Horoskop uke 34

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Væren må avvente situasjonen, mens fiskene bør unngå å stole blindt på magefølelsen.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 34. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 34. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VÆREN

21. mars–20. april

Det skjer et skifte i humøret ditt i midten av uken, og deretter må du forholde deg til noen realiteter. Dermed er det bekymringsløse livet avsluttet for en periode. Du forholder deg svært nøkternt til sakene, og det er bra. Et samarbeid må testes. Og siden det er på fortsatt ukjente betingelser, kan du velge å se tiden an i første omgang.
Ukens råd: Avvent situasjonen.

TYREN

21. april–21. mai

Denne uken gjør du deg noen overveielser om hvorvidt et samarbeid kan fungere i praksis. Det er vanskelig å være romantisk og kjærlig hvis de grunnleggende tingene ikke fungerer i hverdagen. I tillegg kan det være en utfordring å vise kjærlige følelser hvis det følger med for mange forpliktelser. Ukens råd: Ta imot gode råd.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du har de beste forutsetninger for å kommunisere med omgivelsene dine denne uken, og du gjør det på en sjarmerende og leken måte. Det er lett å forstå for alle, og du kommer lett i kontakt med dine følgere på sosiale medier. Du får gode tilbakemeldinger og får dermed større lyst til å følge den kursen du har lagt. Den peker mot suksess.
Ukens råd: Smil deg gjennom uken.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Det er et spesielt fokus på hjemmet for øyeblikket. Mange spørsmål presser seg på, blant annet hvorvidt dere ønsker å utvide de eksisterende rammene eller lete etter andre boliger. Uansett er nok du den i familien som har funksjonen som planlegger og er best til å delegere oppgaver. Du vil lykkes med ditt prosjekt.
Ukens råd: Ikke skygg unna utfordringer.

KREPSEN

22. juni–22. juli

I den siste måneden har du vært svært så ubekymret og har sett optimistisk på tilværelsen og framtiden. Det gjelder også din økonomiske situasjon. På slutten av uken fornemmer du imidlertid et skifte i humøret ditt, og du ser nå ting i et mer realistisk lys. Dette betyr at du «trekker i arbeidsklærne» og tar et tak der det er nødvendig.
Ukens råd: Det er på tide å rydde opp.

LØVEN

23. juli–23. august

Du kan nå suge til deg det siste av sommerens beste tid før alvoret og forpliktelsene tar over. Hvis du skal feire bursdag eller ha en annen feiring, så er det best å gjøre det i første halvdel av uken. Stemningen din og humøret ditt endres markant på slutten av uken, og ting blir litt mer krevende og vanskelige.
Ukens råd: Nyt siste rest av sommeren.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Den siste tiden har vært underholdende, kanskje i forbindelse med ferien og ditt sosiale liv generelt! I midten av uken merker du et temposkifte, og energien faller til et mer normalt nivå. Det er på tide å fokusere på hverdagen og dens forpliktelser igjen. Men hvis du fortsatt har ferie til gode, vil du spesielt nyte dagene i helgen.
Ukens råd: Fokuser på hverdagen.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Et nært samarbeid er i fokus, og det er først i ukens siste dager at du kan finne ut om det skal startes, fortsettes, pauses eller avsluttes. Siden det er en god og nær venn eller profesjonell kollega, er det vanskelig å finne ut hva som er riktig i forhold til framtidige samarbeid. Om nødvendig kan du se hvordan det utvikler seg.
Ukens råd: Gi samarbeidet en sjanse.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Du kommer i kontakt med en person som er relevant i forhold til det du beskjeftiger deg med for øyeblikket. Han eller hun har den rette innsikten. Det er god forståelse mellom dere, og samarbeidsforholdene er gunstige. Og du får litt mer informasjon som du har bruk for når du i september skal ta en endelig beslutning. Ukens råd: Lytt til andre.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Hvis du er en av dem som har ferie denne uken, så har du gode muligheter for å få noen helt spesielle opplevelser – spesielt hvis du har blikket rettet mot utlandet eller mot steder som kan gi deg ny innsikt og veiledning i riktig kosthold og livsstil. Du er vanligvis veldig fornuftig i din tilnærming til begrepet helse.
Ukens råd: Utvid horisonten din.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Alle former for samarbeid er i fokus, og dette gjelder både i privatlivet og på jobb. Du må bruke mer krefter for å bli sett og hørt, for dem som er rundt deg nå er flinke til å få oppmerksomhet og fokus rettet mot seg selv. Hvis du klarer å få oppmerksomhet om dine synspunkter og meninger, så vil andre lytte til deg – i hvert fall i første halvdel av uken.
Ukens råd: Bli sett og hørt.

FISKENE

19. februar–20. mars

Hvis du har funnet din kurs i arbeidsoppgavene, er denne uken perfekt for å lykkes med tingene dine. Hvis du mangler overblikk, må du stole på den eller de personene som deler informasjon og opplysninger med deg midt i uken. Din intuisjon, som vanligvis fungerer bra, kan være svekket i øyeblikket.
Ukens råd: Ikke stol blindt på magefølelsen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer