Horoskop uke 31

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Væren skal satse på kjærligheten på torsdag, mens vekten må komme seg videre.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 31. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 31. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Dette blir en ordentlig bra uke. Du kan gi følelsene fritt utløp og kanskje gjøre kur til den utvalgte eller arrangere en festlig dag for din kjæreste. Torsdag er den beste dagen for dette. Det vil komme et vendepunkt i forhold til familien eller boligen, som gjør det mye lettere å komme i gang eller videre med prosjekter som har ligget stille.
Ukens råd: Sats på kjærligheten torsdag.

TYREN

21. april–21. mai

Det er særlig oppmerksomhet på familieforhold eller boligen denne uken. Kanskje går ikke ting som du hadde tenkt, noe som kan gi endringer i planene. Derfor er det bra hvis du er rask til å endre kurs eller har en plan-b klar. For øvrig har du det best hvis du kan jobbe mest mulig selvstendig med de prosjektene du holder på med nå.
Ukens råd: Lag en alternativ plan.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Hva har du lyst til? Og hva har du behov for? Det er spørsmål som du prøver å finne svar på denne uken. Det vil du lykkes med, og du vil merke at energien vender tilbake. Alt som har med familie å gjøre står fortsatt i sentrum, og det du har forsøkt å endre, ser nå ut til å være mindre tyngende for deg.
Ukens råd: Gled deg over økt energi.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Selv om du er svært avhengig av ditt nettverk og den stabiliteten som det gir, så kan du forvente noen endringer når det gjelder dette nå. Avtaler kan endres eller avlyses, og det setter deg i en situasjon der du kanskje blir nødt til å gjøre tingene selv. Det er kanskje ikke så ille når det kommer til stykket. Økonomien setter begrensninger.Ukens råd: Sjekk saldoen.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Noen av dine venner har fungert som din familie i det siste. Men nå er tiden inne til å komme deg videre for egen maskin. Du fornemmer tydelig at det er et skifte i energinivå. Du blir mer aktiv og humøret bedres markant. Hvis du skal gjøre noe godt for deg selv, så vil det være naturlig å prøve å finne den indre roen.
Ukens råd: Søk indre ro.

LØVEN

23. juli–23. august

Hvis du jobber denne uken, så kan det skje endringer eller uventede situasjoner i forbindelse med arbeidet. Særlig i ukens første dager. Avtaler kan endres, og det kan vise seg å være en fordel for deg. Hvis du har noen oppgaver som du ikke får gjort ferdig, så kan det skyldes andre forsinkelser "og utsettelser.
Ukens råd: Vær forberedt på overraskelser.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Din handlekraft er markant denne uken, og det kan bidra til at du kanskje tar noen forhastede beslutninger der du ikke klarer å forutse konsekvensene. Men sagt er sagt, og det er kanskje på tide å komme seg videre. Helgen tilbringer du mest sannsynlig alene. Du får tid til å tenke over en situasjon som involverer venner og kolleger.
Ukens råd: På tide å komme seg videre

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Oppmerksomheten er først og fremst rettet mot jobbområdet, selv om det er sommer. Du må ta stilling til noe som har med samarbeid og framtidige jobboppgaver å gjøre. Du kan bli overrasket, og derfor må du finne alternative løsninger. I helgen kan du nyte tilværelsen og få den oppmerksomheten du ønsker deg.
Ukens råd: Slapp av i helgen.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Denne uken passer det fint å slappe av og ha ferie, så kanskje har du tatt ferie på det rette tidspunktet. Men du har ikke behov for å ligge på sofaen og sløve, nei, du har lyst til å oppleve verden og ta inn livet i store munnfuller. Samtidig er det noe i forbindelse med hjemmet eller familien som du må finne ut av. Ukens råd: Vær tålmodig.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Hvis du er litt lei av at livet går i samme spor, så er dette en uke der det er naturlig å endre på dette og gjøre noe helt annet enn det du pleier. Kanskje vil det sjokkere noen i din nære krets, men det viktigste er at du får brakt noen nye arbeidsrytmer på banen, slik at ting ikke blir for firkantede.
Ukens råd: Bryt opp rutinene

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Ballen er i øyeblikket ikke på din banehalvdel, og det kan bekymre deg litt, for da har du ikke full kontroll over ting. Men så lenge du holder deg i bakgrunnen og unngår å markere deg på noen fronter, så må du leve med at andre tar føringen i visse situasjoner. Samarbeid og nære partnerskap står i sentrum. Særlig torsdag.
Ukens råd: Aksepter at andre tar føringen.

FISKENE

19. februar–20. mars

Ferietiden begynner så smått å lakke mot slutten, og det er tid for å begynne å tenke på hverdagens oppgaver og rutiner. Du har nok å gjøre, og det blir ikke mindre denne uken. Du kan lett føle at du ikke har så mye energi til overs når dagens dont er unnagjort, men du kan glede til at dette snart snur. Barn og fritidsinteresser fyller hverdagene nå.
Ukens råd: Gled deg over fornyet energi.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer