Horoskop uke 41

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Denne uken er det romantikk i luften.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 41. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 41. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Temperamentet ditt svinger en del, og det kan være vanskelig for andre å forstå humøret ditt. Det beste du kan gjøre er å innordne deg så godt du kan, for stemningen vil bli dårlig hvis du kommer på kant med omgivelsene dine. Det er særlig i slutten av uken at det kan koke i hodet ditt, men du vil roe deg fort igjen.
Ukens råd: Pust dypt og tell til ti.

TYREN

21. april–21. mai

Temperamentet ditt svinger en del, og det kan være vanskelig for andre å forstå humøret ditt. Det beste du kan gjøre er å innordne deg så godt du kan, for stemningen vil bli dårlig hvis du kommer på kant med omgivelsene dine. Det er særlig i slutten av uken at det kan koke i hodet ditt, men du vil roe deg fort igjen.
Ukens råd: Ikke la deg irritere unødig.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

En rask avgjørelse kan bli avgjørende for hvordan resten av uken utvikler seg for deg. Og dette vil mest sannsynlig handle om noe som har med hverdagen og rutinearbeid å gjøre. Kanskje har du funnet en smartere måte å gjøre arbeidet på, eller du har kommet over en ny gadget eller et annet hjelpemiddel. Du har imidlertid et ønske som ikke er oppfylt, og kanskje blir det oppfylt i helgen.
Ukens råd: Gled deg til helgen.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Alle former for samarbeid er i fokus helt fra begynnelsen av uken. Du må bruke dine diplomatiske og pedagogiske evner hvis du skal få med dine vanlige samarbeidspartnere på dine prosjekter. En mulighet kan være at du prøver å henvende deg til noen andre som ser ting på samme måte som deg. Mot slutten av uken er det mulig å oppnå suksess.
Ukens råd: Let etter noen å samarbeide med.

LØVEN

23. juli–23. august

Det er noen praktiske ting som det må brukes mer tid på for at de skal lykkes. Dette gjelder særlig i ukens første dager. Det kan du bli ordentlig irritert over – uten at det hjelper det minste. Du blir bare nødt til å akseptere den motstanden du møter. Til gjengjeld kan du se fram til helgen, for da er det gode sjanser en romantisk affære, hvis det er relevant for deg nå, da.
Ukens råd: Forvent deg romantikk i helgen.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Allerede fra ukens start er du fylt med ideer, og det er ikke langt fra tanke til handling, noe som kan bety at du handler overilt og tar en i overkant rask beslutning. Men ikke irriter deg for mye, for det er det riktige å gjøre. Den som intet våger intet vinner. Fram mot helgen er du blitt følelsesmessig involvert, og det krever en psykologisk tilnærming for å bearbeide følelsene.
Ukens råd: Den som intet våger intet vinner.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Du innser allerede fra tirsdag at det er viktig å innordne seg innenfor de rammene som er satt der du skal oppholde deg i den kommende tiden. Med andre ord, så blir det ikke lyttet til dine meninger. Et økonomisk spørsmål kommer i sentrum mot slutten av uken, og du prøver å løse det på vanlig måte. Men du oppdager raskt at det her kreves utradisjonelle metoder.
Ukens råd: Tenk utenfor boksen.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Denne uken passer det godt å trekke seg litt tilbake, slik at du i ro og fred kan reflektere over tilværelsen og finne en indre balanse. Du får ikke mye ut av å blande deg i andres saker, så derfor er det lurt å holde en lav profil og tie når debatten eller diskusjonen går høyt. Du har ikke den gjennomslagskraften som du vanligvis har akkurat nå, og derfor må du handle ut fra det.
Ukens råd: Ligg lavt i terrenget.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Dette blir en positiv og konstruktiv uke. Du har på alle måter hellet med deg, og du synes at du har funnet din vei fram i et landskap der du tidligere har vært usikker og har manglet retning. Nå går det raskt i svingene, og du får god støtte og oppbakking fra en av dine venner – særlig mot slutten av uken. Hvis du er i det romantiske hjørnet, så er det gode sjanser for å oppleve en kjærlighetsaffære.
Ukens råd: Åpne opp for kjærligheten.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

I begynnelsen av uken er det fokus på hvordan oppgaver skal fordeles. Du holder på ditt som du er vant til å gjøre, mens en samarbeidspartner – eller ektefelle – prøver å overtale deg til å handle annerledes. Men det kan de bare glemme, for du firer ikke en tomme. Mot slutten av uken rettes oppmerksomheten mot familien eller boligen.
Ukens råd: Fir litt på kravene dine.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Du vil helst passe dine egne saker, men det får du neppe lov til. Mest sannsynlig vil andre blande seg i dine saker, og det liker ikke du. Juridiske spørsmål kan være aktuelle denne uken, og det kan være vanskelig å finne kompromisser. Det skyldes ene og alene at du ikke ønsker å gå inn på noen avtaler som du dypest sett ikke er enig i.
Ukens råd: Stol på deg selv.

FISKENE

19. februar–20. mars

Det er særlig denne uken at du skal utnytte de gode aspektene som råder på jobb- og karriereområdet. Du får god støtte fra noen i din omgangskrets eller hos dine interessefeller. Men du må være klar over at det også følger noen betingelser eller krav med den godviljen som du opplever. I helgen får du full oversikt over økonomien.
Ukens råd: Sjekk saldoen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer