Horoskop uke 42:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Vekten anbefales å rydde i boden, mens skytten bør dyrke sine åndelige interesser.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 42. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 42. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Det er noen viljesterke mennesker som møtes til meningsbryting i begynnelsen av uken, og det kan gi deg en anledning til å holde en lav profil og la andre kjempe de kampene du selv ikke er så opptatt av. Og det er det klokeste du kan gjøre. På den annen side kan du støtte en av dine kolleger som har god kontakt med en person som har visjoner.
Ukens råd: Ligg lavt i terrenget.

TYREN

21. april–21. mai

Siden du ikke er i dine vante omgivelser, er gjennomslagskraften din litt svekket, og det får deg til å være tilbakeholden når det kommer til å gi uttrykk for hva du mener og synes om ting. Til gjengjeld kommer du i kontakt med en betydningsfull person som er respektert og som gir en hjelpende hånd.
Ukens råd: Ta imot hjelpen du blir tilbudt.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du trives best når regler blir fulgt, og denne uken vil du oppdage at nesten alt faller på plass av seg selv og at du kan få noen ønsker oppfylt – spesielt i forbindelse med din karriere. Det øker selvtilliten, og du føler deg sterk og handlekraftig. Du er både nærværende og intens i samspillet med andre, for sånn kan du også være.
Ukens råd: Smil til verden.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Du har nok å passe på for tiden – spesielt når det gjelder harmonien i familien. Det kan være en utfordring å finne den rette balansen mellom nære familiemedlemmer og vennene dine. Hvem av dem skal få din oppmerksomhet? Alle samarbeidsformer er i fokus. På slutten av uken kan du slappe av og puste ut.
Ukens råd: Del oppmerksomheten din på flere.

LØVEN

23. juli–23. august

Mange oppgaver har hopet seg opp, og du klarer ikke å få unna alt selv. Derfor må du finne ut hvordan du kan delegere ting. Hvis du er diplomatisk og pedagogisk, har du sjansen til å oppnå dine ønsker. Imidlertid er det bare i løpet av de første dagene i uken du blir utfordret på dette området.
Ukens råd: Deleger oppgaver.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Hvis du har tid, så kan du grave deg dypt ned i en av dine interesser, for nå har du ro til å konsentrere deg. I tillegg ligger mulighetene åpne for at du kan få noen seriøse samtaler med noen som har erfaring med det som du er opptatt av og som kan gi deg nødvendig informasjon. Alt faller på plass for deg.
Ukens råd: Dyrk dine interesser.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Du har gjenvunnet balansen etter forrige ukes hektiske dager, og selv om du har mye å følge opp, så vil du oppdage at det som gir deg mest stabilitet denne uken er hjemlige prosjekter. Det kan være opprydning, eller det kan handle om å sette noe i stand. Det er også viktig at du har noen mennesker rundt deg som gir deg trygghet.
Ukens råd: Vurder om du skal rydde boden.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Det er fokus på relasjoner nå, og det kan bety at mennesker som du har stolt på og hatt tett på deg plutselig endrer stil. I den forbindelse kan du savne stabiliteten som vennskapet eller forholdet tidligere har gitt deg. Det kan også handle om at du møter nye mennesker som er uforutsigbare og som du egentlig føler deg tiltrukket av.
Ukens råd: Prøv å se bak folks fasade.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Du nyter fortsatt godt av den siste tidens gode energi. Derfor kan du «sette seilet ditt» slik du selv vil denne uken og gjøre ting du elsker. Av de mange interessene dine kan det være vanskelig å velge én som du skal fordype deg i. Forholdene på hjemmefronten har roet seg. Du kan dyrke noen av dine åndelige interesser.
Ukens råd: Dyrk åndelige interesser.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Du føler absolutt at du har støtte denne uken, spesielt fra to av dine bekjente. De viser lojalitet og kan ikke drømme om å svikte deg. Stemningen er god, og derfor er det naturlig at du tilbringer tid med disse personene. Dere kan få noen seriøse samtaler der dere kan gå i dybden og snakker om temaer du sjelden pleier å få diskutert.
Ukens råd: Vær sosial.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Travelhet preger uken, og du har litt blandede følelser i forhold til det. På den ene siden trives du med å kunne gå dypere inn i noen arbeidsprosesser, og på den andre siden har du et behov for å vende blikket innover og blant annet finne ut hvor begrensningene dine ligger. For du har en tendens til å love mer enn du har tid til å overholde.
Ukens råd: Ikke lov for mye.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du har lyst til å ta fri og dra på en reise. Og hvis du allerede har dratt av gårde, kan du se fram til en spennende og innholdsrik tur. Men det kan også være at du velger å bruke uken på deg selv og en indre reise. Sånn sett vil spirituelle kurs eller opphold være attraktive for deg, fordi de kan gi deg noen dype innsikter.
Ukens råd: Søk inn i deg selv.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer