Horoskop uke 45:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten!

Jomfruen bør åpne opp for kjærligheten, mens vekten må juster forventningene sine.

HOROSKOP: Ukens horoskop gjelder for uke 45! ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Ukens horoskop gjelder for uke 45! ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN (21. mars–20. april)

Selv om du helst ikke vil, er det klokt å inngå et eller flere kompromisser i begynnelsen av uken. Det vil særlig handle om noe som har med jobben å gjøre. Uansett hvor mye du vil det, kan du ikke trumfe igjennom dine ønsker. Hvis du er innforstått med denne erkjennelsen, så får du kanskje likevel noe du skulle ha sagt.
Ukens råd: Søk kompromisser.

TYREN (21. april–21. mai)

Du er involvert i en eller flere saker som har med økonomi og finanser å gjøre og som du eventuelt er satt til å forvalte. Det gir deg stor inspirasjon, og du har da også mange og store visjoner i den forbindelse. Det er kanskje litt for tidlig å avgjøre hvorvidt de er realistiske, og derfor må du bare avvente til slutten av uken.
Ukens råd: Vær tålmodig.

TVILLINGENE (22. mai–21. juni)

Fortiden spiller en rolle, og derfor er det bra å bruke dine erfaringene når du skal handle. Du står i en situasjon der du må «finne ut av noe mer i en sak», og derfor er tiden bra egnet til å fordype seg i research. Du må søke i noen helt spesielle områder for å få stilt din nysgjerrighet, og kanskje er det ikke alltid hyggelig det du finner ut.
Ukens råd: Gjør grundig research.

JOMFRUEN (24. august–23. september)

Du klarer ikke å komme videre akkurat nå, og du må bare innfinne deg med at det tar litt tid før du får samlet de opplysningene du har behov for. Det krever tålmodighet, og det har du. I tillegg til at du har en evne til å samle og strukturere informasjonen. Er du involvert i en kjærlighetsaffære, så vil du oppleve de store følelsene.
Ukens råd: Åpne opp for kjærligheten.

KREPSEN (22. juni–22. juli)

Dette er en god tid for deg, særlig når det gjelder samarbeid og felles visjoner. Vurderingsevnen din er sterk, og du vet nøyaktig hva du går etter. Og heldigvis vil noen av dine ønsker bli oppfylt. Det er som om dine bønner er blitt hørt og at det nå skjer det som du innerst inne har gått og ventet og håpet på.
Ukens råd: Nyt den flyten du har nå.

LØVEN (23. juli–23. august)

Du har kontroll på ting for tiden, og det kan du utnytte til å få på plass gode og velfungerende hverdagsrutiner. Det er viktig for deg at du følger en plan og at det ikke er for mye slinger i valsen. Hvis du har noen ønsker som har med boligen å gjøre, så har du mulighet til å få dem oppfylt – særlig i dagene fram mot helgen.
Ukens råd: Realiser dine drømmer.

VEKTEN (24. september–23. oktober)

Du bruker tid på å finne balansen i tilværelsen. Det er ikke nytt for deg, men i disse dagene kjenner du at du må gi det ekstra oppmerksomhet. Det som opptar deg i øyeblikket kan vokse seg til å bli svært omfattende, og derfor er det en god idé hvis du stopper litt opp og tar et overblikk over hva du har på gang.
Ukens råd: Juster forventningene dine.

SKORPIONEN (24. oktober–22. november)

Du får en del oppmerksomhet i denne tiden, og det er du ikke fornøyd med. Du er kanskje lei av å måtte bruke så mye tid på å finne indre ro samtidig som du må vise styrke utad. Det er nok lurt å vende blikket innover, slik at du kan finne ut av hvordan du kan markere deg på en mer positiv måte i din kommunikasjon med andre.
Ukens råd: Vend blikket innover.

SKYTTEN (23. november–21. desember)

Tirsdag, fredag og søndag blir dager der du kommer i kontakt med dine følelser. Det kan være både bra og dårlig alt etter hvor du står i livet. Etter hvert blir du klar over at tiden er inne for å gå videre, og du innstiller deg gradvis på at du må finne andre eller nye veier. Du har bestemt deg for å kutte utgiftene dine betraktelig.
Ukens råd: Finn nye veier å gå.

STEINBUKKEN (22. desember–20. januar)

Du synes selv at du har kontroll på ting, noe du har. Og derfor kan du denne uken komme langt når det kommer til å fullføre de prosjektene du eventuelt har med nettverket ditt. Dessuten er uken godt egnet til å bruke din intuisjon når du skal prøve deg fram i noen spesielle sammenhenger. La bare en eventuell bruksanvisning ligge i skuffen.
Ukens råd: Følg magefølelsen din.

VANNMANNEN (21. januar–18. februar)

Så lenge du får jobbe i fred og ro, så har du ingen problemer med å ta på deg større arbeidsoppgaver som kan dukke opp i starten av uken. Det er jobber som krever at du er nærværende og skarp i tanken, så det gjelder å være uthvilt før du starter. Hvis du har økonomiske bekymringer, så vil det nå vise seg om det er grunn til det.
Ukens råd: Sørg for å få nok søvn.

FISKENE (19. februar–20. mars)

Hvis du må bevise eller argumentere for noe, så har du de beste kortene på hånden nå og særlig i ukens første dager. Det er noe du har jobbet med lenge som nå skal testes ut. Det er ingen grunn til å være nervøs så lenge du har kontroll på ting og kan vise fram resultatene på en tydelig og forståelig måte. Ukens råd: Husk eventuelle vedlegg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer