Horoskop uke 30

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Væren skal slippe følelsene løs, mens jomfruen bør vente med å ta en beslutning.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 30. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 30. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Du har en superfin uke i vente. Du har de beste kort på hånden for å sette noen av dine prosjekter ut i verden. Hvis du har ferie, vil du enten oppholde deg i utlandet eller på et rolig og harmonisk sted der du kan få boostet ditt spirituelle liv. Uansett, så får du ny innsikt, og kanskje blir også kjærligheten berørt. Det er varme følelser i luften.
Ukens råd: Slipp følelsene løs.

TYREN

21. april–21. mai

Det er de områdene og stedene der du føler deg aller mest hjemme som tiltrekker deg denne uken. Du vil besøke områder som betyr noe spesielt for deg. Kanskje har du en tradisjon for å gjøre noen bestemte ting når du beveger deg i hjemlige omgivelser. Midt i uken får du følge av en person som har behov for din oppmerksomhet.
Ukens råd: Pust dypt og senk skuldrene.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du er svært påvirkelig for stemninger og humør – både hva deg selv angår, men også fra dem som du møter denne uken. I løpet av torsdag vil du møte en av dine bekjente som gjerne vil inngå et samarbeid eller bare slå følge med deg. Du takker sannsynligvis nei, siden du ikke er så veldig fremadrettet for tiden.
Ukens råd: Ta en time out.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Er det kjærlighet eller vennskap? Det skal du prøve å finne ut av når du i løpet av uken møter eller blir kontaktet av en svært behagelig person. Det kan være vanskelig å finne ut av, for det er mange sterke følelser involvert. Du bør i den forbindelse vente med å bestemme deg, noe du må si ifra til vedkommende om.
Ukens råd: Vent med å bestemme deg.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Du fornemmer et stemningsskifte i ukens start, noe som bidrar til at humøret ditt bedres. Det vil gjøre din eventuelle ferie litt morsommere, og din lyst til å være sammen med andre blir større etter hvert som dagene skrider fram. Du får også en tydelig fornemmelse av hva det er du har lyst til og hva dine øvrige behov er.
Ukens råd: Plei deg selv.

LØVEN

23. juli–23. august

Både denne og den neste uken vil være noen av årets beste for deg. Årstiden, stemningen og livets mirakler påvirker deg, og du får mer lyst til å forsyne deg av det livet byr på. Lysten til å ta initiativer økes, og du klarer å sette mange ideer ut i livet. Du vil imidlertid stadig ha et behov for å styrke fysikken din – noe kroppen tydelig forteller deg.
Ukens råd: Hold fast på dine ønsker.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Du har mange småting som må håndteres – eventuelt i forbindelse med jobben – selv om det er ferietid for de fleste. Et samarbeid i den forbindelse kan komme i fokus, og du må klart gi uttrykk for at mer samarbeid kan komme på tale senere. Bare ikke nå. Vedkommende har fortsatt mye å lære før du kan forvente resultater.
Ukens råd: Vær tydelig i dine meldinger.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du er inne i en svært positiv periode der du merker at du har krefter og overskudd til å føre mange av dine planer ut i livet. Det vil sannsynligvis handle mye om dine overveielser i forbindelse med jobben, og det ser ut til at du kan få noen av dine ønsker oppfylt denne uken. Det er i den forbindelse viktig at du legger strategien din riktig.
Ukens råd: Vurder dine alternativer.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Reiser kan sterkt anbefales denne uken. Aspektene er gode for reiseaktivitet, og det er ingen tvil om at du vil ha godt av å slappe av og nyte tilværelsen. Du har noen hektiske uker bak deg. Nå er tiden inne til å oppleve og leve livet i store munnfuller. Hvis du har økonomi til det, bør du unne deg selv noen utskeielser.
Ukens råd: Nyt livet.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Et samarbeid eller en nær relasjon kommer i fokus denne uken. Du liker ikke å få kritikk eller at noen pirker i samvittigheten din. Men du må regne med at det vil skje denne uken, og derfor er det en god idé hvis du prøver å være åpen. Du er den som har de sterkeste kortene på hånden, og dermed har du også overskudd til å hjelpe.
Ukens råd: Lytt til kritikerne.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Du befinner deg i godt selskap denne uken. Du har et høyt aktivitetsnivå, og det bidrar også til at du kommer i kontakt med mange mennesker. Det er særlig en person som dukker opp i din vennekrets som du kan få noen gode opplevelser sammen med. Dere er begge nysgjerrige og ønsker å bli underholdt og sette farge på tilværelsen.
Ukens råd: Ha alle sanser åpne.

FISKENE

19. februar–20. mars

Uansett om det er ferietid eller ikke, så ligger du ikke på latsiden. Det er mange praktiske ting i forbindelse med hverdagen og dens rutiner som du må ta deg av. Det kan fort komme i konflikt med dine planer om å få unna noen jobboppgaver. Men en ting er viktig for deg: Det som du foretar deg må være morsomt og givende.
Ukens råd: Prioriter det som er viktig for deg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer