Horoskop uke 43:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Jomfruen må holde på en hemmelighet, mens krepsen bør følge magefølelsen.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 43. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 43. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Du må jobbe litt hardere denne uken for å lykkes. Det kan føles tungt, men det er dessverre ingen snarveier til målet. Dessuten må du kanskje bidra i et samarbeid der du ikke ønsker å ha noe medansvar for det dere kommer fram til. Først på slutten av uken skjer noe som eventuelt får brikkene til å falle på plass.
Ukens råd: Ikke ha for store forventninger.

TYREN

21. april–21. mai

Ønsker kan bli oppfylt i ukens første dager, og du kan bare lene deg tilbake og se på at ting faller på plass for deg. Den gode følelsen varer hele uken. Du kan i tillegg få juridisk støtte hvis du skulle ha behov for det. For øvrig må du stå på og jobbe hardt for å få de resultatene du ønsker deg. Hjelpen kommer som bestilt, og humøret stiger.
Ukens råd: Ikke stress, for ting ordner seg.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du har nå funnet deg til rette med noen rutiner som hører hverdagen til, og du kan uforstyrret gjøre dypere undersøkelser i forhold til det du beskjeftiger deg med. Du lar deg ikke stoppe av noe, og du kan komme til å nå langt med den innsikten som du får. Du er ikke alene om «arbeidet», for en person følger deg nøye og inspirerer deg mye.
Ukens råd: Se etter løsningene.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Hvis du har noe som må fullføres, så bør du gjøre det innen onsdag. Deretter vil oppmerksomheten vendes mot andre oppgaver. Du er interessert i alt som handler om psykologi eller det overnaturlige, og i den kommende tiden kan du få tilfredsstilt din nysgjerrighet hvis det er det du vil. La deg lede av intuisjonen og slipp forventningene.
Ukens råd: Følg magefølelsen.

LØVEN

23. juli–23. august

Hvis du har noe som skal ordnes i hjemmet, passer det bra å gjøre det denne uken. Du har verktøyene du trenger. Utfordringen er bare å komme i gang. Etter torsdag får du mer tid og kanskje energi til å starte på forskjellige hjemmeprosjekter. Du kjenner flere «handy» mennesker, så ikke nøl med å spørre om de kan hjelpe deg.
Ukens råd: Ikke vær beskjeden.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Kommunikasjonen flyter godt, og du har lett for å gå i dybden i de samtalene du har. Og hvis du jobber med noe som har med psykologi å gjøre, så vil du komme langt med oppgavene du har for øyeblikket. Du får blant annet informasjon som kanskje ikke er tilgjengelig for andre, og du bør derfor kanskje gå stille i dørene.
Ukens råd: Hold på hemmeligheter.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Selv om du for øyeblikket må tilpasse deg andres betingelser, så får du noen hyggelige opplevelser spesielt i første halvdel av uken. Dette kan være i forbindelse med alternative behandlinger som omfatter avslapning. Senere i uken føler du tydelig at du har de ressursene som trengs for å takle oppgavene som ligger foran deg.
Ukens råd: Nyt ukens første dager.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Kanskje er du i gang med en større selvransakelse i forhold til hva du kan gjøre bedre og hvordan! Ukens aspekter er gunstige for dette, og det kan i den forbindelse bli vanskelig å sette ord på hva som rører seg i ditt indre. Hvis det stilles krav og forventninger til deg, vil det ikke være så lett å avvise dem. Unngå å uttale deg inntil videre.
Ukens råd: Hold en lav profil.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Du har mange planer som du vurderer å gjennomføre, og nå har du også fått klarhet i hva som kan la seg gjøre. Det gjenstår bare å finne ut hvilke betingelser som gjenstår å bli oppfylt før du kan komme i gang. Du har bare deg selv å spørre om råd nå, og det krever litt researcharbeid på forskjellige fronter.
Ukens råd: Sjekk saldoen din.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Det handler om lagarbeid og å finne en god avtale eller balanse i et samarbeidsforhold. Det er ikke så enkelt som du kanskje trodde, og derfor må du bruke mer tid og krefter for å få det til å fungere. Det vanskeligste blir å få en god dialog om det, og her handler det først og fremst om å bli enige om hva dere skal forvente.
Ukens råd: Avklar hva dere forventer

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Det handler om å få oversikt denne uken, og det kan ta litt tid før du er fornøyd med resultatet. Du må forvente å møte en viss motstand i arbeidet ditt, og derfor må du bruke tid på å snakke direkte med den personen som prøver å forsinke eller blokkere framdriften. Ikke la deg farge av det som sies, men døm ut fra det som faktisk blir gjort.
Ukens råd: Ikke la deg vippe av pinnen.

FISKENE

19. februar–20. mars

Spesielt denne uken er inspirasjonen lett tilgjengelig. Du trenger kanskje ikke å lete etter den, for den ligger rett foran deg. Du kan finne ledetråden i utlandet eller kanskje i noen spirituelle sammenhenger. Og hvis det ikke er tilfelle, kan du også få en god opplevelse ved å finne en film eller en kunstutstilling som du kan fordype deg i.
Ukens råd: La deg inspirere.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer