Horoskop uke 29

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Skorpionen må være forberedt på litt ventetid, mens tvillingene bør unngå å si «ja» til alt.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 29. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 29. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VÆREN

21. mars–20. april

Nå er det sannsynlig at du befinner deg langt fra hverdagen. Men kanskje er du også blant dem som jobber. Selv om det vanligvis er stille på denne tiden av året, så vil det være en del utfordringer i forbindelse med jobben din. I familien og i hjemmet er det viktige ting som må takles. Heldigvis har du et psykisk og fysisk overskudd.
Ukens råd: Hopp i det!

TYREN

21. april–21. mai

Dine meninger og holdninger blir utfordret denne uken. Spørsmålet er om du er klar til å endre på noen fasttømrede prinsipper som danner grunnlag for hvordan du oppfatter og opplever tilværelsen. Det kan være i forbindelse med en bok som du leser, som får deg til å tenke mer over noen av livets mysterier. Det kan virke provoserende på deg.
Ukens råd: Tør å la deg utfordre.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Uken starter i høy hastighet. Hvis du har ferie, kommer du antakelig til å arrangere mange turer og opplevelser i nærområdet. Du er sosial og småprater med alle du møter på din vei. I slutten av uken får du behov for å trekke deg tilbake. Det er viktig at du ikke påtar deg for mange oppgaver inn mot helgen, for du har behov for hvile.
Ukens råd: Ikke si «ja» til alt.

JOMFRUEN

24. august –23. september

Hvis du skal ta en beslutning denne uken, så er det lurt å vente hvis du kan. Du har ennå ikke all den informasjonen du trenger. I den kommende tiden skal du gjøre en form for research før ting blir avklart. Det er verdt å vente på å få de opplysningene du mangler, slik at du med god samvittighet kan sette kursen framover.
Ukens råd: Gjør grundig research.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Alle former for samarbeid og relasjoner står i sentrum – også i forhold til dine aller nærmeste. Her handler det om å finne og bevare den gode stemningen og energien uansett om noen gir uttrykk for stor utilfredshet. Du kan lett slite deg ut hvis du prøver å gjøre alle fornøyde. Fokuser på de tingene som gir deg glede nå.
Ukens råd: Hold en lav profil.

LØVEN

23. juli–23. august

Dette blir en uke der du – uvanlig til deg å være – kanskje velger å trekke deg tilbake fra det travle livet for å finne fred og ro på det indre plan. Den siste tiden har vært travel, og det er på tide å finne den indre balansen og bearbeide alle inntrykkene. En person du kjenner vil atter dukke opp og har behov for din oppmerksomhet.
Ukens råd: Søk fred og ro.

VEKTEN

24. september-23. oktober

Denne uken kan du komme i et dilemma når det gjelder balansen mellom jobb, hjem og familieliv. Det er mer enn nok å ta seg til på begge arenaer, og nå som du kanskje har ferie, er det viktig at du finner en balanse. Du må regne med at forhold som har med boligen og familien å gjøre vil ta mer "av din tid enn ellers.
Ukens råd: Tenk over hva du bruker tiden på.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Det er fart over deg denne uken, og du har mange prosjekter som du gjerne vil rekke. Men du vil også gjerne bli underholdt og ha det morsomt og nyte årstiden og det som den kan føre med seg. Og enten du befinner deg i utlandet eller i hjemlandet, så må du regne med at det kan være noen utfordringer med transport.
Ukens råd: Vær forberedt på ventetid.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Skulle du mot formodning ha noen økonomiske utfordringer som konstant lurer i bakgrunnen, så kan de dukke opp denne uken, og dermed kan du også få gjort noe med dem. Ikke fordi du trenger mer penger enn du har til rådighet, men utgifter på lånesiden kan plutselig vise seg å være større enn beregnet eller ventet.
Ukens råd: Sjekk saldoen.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Et samarbeid eller en nær relasjon kommer i fokus denne uken. Du liker ikke å få kritikk eller at noen pirker i samvittigheten din. Men du må regne med at det vil skje denne uken, og derfor er det en god idé hvis du prøver å være åpen. Du er den som har de sterkeste kortene på hånden, og dermed har du også overskudd til å hjelpe.
Ukens råd: Lytt til kritikerne.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Lytt til din intuisjon, selv om det er en utfordring å gjøre det nå. Du har vanligvis et fornuftig forhold til følelsene, og derfor er det ikke så ofte du kjenner etter inni deg selv. Men kanskje har du en annen fornemmelse i forhold til alt det som skjer denne uken. Kjærligheten rører på seg, og du må kompromisse litt.
Ukens råd: Følg magefølelsen.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du er fylt med kjærlige følelser og tenker ikke på annet enn det som skjer akkurat her og nå. Men det er noen utfordringer som du blir nødt til å ta deg av som kan ha med dine barn å gjøre. Det er grenser som skal flyttes eller opprør som bryter ut imot foreldre eller autoriteter. Gode venner kan komme med gode ideer og forslag.
Ukens råd: Ta imot ideer og forslag.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer