Horoskop uke 49

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Det er kjærlighet i luften for både væren og tyren!

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 49. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 49. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Har du behov for å promotere deg selv i forbindelse med din framtidige karriere, så er det gode muligheter for det denne uken. Alt etter hvor du befinner deg på kjærlighetens vei, vil det ligge an til stjålne blikk og hemmelige møter i denne tiden, noe du vil synes er spennende – og som dessuten vil ha positive resultater.
Ukens råd: Sats på kjærligheten.

TYREN

21. april–21. mai

Hvis du er bitte litt observant, så er det mange romantiske muligheter denne tiden. Mye oppmerksomhet vil være rettet mot din «kjærlighetsstatus», og hvis du er ledig på markedet, så kan du med hell innlede et bekjentskap i begynnelsen av uken. Lever du i et fast forhold, er tirsdag og onsdag fine dager for å invitere den utvalgte ut.
Ukens råd: Vær oppmerksom på flørt.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du føler for å gå i dybden på de tingene som du beskjeftiger deg med for tiden. Det kan ha noe med psykologiske mekanismer å gjøre. Du er svært interessert i å gjøre nye oppdagelser på det feltet, "enten det er i jobbsammenheng eller til privat bruk. Bruk de erfaringene du har fra før til å belyse dette emnet. Ukens råd: Bruk dine erfaringer.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Det er vanskelig å regne ut hva som er opp og ned, sant eller usant i en bestemt sak som kommer opp i slutten av uken. Det er i den forbindelse viktig at du sjekker informasjonen du mottar eller allerede sitter inne med. Spirituelle interesser er i høy grad involvert i denne «undersøkelsesfasen», og det er viktig at du får de rette opplysningene.
Ukens råd: Sjekk fakta.

LØVEN

23. juli–23. august

Du kan ikke stole helt på magefølelsen denne uken, for det er lett å bli lurt av dine egne fornemmelser. Derfor er det en god idé å være litt tilbakeholden i forhold til dine nye kontakter eller hvis du har kontakt med personer som er ustabile på den ene eller andre måten. Det beste er å holde fokus og ikke la deg avlede.
Ukens råd: Ikke stol blindt på intuisjonen.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Dine ord har tyngde for øyeblikket. Når du uttaler deg, er det ingen tvil om hvorvidt du er seriøs eller ikke. Du har imidlertid vanskelig for ikke å bruke ironi. Hvis du har noen interesser, så er det naturlig å bruke tid på dem. Men ved å gå i dybden på ting, får du det beste resultatet, noe du er en stor tilhenger av.
Ukens råd: Bruk tid på dine interesser.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Dette er en inspirerende tid, og det bør du utnytte. Forholdene på hjemmefronten eller i familien er stabile for tiden, og det er gode muligheter for at du kan kjøpe eller investere i noe til hjemmet i de første dagene av denne uken. Senere i uken vil intuisjonen din stå i sentrum, og den er svært sterk nå for tiden.
Ukens råd: Lytt til magefølelsen.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du er i ferd med å finne din vei framover i forbindelse med et samarbeid eller kjæresteforhold. Det er mer ro rundt deg og din faste partner, noe du bør benytte deg av. Ta initiativet og inviter på en seriøs opplevelse eller tur, der det blir mulighet for å gå i dybden med samtalen og hvor du vil oppleve mer intens kontakt med din utkårede.
Ukens råd: Inviter din utkårede på tur.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Det er lagt opp til et skifte i ukens begynnelse, og kanskje legger du merke til at humøret ditt endrer seg markant og at din ellers så optimistiske grunntone har vanskelig for å gjøre seg gjeldende. Du må bare venne deg til at du befinner deg i en ny situasjon og at du må sondere terrenget før du kan slappe av. Økonomien vil stå i sentrum framover.
Ukens råd: Venn deg til en ny situasjon.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

En person har kommet nærmere, og du må finne ut om vedkommende truer din posisjon. Du kan velge å være imøtekommende, noe du vil få mest ut av når alt kommer til alt. Vedkommende må deretter finne seg i å innordne seg under ditt domene, og du vil etter hvert få et tydeligere bilde av personen og de hensiktene som ligger bak.
Ukens råd: Ikke la deg overkjøre

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Det gjelder å holde konsentrasjonen oppe og ikke la deg presse mer enn nødvendig. Du har mange tanker som myldrer i hodet ditt, og det er en god idé å finne en avslapningsteknikk som kan ta toppen av denne uroen. Kanskje er det fordi det er innspurt til jul at du har så mye ekstra å gjøre, eller kanskje har du bare et behov for hvile.
Ukens råd: Ikke la deg presse.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du kan ha det travelt nå, men fokus er endret, så det er ikke lenger kun karrieren og dine framtidige jobbplaner som er i fokus. Julemåneden kaller på ekstra ressurser, og her kan du dra nytte av ditt store nettverk, som i løpet av de siste to årene har gjennomgått en stor utskiftning. Nye interessenettverk er kommet til og du trives blant fagfeller.
Ukens råd: Husk å ta pauser.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer