Horoskop uke 50

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Skorpionen bør gjøre noe bra for seg selv, mens fiskene må ikke planlegge for mye.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 50. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 50. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Noen synes kanskje at du er litt virkelighetsfjern nå. Du trives best i kjente og vante rammer og har stort behov for fred og ro. Og disse travle førjulsdagene er neppe det rette tidspunktet for å få det ønsket oppfylt. Men hvis du skal gjøre noe godt for deg selv, så kan en kosestund foran tv-en, litt meditasjon eller yoga gjøre underverker.
Ukens råd: Gjør noe godt for deg selv.

TYREN

21. april–21. mai

Dette blir en uke der tålmodigheten din blir testet. Og ikke bare den, men også dine holdninger, prinsipper og generelle livsforståelse blir utfordret. Det er i ferd med å bli nye tider, og du må finne din plass i tiden. Det må noen holdningsendringer til, og det kommer du til å måtte bruke mye av din tid på nå.
Ukens råd: Gi rom for nye tanker.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Allerede fra ukens begynnelse står alle former for samarbeid i fokus. Det gjelder både på jobb, i familien, i forholdet til vennene dine og ikke minst i forhold til kjæresten eller partneren. Nå gjelder det å finne ut hvordan du kan finne et felles ståsted med dem du omgir deg med fram til den 28. desember. Fullmånen gir dine følelser ekstra volum.
Ukens råd: Vær en god venn og kollega.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Du ser optimistisk på ting for tiden, og du klarer også å håndtere presset i forhold til jobb og de ting du har ansvar for i denne travle måneden. Du opplever faktisk at hverdagen er blitt roligere, og hvis du har noen utfordringer med fysikken, så vil det sannsynligvis bedre seg eller minskes betraktelig.
Ukens råd: Systematiser hverdagen.

LØVEN

23. juli–23. august

Du trives når livet er underholdende, og du nyter særlig denne tiden når det er så mange tilbud og muligheter til å sette farge på tilværelsen. Prioriter gjerne interessene dine – og spesielt kjærlighetslivet – for denne uken er forholdene gunstig for det. Vennene dine vil at du skal delta på deres arrangementer i høytiden. Og du blir gjerne med på alt.
Ukens råd: Prioriter kjærligheten.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Familien må prioriteres i denne tiden, og det passer fint med alle invitasjonene som triller inn før jul. Du føler deg vel til pass i vante rammer og sammen med familien denne uken, og kanskje legger du litt ekstra innsats i juledekoreringen i år. Hvorfor? Fordi du har lyst. Hvis du har noen jobbting som hoper seg opp, bør du bare få det gjort.
Ukens råd: Få unna jobbting innen torsdag.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Selv om høytiden nærmer seg og mange vekter selvfølgelig er mye sammen med familien i desember, så er det noen astrologiske aspekter som peker på at familien vil komme ekstra mye i sentrum denne uken. Hvis det er noen utfordringer her, vil det antakelig være du som kommer til å innordne deg etter de eldre i familien.
Ukens råd: Velg dine kamper.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du har det som alltid travelt, og denne uken er intet unntak. Hvis du klarer å frigjøre litt tid innimellom alt, vil det være gunstig hvis du finner på noe som er bra for deg selv. Det kan være noe som har med opplevelser å gjøre, som for eksempel å se en film eller en utstilling som inspirerer deg. Sterke farger er viktige ingredienser.
Ukens råd: Gjør noe bra for deg selv.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Uansett hvordan økonomien ligger an, så vil du være kreativ i år i forhold til å finne gaver til familien. De blir garantert annerledes, og antakelig vil du synes at de er morsommere enn det mottakerne gjør. "Du har uansett en indre følelse som gir deg lyst til å unngå alt det konvensjonelle "– selv den tradisjonelle julematen.
Ukens råd: Ikke vær redd det tradisjonelle.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Ansvarsfølelsen din forsterkes, og midt i uken vil det komme en oppgave eller en person som du må finne en beslutning omkring. Det kan være et spørsmål om et videre samarbeid eller om hvorvidt det skal avsluttes. Overordnet sett har du lyst til å fortsette relasjonen eller oppgaven, men bare hvis det er du som bestemmer.
Ukens råd: Tør å stille spørsmål.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Andre kan synes at du virker litt hemmelighetsfull i disse dager, noe som kanskje ikke er så rart i denne travle julemåned. Men det har ikke noe med saken å gjøre. Derimot er du svært opptatt av noen indre prosesser der et gjennombrudd ser ut til å være innenfor rekkevidde. Lysten til å holde deg i bakgrunnen har blusset opp.
Ukens råd: Treff en avgjørelse.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du må venne deg til din nye situasjon. Du søker noen faste holdepunkter, men vent med å planlegge altfor mye til du har dannet deg et overblikk. Du er nærmest begeistret over de muligheter som du kan se ligge foran deg. Hvis du vil følge din impuls, så blir du nødt til å gjøre noe annet enn du pleier. Dette blir tydelig for deg i helgen.
Ukens råd: Vent med å planlegge for mye.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer