HOROSKOP 2018: Horoskopet gjelder for uke 30. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Horoskopet gjelder for uke 30. FOTO: NTB Scanpix
Horoskop 2018:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Horoskopet gjelder for uke 30.

Pssst, lurer du på hvordan sommeren din blir? Her finner du stort sommerhoroskop for 2018!

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Utålmodigheten din er tydelig. Du har vanskelig for å skjule irritasjonen som bare eskalerer for til slutt å kulminere før helgen. Grunnen til utilfredsheten er kanskje å finne i forholdet til et av dine barn, hvis du er forelder. Det kan også handle om at du gjerne vil ha mulighet til å dyrke dine fritidsinteresser, men forhindres av et familiemedlem.

Ukens råd: Prøv å se deg selv utenfra.

Tyren 21. april–21. mai

Du føler deg splittet denne uken. Intuisjonen din sier én ting og fornuften noe annet. Det er spesielt i ukens første dager at du er i tvil. Hva kan du gjøre? Bruk de erfaringene du har før du handler. Det vil gi deg størst ro på lang sikt. Og dessuten vil du oppleve at den kunnskapen du har samlet opp gjennom livet likevel kan brukes til noe.

Ukens råd: Len deg på erfaringene dine.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du fornemmer at stemningen rundt deg er litt anspent. Det berører ikke deg direkte, men det skal ikke mye til før uro og diskusjoner bryter ut. I løpet av torsdag føler du tydelig at det skjer et energiskifte. Deretter går alt i riktig retning. Kanskje er du på reise og opplever uro der du befinner deg – spesielt i løpet av fredag.

Ukens råd: Gled deg til helgen.

Jomfruen 24. august–23. september

Nettopp denne uken føler du at energien vender tilbake, og du kan endelig fullføre de oppgavene som du har jobbet lenge med. Du har det best når du kan utføre oppgavene i ditt eget tempo. Mot slutten av uken har du behov for å gjøre noe godt for deg selv og din helse. Alternative behandlingsformer appellerer sterkt til deg.

Ukens råd: Plei deg selv.

LES OGSÅ: - Husarbeid er skilsmisseårsak nummer én, sier profilert psykolog

Krepsen 22. juni–22. juli

Du må forvente en uke med avslag og avlysninger av dine faste avtaler. Det er spesielt i løpet av onsdag at dagen blir annerledes enn du hadde forventet. Mot slutten av uken har du fokus på økonomi, ressurser og overskudd. Hvis det er uro, må du i første omgang bevare roen og din sunne fornuft.

Ukens råd: Vær forberedt på å få kjeft.

Løven 23. juli–23. august

Hvis du har ferie denne uken, må du innstille deg på at det kan bli en uke hvor et nært samarbeid må gås etter i sømmene. Det ser ut til at det er en sterk utilfredshet, og det må du være lydhør overfor, selv om du ikke har lyst til å fire så mye som en centimeter. Du synes at alle du møter – og spesielt fredag – er svært utspekulerte.

Ukens råd: Se etter løsninger.

Vekten 24. september–23. oktober

Du vet godt i hvilken retning du skal bevege deg framover, men du blir i tvil i begynnelsen av uken. Faktisk så mye at verken fornuften eller intuisjonen kan vise deg veien. Til helgen blir du deg selv igjen, og kan nyte den støtten som du får hjemmefra. En person i slekten som du ikke har hatt kontakt med i lang tid dukker plutselig opp lørdag.

Ukens råd: Hold stø kurs.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Uansett om du har sommerferie eller ikke, så har du det travelt denne uken, og det kan være vanskelig å fordele energien jevnt. Uansett hvor du befinner deg, så kan du fort føle deg presset av en person som dominerer eller stresser deg. Du har vanskelig for å skjule din utilfredshet, og det kan lett oppstå konflikter, spesielt i familien.

Ukens råd: Ikke la deg stresse.

LES OGSÅ: Mamma Mia-Amanda innrømmer at ektemannen er sjalu fordi hun spiller mot ekskjæresten i filmen

Skytten 23. november–21. desember

Hvis du har noe på hjertet, så har du mulighet til å gi uttrykk for det denne uken. Tankene din er farget av noen spirituelle opplevelser. Det har gjort stort inntrykk på deg, og det føles derfor viktig å fortelle om dem. Men ikke regn med at ordene dine faller i god jord. Det vil de kun gjøre hos dem som tror at det finnes mer mellom himmel og jord.

Ukens råd: Ikke la andre dempe gleden din.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du er full av gode og kreative ideer – det er faktisk så mange av dem at det kan være nødvendig å skrive dem ned. Du har lyst til å eksperimentere med de tingene du er opptatt av, og gjør endelig det, for det er nettopp på den måten at du kan komme videre og at nye ideer oppstår. Det eneste utfordringen er å få økonomien til å strekke til.

Ukens råd: Sjekk saldoen.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du er stadig opptatt av hvordan framtidens bolig skal se ut eller være. Kanskje kan du likevel få noe nytt ut av det du allerede har. Plutselige ideer kan oppstå, og hvis du følger dem spontant, så vil du komme videre med dine boligplaner. Du nyter fortsatt sommeren, alene eller sammen med dine nærmeste.

Ukens råd: Vær leken.

Fiskene 19. februar-20. mars

I denne tiden foregår det mye i hodet ditt. Du tenker masse og legger planer for framtiden. Men det er noen ting som fusker denne uken, og som kan bidra til at det er vanskelig å få viljen din igjennom. Det er flere som kjemper om din oppmerksomhet, og den som roper høyest vil få det som den vil. Du viser ikke din utilfredshet.

Ukens råd: Hev deg over smålighet.

LES OGSÅ: Alexandra og Rachello bor i en van: - Livet er enkelt og gøy, og vi har friheten til å gjøre det vi vil

Til forsiden