Horoskop uke 39

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Væren bør være sosial i helgen, mens jomfruen må sjekke saldoen sin.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 39. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 39. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Du ser ut til å være alene om noen praktiske oppgaver. Men når det kommer til stykket, er du uansett den beste til å ta seg av dem. Du er i sluttfasen med et prosjekt som du selv må avslutte. Vær fornøyd med at du får muligheten til å sette ditt preg på den siste delen av prosessen. Samarbeid og relasjoner bør prioriteres i helgen.
Ukens råd: Vær sosial i helgen.

TYREN

21. april–21. mai

Siden du er prinsippfast av natur, så vil du spesielt i midten av uken føle deg fanget av egne begrensninger. Du har vanskelig for å endre noe, og det vil til sjuende og sist påvirke dine egne planer. Kanskje du kan fire litt på dine synspunkter? Det er gode muligheter for at du lørdag kan få sparring fra en kunnskapsrik person.
Ukens råd: Senk skuldrene.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Det ligger til rette for romantikk og gode opplevelser med din kjæreste. Dette merkes spesielt i løpet av ukens første dager, der dere kan lage planer for forholdet. Det kan imidlertid vise seg å bli litt mer problematisk enn du forestilte deg, siden du har noen erfaringer fra fortiden som kan spenne bein for dine følelser.
Ukens råd: Vær forberedt på skjær i sjøen

KREPSEN

22. juni–22. juli

Du føler et større stemningsskifte allerede fra begynnelsen av uken. Du trenger å finne en plattform å stå på og finne ut hvordan du kan balansere tid og energi i forhold til familien. Det er mye aktivitet i hjemmet, og det kan føre til en viss uro, spesielt når enighet skal oppnås. Søsken kan spille en avgjørende rolle i denne tvisten.
Ukens råd: Søk kompromisser.

LØVEN

23. juli–23. august

Du får en avgjørende rolle i en sak som kan ha med forholdene i nærområdet ditt å gjøre. Temaet blir slått an i begynnelsen av uken, og du må finne en passende måte å kommunisere på. Det klokeste vil være å være så diplomatisk som mulig og invitere alle parter til å komme med sine synspunkter, slik at ingen føler seg oversett.
Ukens råd: Vær en diplomat.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Du har noen ønsker for hjemmet, og siden oppmerksomheten din er rettet mot økonomien denne uken, så er det naturlig at du er interessert i å få kjøpt noe. Mulighetene er mange, og du lar deg lett lokke av de gode tilbudene. Nettopp i denne sammenhengen er det på grunn av økonomien smart å velge ut fra fornuften framfor lysten.
Ukens råd: Sjekk saldoen.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Du må bruke ekstra krefter for å finne harmonien i forbindelse med familien eller hjemmet. Det er ikke lett å gjøre alle tilfreds, noe du spesielt vil merke i begynnelsen og på slutten av uken. Hvis det er noe som ikke fungerer optimalt, så har du nå mulighet til å gjøre noe med det. Lørdag vil du få hjelp og støtte fra en venn.
Ukens råd: Se fram til lørdag.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du får en rolig uke, og den kan du blant annet bruke til å samle inn det siste du trenger av informasjon før du avslutter en sak. Du har kun deg selv å spørre til råds, og det passer deg fint. Bruk også uken til å søke ro i sinnet, for eksempel ved hjelp av yoga eller meditasjon – eller kanskje bare ved å flate ut i sofaen og slappe av med en tv-serie.
Ukens råd: Søk indre ro.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Alt er lettere nå, siden du har fått klarhet i et personlig tema. Det gjør det lettere å navigere framover. Aspektene ligger til rette for at du kan få støtte fra vennene eller til at du kan komme med et faglig innspill til dine kolleger. Nye prosjekter ser dagens lys på slutten av uken, og det blir klart for deg hvem du vil samarbeide med.
Ukens råd: Stol på deg selv.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Du kan lett bli beskyld for ikke å ønske framskritt eller utvikling – spesielt i forbindelse med jobben din. Men du er nå engang som du er og har litt vanskelig for bare å kaste deg på de siste trendene. Du må bare tygge litt på det og gjøre litt research for å finne ut om det er har noen hensikt, og det kan gi dårlig stemning.
Ukens råd: Vær selvstendig

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Du tror mest på det du selv føler, og du blir ikke spesielt påvirket av at det er andre som prøver å få deg til å ombestemme deg, for det vil det være flere som vil prøve på denne uken. Men du står fast på prinsippene dine. Det kan resultere i litt uro, for en av dem som prøver å overbevise deg, har et stort behov for å få alle til å bli enige.
Ukens råd: Følg intuisjonen din.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du har medvind – spesielt i løpet av ukens første dager – og spesielt i forbindelse med karrieren din. Du tviler ikke lenger på hvilken retning du skal bevege deg i forhold til jobben. Utnytt de neste to månedene til å nå de målene du har satt deg, for du får ikke bedre vilkår enn du har nå. En kollega ordner de siste praktiske tingene.
Ukens råd: Du har flyt – utnytt det.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer