Horoskop uke 40

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Tvillingene må holde på en hemmelighet, mens skytten kan glede seg til torsdag!

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 40. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 40. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Det er fortsatt litt å gjøre i forbindelse med en oppgave som skal fullføres. Dette må landes mot slutten av uken før du kan begynne på noe nytt. Det kreves litt mer av deg i den kommende tiden, og du må belage deg på å være tålmodig. Du vil ikke få den samme innflytelsen på det nye prosjektet som det du har hatt tidligere.
Ukens råd: Vær diplomatisk.

TYREN

21. april–21. mai

Du kan støte på litt motgang i begynnelsen av uken, men du har så mye selvtillit og styrke at det preller av på deg. Det kan være hendelser relatert til fortiden din eller noen begrensninger du har lagt på deg selv som hindrer deg i å nå de målene du har satt deg for uken. Uansett gir dagene mange muligheter for å lykkes.
Ukens råd: Hold stø kurs.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du er i godt humør fram til torsdag: Du er sosial og formidler gode nyheter til mennesker som du omgås med i hverdagen. Du vet nøyaktig hva du skal si og når. I de siste dagene av uken begynner du å gruble mye på samtalene du har med andre. Kanskje det er lurt at du holder tett med det du blir fortalt.
Ukens råd: Hold på hemmeligheter.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Samarbeid – både på jobb og privat – er ukens overordnede tema. Du må legge mer vekt på å finne kompromisser, og det er sannsynligvis ikke du som drar fordel av de avtalene som inngås. Du er villig til å gå langt for at familien skal komme til enighet, selv om du ikke synes det er helt rettferdig det som blir avtalt.
Ukens råd: Svelg din stolthet.

LØVEN

23. juli–23. august

Trener du kondisjon? Hvis ikke, kan det være en god idé å starte med det nå, fordi du kan merke at du har behov for å bevege og styrke kroppen din. Det kan være utfordrende å finne tid til det – og ikke minst å komme seg opp fra sofaen. Men det er desto bedro hvis du klarer å komme i gang. Dette er ukens utfordring.
Ukens råd: Dra på trening.

JOMFRUEN

24. august–23. september

I første halvdel av uken er du litt forsiktig med å uttale deg. Du pakker nærmest ting pent inn før du sier noe, og du vegrer deg for å si hva du selv egentlig mener. Men dette endrer seg i løpet av uken, og du kan etter hvert havne situasjoner der du ikke er redd for å si nøyaktig det som faller deg inn der og da.
Ukens råd: Vær deg selv.

VEKTEN

24. september–23. oktober

En tilbakevendende utfordring dukker igjen opp – sannsynligvis i forbindelse med hjemmet eller noe som har med familien å gjøre. Det kan være vanskelig å endre noe i familiedynamikken særlig hvis noe har pågått i mange år. Men akkurat nå har du en mental styrke som du kan mobilisere, og derfor kan du likevel prøve å få endret noe.
Ukens råd: Tro på deg selv.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du har mest sannsynlig fått utrettet masse i det siste og hatt stor suksess med det. Det har gitt deg stor tillit til dine egne evner, noe som mange av dine venner og bekjente har nytt godt av. I begynnelsen av uken sørger du for å få gjort unna arbeid, slik at du i løpet av fredag er klar til å ta fatt på nye oppgaver.
Ukens råd: Nyt uken.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Du har et stort ønske om å stå på egne bein i en bestemt sak, noe også ukens aspekter legger opp til. Du klarer best alene å planlegge hvordan ting skal håndteres, og du trenger ikke lenger å ta familien med på råd. De har allerede kommet med klare meldinger, og det betyr at du kan handle mer fritt. Torsdag er det grunn til entusiasme.
Ukens råd: Gled deg til torsdag.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Det er noe i forbindelse med jobben din som krever mer enn normalt av deg. Det kan dreie seg om noen helt vanlige samarbeidsavtaler som ikke forløper som avtalt. Uenighet kan oppstå, og du kan neppe unngå å legge press på en arbeidskollega som ikke helt klarer å bestemme seg. Du ønsker ikke å påvirke andres valg.
Ukens råd: Kommuniser tydelig.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Du vil sannsynligvis bli utfordret i løpet av uken, blant annet i forhold til din lyst til å se tilværelsen i et annet perspektiv. Dette merker du spesielt i helgen da du kan føle deg presset til å innta noen holdninger som du egentlig ikke er tilhenger av. Utfordringen er at ikke har lyst til at det skal oppstå noe uvennskap.
Ukens råd: Vær villig til å kompromisse.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du har fått mer klarhet over situasjonen din. Du vet nå i mye større grad hva du vil. Du har store planer, og du kan gjerne gå igjennom dem en gang til for å sjekke om de også holder i virkeligheten. Du blir tiltrukket av spesielle temaer denne uken. Men du deler neppe denne tiltrekningen med så mange andre. Ukens råd: Analyser planene dine.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer