Horoskop uke 32

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Vekten må ta til seg komplimentene hun får, mens løven har kjærlighet i vente.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 32. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 32. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Du bør utnytte de gode astrologiske aspektene som utspiller seg for deg nettopp i denne uken. Hvis du har ferie, vil opphold eller opplevelser i forbindelse med utenlandske reisemål være positive og konstruktive. Og du vil bokstavelig talt få mulighet til å utvide horisonten din på mange fronter. Du kan også ha stort hell med det du foretar deg.
Ukens råd: Utvid horisonten din.

TYREN

21. april–21. mai

Det er mye som lykkes for deg i denne tiden, og det eneste minuset du ser, er at ting går for langsomt. De personene som du har kontakt med, eller samarbeider med, har vanskelig for å få gjort ting ferdig. Det er hele tiden «like ved og nesten» at ting lykkes. Boligmessige prosjekter har vind i seilene, og du kan kanskje få frigjort noen penger.
Ukens råd: Nyt medgangen.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Alt synes å gå litt for langsomt for din smak. Men til gjengjeld har du i løpet av uken mulighet for å få gjort ferdig noen prosjekter som har med familien og eventuelt økonomi å gjøre. Heldigvis er du i ferd med å komme finansielt ovenpå igjen etter å ha hatt en del utgifter de første sommermånedene. Når uken er omme, merker du et temposkifte.
Ukens råd: Vær tålmodig.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Endelig merker du at du har medgang og flyt, men ikke helt nok til at du kan nå de målene du har satt deg. I løpet av uken kjenner du at du styrkes av «medvinden» og at selvtilliten vokser. Plutselig ser du muligheter som tidligere ikke var oppnåelige, og optimismen stiger. I tillegg ser økonomien ut til å være på rett vei.
Ukens råd: Du kan være tilfreds.

LØVEN

23. juli–23. august

Det er kjærlighet i luften. Hvis ikke, så bør du være oppmerksom på at aspektene er til stede for en romanse eller noen riktig gode opplevelser sammen med den utvalgte. Kanskje har du også fått god fart på noen av de sakene som du brenner for, som gjør at du kan nå dine mål. Humøret ditt er på topp blant annet fordi barna trives og lykkes.
Ukens råd: Nyt kjærligheten.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Du er svært sosial og har behov for å bli underholdt – hvis det da ikke er du selv som byr på morsomhetene. Men det er best hvis det er andre som sørger for det artige. Men det kan også bli for mye av det gode, og din lyst til å finne den indre roen blir markant sist i uken, hvor du også fornemmer et skifte i dine tanker som gjør at du blir mer realistisk.Ukens råd: Søk indre ro.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Du har det godt sammen med dine venner. Du føler deg likt og populær og havner lett i sentrum og får mye oppmerksomhet. Det er en opptur og godt for selvtilliten din at du blir beundret og kurtisert. Men kanskje er det mest ordene som gjør inntrykk, for handling er det ikke så mye av når det kommer til stykket. Ukens råd: Ta til deg komplimentene.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Det er flere som opererer innenfor ditt domene for øyeblikket. Du må finne ut av hvordan du skal forholde deg og takle det. Det beste er å gå inn i et samarbeid, siden dere alle har den samme drivkraften og de samme tankene om hvordan få resultater. Målsettingen omformuleres, og det er sjanser for at det kan bli stilt penger til din rådighet.
Ukens råd: Del din kunnskap.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Uken er særlig egnet til å reise og utvide horisonten. Hvis ikke dét er en mulighet, så har du andre veier du kan gå. Du kan dra på kurs eller på en camp der både kropp og sinn kan bli stimulert. Du er mer enn normalt motivert til å gi deg selv noen gode opplevelser som du kan leve videre på når det igjen lakker mot hverdag.
Ukens råd: Utvid horisonten.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Nå kan du lene deg tilbake. Du skal ikke stå ansvarlig overfor noe eller noen, og du har behov for å bearbeide de siste ukenes opplevelser i forbindelse med samarbeid. Kanskje kan det dreie seg om ting som er på et helt vanlig hverdagsplan – at dere har hatt utfordringer med å komme til enighet om de mest grunnleggende ting.
Ukens råd: Gjør opp status.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Det er gode sjanser for at dine ønsker kan gå i oppfyllelse denne uken. Du nyter å være i gode venners selskap og bli underholdt. Dine nære er svært feststemte for tiden, og det smitter uunngåelig over på deg og ditt humør. Nesten uansett hvor du beveger deg, vil du møte mennesker som du lett vil komme på bølgelengde med.
Ukens råd: Nyt det sosiale livet.

FISKENE

19. februar–20. mars

Din interesse for å leve sunt er begynt å bli så omfattende at du kanskje har begynt å undervise eller å spre det gode budskapet til en større flokk følgere. Denne uken har du masse som du gjerne vil dele, og det handler blant annet om hvordan man kan finne de beste livsstilskurene. Av og til kan du også selv bli i tvil, men det avslører du ikke.
Ukens råd: Finpuss budskapet ditt.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer