så du ikke bruker opp alt kruttet feil. Og derfor er det viktig at du setter av tid til deg selv, slik at du får tatt vare på ditt eget fysiske og psykiske velbefinnende. Parforhold og nære relasjoner er i sentrum tirsdag.
Ukens råd: Sett av tid til deg selv.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Det er viktig for deg at du får støtte fra ditt nettverk, og det vil du sannsynligvis få i ukens første dager. Det gir deg overskudd og ekstra krefter, og ingenting synes å være umulig for deg nå. Utnytt dette gode utgangspunktet til å danne en sterk allianse med de personene som er positive til dine ideer og forslag. Ukens råd: Ta med kake på jobb.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

En relasjon blir omdreiningspunktet midt i uken. Det er snakk om en person som du er glad i og som på alle måter er lojal overfor deg. Følelsene kan være så sterke at det til tider kan være vanskelig å skjelne mellom hva som er vennskapelig og hva som er svært kjærlige følelser. Det kommer du til å finne ut av.
Ukens råd: Si hva du føler.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Forholdene på hjemmebane er i sentrum, og særlig i løpet av tirsdag. Her får du klarhet i hva som må gjøres. Du har eventuelt planer om å endre noe i hjemmet eller flytte i den nærmeste framtid, og det kan oppfylle ditt behov for forandringer. Du får gode resultater med jobbprosjekter, og det vil for det meste dreie seg om nye oppdagelser.
Ukens råd: Pust dypt og tenk deg om.

FISKENE

19. februar–20. mars

Arbeidslivet tar mye av din tid, og det har det gjort det siste året. Det er også nå i denne måneden at du skal avslutte prosjekter, så det kan skje noe nytt eller annet på den fronten. Du har hatt sjansen til å utvikle konsepter og visjoner, og snart skal det vise seg om de holder i det virkelige liv. Du får god støtte til å lansere dine planer.
Ukens råd: Lanser dine planer tirsdag.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer