Horoskop uke 48

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Tvillingene bør holde tankene sine for seg selv, mens løven skal på date.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 48. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 48. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Du føler deg vel til pass i de omgivelsene du befinner deg i, for du har nå mulighet til å fordype deg og finne den indre roen. Du finner den også ved å søke mot noen helt spesielle steder eller miljøer der du kan finne likesinnede. Psykologiske emner interesserer deg, og kanskje vil du delta på et kurs hvor dette er tema.
Ukens råd: Søk mot likesinnede.

TYREN

21. april–21. mai

I ukens første dager må du sørge for å finne fotfeste. Du merker tydelig at du blir roligere innvendig. Men du får neppe lov til å hvile på laurbærene særlig lenge, for sist i uken får du en idé eller tanke som du ikke kan vente med å sette ut i livet. Det bringer deg kanskje inn på et nytt spor, og det betyr også en helt ny situasjon.
Ukens råd: Finn fotfestet.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Det er ikke sikkert at du forteller dine nærmeste hva du går og pusler med for tiden. Og det er faktisk en god framgangsmåte, for det gjør at du bedre kan holde på fokus og konsentrasjon, noe du har stort behov for nå. Tiden er også inne for å booste din image utad, og det har antakelig med jobb og karriere å gjøre.
Ukens råd: Hold tankene dine for deg selv.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Du står litt alene med noen ting for øyeblikket, men det passer deg helt fint, for du har mye du må følge opp, særlig når det gjelder samarbeid med kolleger, men også i forhold til din partner i privatlivet. Kanskje har du noen kreative oppgaver som du bruker tiden din på. Nymånen først i uken kan være en anledning til å starte nye prosjekter.
Ukens råd: Bruk tid på kreative oppgaver.

LØVEN

23. juli–23. august

Det er tid for kjærlighet. Utnytt de gode aspektene til å gjøre noe med det, særlig hvis du synes at ting ikke er optimale slik de er. Ukens aspekter er spesielt godt egnet til å søke kontakt med andre – også å date hvis det er aktuelt. Hvis du lever i et fast forhold, er det en god idé å dra på en tur der dere kan legge hverdagen bak dere.
Ukens råd: Gå på date.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Det er ikke small talk du ønsker nå. Hvis du har en kjæreste eller lever i et fast forhold, så vil du gjerne snakke om framtiden, om dine ønsker og om hvordan forholdet burde være. Det er bare viktig at du går "etter det som er realistisk. Vanligvis er du en jordnær type, men akkurat nå kan du lett ta av og sveve litt for langt ut i galaksen.
Ukens råd: Hold beina på jorda.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Du innleder en periode der du har særlig fokus på familie og bolig. Det er viktig at du planlegger og strukturerer alle dine gjøremål og ikke overlater noe til tilfeldighetene. I den forbindelse kan du plutselig handle motsatt eller annerledes enn det som var forventet. Det gir først og fremst en større følelse av frihet.
Ukens råd: Ikke overlat noe til tilfeldighetene.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du har behov for ro. Forrige uke var kanskje i overkant turbulent for din smak. Men nå har du sjansen til å fordype deg i dine egne interesser og eventuelt gjøre noe godt for deg selv, selv om det kanskje koster litt ekstra på kontoen. Du kommer til å bli innlemmet i noen hemmeligheter. Utfordringen blir å holde på dem.
Ukens råd: Gjør noe godt for deg selv.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Denne uken er siste sjanse for å gjøre noen prosjekter eller oppgaver ferdig. Det gjelder noen saker som angår deg selv og dine interesser. Du har hatt en del flaks det siste året, og du har kanskje også gått høyt ut uten å være så veldig realistisk. Men det er du blitt nå, og du vil tydelig se hva som kan og ikke kan la seg gjøre.
Ukens råd: Fullfør arbeidsoppgaver.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

En eller flere av dine bekjente gjør hva de kan for å oppfylle noen av dine ønsker. Det blir du svært takknemlig for, noe du også har lyst til å vise på din helt egen måte. Hvis du velger å uttrykke deg verbalt eller skriftlig, så er det de dype følelsene du vil appellere til, og det vil være mange som blir beveget eller rørt av dine bekjennelser.
Ukens råd: Appeller til andres følelser

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Oppmerksomheten din er først og fremst rettet mot arbeidet for øyeblikket, og noen helt spesielle ting utspiller seg. Det er som om ting faller på plass nesten helt av seg selv, slik at du nesten ikke trenger å løfte en finger. Det er særlig i slutten av uken at du opplever hell med dine ønsker. Og jo mer forberedt du er, jo bedre er det for prosessen.
Ukens råd: Vær konsentrert om jobben din.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du har hatt fokus på karrieren din og på å utvide kompetansen din det siste året. Nå er tiden kommer for deg til å begynne å realisere noen av de prosjektene som du har igangsatt. De skal ut i verden og bli testet ut. Det blir neppe så lett som du regner med, men til gjengjeld så vil innsatsen din lønne seg til slutt.
Ukens råd: Sett dine ideer ut i livet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer