Horoskop uke 47:

Her er ukens horoskop!

Løven har kjærlighet i vente, mens vekten bør finne seg en samarbeidspartner.

ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Starten av uken kan føles litt turbulent, men rolig og stille finner du melodien. Du føler tydelig at konsentrasjonen din skjerpes, og det samme gjør ditt nærvær, og du blir fort svært intens når det handler om følelser. Du har det bra nå, og du får muligheten til å dykke ned i dine interesser. Søndag blir muligens ikke helt som forventet.
Ukens råd: Forvent overraskelser søndag.

TYREN

21. april–21. mai

Følelser og ting kan lett vokse seg store og kanskje også komme helt ut av proporsjoner. Hele uken leder fram til en kulminasjon i løpet av helgen. Da må noe avklares. Det kan være forskjellige ting – fra juridiske problemstillinger til forbedring av dine levevilkår. Og det kan handle om at du innleder eller avslutter et samarbeid.
Ukens råd: Kontroller følelsene dine.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Fornemmer du at alt har gått i stå? Fortvil ikke, for i løpet av onsdagen føler du at det kommer et vendepunkt, og det blir igjen bevegelse i sakene. Det er i den forbindelse lurt å bearbeide de informasjoner som du har samlet inn. Deretter kan du bestemme og handle. Framgangen gjelder også i forhold til din fysiske situasjon.
Ukens råd: Bearbeid informasjonen du har.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Du har i lengre tid fordypet deg i noen oppgaver som har krevd mye av deg, og du har kommet langt i din søken. Det kan være i forbindelse med et større forskningsprosjekt. Mot slutten av uken skjer et skifte, og dine interesseområder endrer seg. Nå er du klar til å påta deg flere og større arbeidsoppgaver.
Ukens råd: Si ja til oppgaver du blir spurt om.

LØVEN

23. juli–23. august

Det har kanskje vært noen oppgaver i forbindelse med familien eller boligen som har krevd din tid. Nå kan du se en ende på disse oppgavene. I løpet av uken og fram mot fredag fornemmer du et skifte i humøret, og du ser nå ting i et helt annet og mer konstruktivt lys. Livet blir søtere i den kommende tiden, og det samme gjør kjærligheten.
Ukens råd: Åpne opp for kjærligheten.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Hvis du er involvert i en større kommunikasjonsoppgave, har du kanskje mistet spiriten. Men i løpet av uken føler du at du får fart på hjulene igjen – kanskje i forbindelse med at det kommer en person inn i bildet som kan gi deg en dytt og lyst til å ta opp tråden og komme videre. Vær forberedt på at vedkommende er litt ukonvensjonell.
Ukens råd: Søk inspirasjon.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Du har mange og kanskje også store planer i øyeblikket. Det kan særlig bli tydelig i løpet av uken og særlig i helgen. Du er klar til å ta beslutninger som kan få betydning på lengre sikt og som kan medvirke til at du får flere oppgaver å ta deg av. Hvis du har overskudd og evner til det, er det ikke noe i veien for å gå i inn i et samarbeid.
Ukens råd: Finn en samarbeidspartner.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Etter lengre tids ubesluttsomhet kan du nå ta beslutninger uten å nøle. Det gjelder særlig fra onsdag. Du ser nå klart hvordan du skal gripe ting an, men gi det et par dager, så føler du deg på sikker grunn. Et samarbeid kan ta en annen retning enn forventet, noe som viser seg for alvor i løpet av helgen. Kanskje er det til din fordel uansett.
Ukens råd: Ikke forhast deg.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Du kan bli kontaktet i forbindelse med et samarbeid. Kanskje handler det om å få det avsluttet, kanskje om å få det påbegynt. Har du noen planer som du har gått med i det siste året, kan det være en god idé å slå til nå. For det er svært gunstige vinder som blåser, og snart er du på vei mot andre oppgaver eller destinasjoner.
Ukens råd: Grip sjansene som byr seg.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

En av dine venner, som du eventuelt ikke har hørt fra på lenge, kan plutselig dukke opp, og det vil føles som om dere ikke har vært fra hverandre. Alt er bra, det er en tett og god kontakt mellom dere. Du beskyldes av og til for å være rasjonell og kanskje også litt firkantet i noen sammenhenger, men akkurat nå er du svært intuitiv.
Ukens råd: Følg magefølelsen

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Et av dine arbeidsprosjekter kan bli avsluttet sist på uken. Du er fornøyd med resultatene, og det er enda flere på vei i den nærmeste framtid. Interessante allianser inngås i denne uken i ditt nettverk, noe du bare kan være fornøyd med, selv om du kanskje føler deg litt holdt utenfor. Men det er kun inntil du selv melder deg inn i «klubben».
Ukens råd: Sats på samarbeid.

FISKENE

19. februar–20. mars

Hellet er med deg denne uken. Derfor bør du satse på at de tingene du arbeider med vil gi positive resultater. Det er særlig jobben, karrieren din eller noe annet som har med framtiden å gjøre som står i sentrum. Handler det om investeringer, kan du forvente god avkastning, kanskje ikke akkurat nå, men på lengre sikt.
Ukens råd: Gled deg til helgen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer