Horoskop 2018:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Ukens horoskop gjelder for perioden 06. - 12. april.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 06. - 12. april. ILLUSTRASJON: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 06. - 12. april. ILLUSTRASJON: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

En deilig uke står for døren. Alle former for samarbeid vil lykkes, og du føler at du får støtte – spesielt fra familien og din nære partner. Men i tillegg er det også interesse for deg fra et annet hold – det gjelder særlig hvis du er singel og er åpen for romantikk. Spesielt midt i uken er det varme følelser i luften.

Ukens råd: La deg smigre.

Tyren 21. april–21. mai

Det ser gunstig ut for deg denne uken, så det er bare å utnytte tiden til å utrette noe konstruktivt. Kanskje er tiden inne for å gi uttrykk for din kunnskap i en større forsamling. Eller kanskje kan det handle om at du for alvor får vist dine følelser overfor den utvalgte. Bærer du på håp eller forventninger, er det denne uken de kan bli oppfylt.

Ukens råd: Sett planer ut i livet.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Etter hvert som uken skrider fram, fornemmer du tydelig at det snart må komme et vendepunkt, fordi du mangler energi og sliter med å holde tempoet. Du har manglet overskudd i lengre tid, men det vil endre seg, og det vil skje i løpet av helgen. Hvis du har mange oppgaver du ikke har orket å gjøre, bør du vente til neste uke, for da har du mer futt.

Ukens råd: Spar kreftene til neste uke.

LES OGSÅ: Har du ikke mulighet til å betale restskatten? Her er alternativene dine

Krepsen 22. juni–22. juli

Også denne uken vil arbeidslivet kreve mye. Og det som krever mest av deg, er å samarbeide med andre, for der har du noen utfordringer. Det handler blant annet om at du skal gi uttrykk for din utilfredshet når ting skjer i stedet for å dra med deg denne misnøyen. Egentlig er det best for dine samarbeidspartnere at du sier ting rett ut.

Ukens råd: Si det som det er.

Løven 23. juli–23. august

Du har vanskelig for å styre din begeistring for noen nye prosjekter som du har gående. Samtidig er det noen forhold som må endres eller bli bedre før du kan realisere dine ideer og tanker. For eksempel har du behov for å få fysikken i topp form for å få det overskuddet som planene dine krever. Begivenheter fra fortiden spiller en rolle.

Ukens råd: Prioriter trening og søvn.

Jomfruen 24. august–23. september

Du føler deg litt trøtt og tappet for energi. Det har vært slik lenge, og du synes at det snart må komme et vendepunkt. Men overskuddet kommer først i neste uke, så du kan like gjerne vente med å ta tak i oppgavene. Har du noe på hjertet, så er tiden velegnet til at du kan formidle det videre til dem det gjelder.

Ukens råd: Ikke stress. Neste uke blir bedre.

Vekten 24. september–23. oktober

Du lever deg inn i sansene denne uken. Du gleder deg over livet, den gode maten og kjærligheten. Det har virkelig fått deg i vårstemning, og kanskje får også hjemmet en overhaling med støvsuger og klut. Kanskje tar du også en tur til treningssenteret for å viske ut vinterens innvirkning på kropp og sjel. Drømmer kan bli virkelige nå.

Ukens råd: Nyt livet.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du har mulighet til å få en ordentlig god prat med din bedre halvdel denne uken. Derfor vil det være en god idé å arrangere en kjærestedag. Det kan gjerne være midt i uken, selv om du ikke føler at du har tid til det. Din kjæreste vil bli begeistret for oppmerksomhet eller en gave. Er du singel, vil kjærligheten banke på …

Ukens råd: Sett av tid til din kjære.

LES OGSÅ: Britisk søvnforsker: - Ja, kvinner trenger mer søvn enn menn

Skytten 23. november–21. desember

Det er denne uken at du for alvor får fart på deg selv. Du er kanskje ikke helt tilfreds, men du kan komme deg videre nå hvis du ønsker det. Det handler om å viske noen hendelser ut av ditt sinn, spesielt hvis de ligger der og trykker deg ned i hverdagen. Det er nå du kan gi slipp på fortidens opplevelser og bli lettet og klar for nye ting.

Ukens råd: Gi slipp på fortiden.

Steinbukken 22. desember–20. januar

:Det har vært mye uro rundt deg, men det har avtatt litt nå, og du kan konsentrere deg om det som er viktig. Du har stor virketrang og noen mål som du ikke vil bruke for lang tid på å nå. Handlekraften er på topp denne uken, så da kan du få gjort mye. Det er imidlertid utilfredshet i familien eller praktiske ting som må tas hånd om hjemme.

Ukens råd: Prioriter familie og hjem først.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det foregår mye i ditt indre i denne perioden, og det er noe som det er vanskelig å sette ord på nå. Men fra tid til annen blir du litt borte i dine egne tanker eller dagdrømmer og er fraværende og vanskelig å nå for andre. Denne uken er velegnet til å få gitt uttrykk for dine meninger, holdninger – eller kanskje viktigst: din utilfredshet.

Ukens råd: Si det du mener.

Fiskene 19. februar–20. mars

Alle romantiske sjeler vekkes til live denne uken, og mon tro om ikke du er en av dem? Det er gode muligheter for at følelsene kan få lov til å blomstre og leve og bli godt tatt imot der de er blitt adressert. Det er gode aspekter på spill for deg denne uken, og derfor vil dine nærmeste oppleve hvor mye kunnskap du har, hvis du åpner munnen din.

Ukens råd: Slipp romantikken til.

LES OGSÅ: 15 måter å bruke kokosolje i skjønnhetsrutinen din

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer