Horoskop uke 51

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Tyren må ha en plan B, mens krepsen bør skrive en huskeliste.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 51. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 51. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Selv om det er like før jul og du har mer enn nok å gjøre, vil du komme i mål med flere av oppgavene dine. Og det kan du regne med å få anerkjennelse for. Og kanskje er det dette du skal bruke når du skal gjøre PR for deg selv. Du har mange planer om å avansere eller forbedre din sosiale status, og derfor er slike resultater svært velkomne.
Ukens råd: Vær stolt av deg selv.

TYREN

21. april–21. mai

Du har noen saker og ting som du svært gjerne vil få ut av veien før høytiden for alvor setter inn. Det har mest sannsynlig med jobben din å gjøre, og du kan kanskje ikke forvente at ting går helt som du har planlagt eller beregnet. Derfor er det en god idé hvis du allerede fra begynnelsen av uken har en alternativ plan klar – for sikkerhets skyld.
Ukens råd: Lag en plan B.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Uken vil stå i sammenkomstenes tegn, og du vil ha det travelt med å mingle med dine kolleger og nære venner. Særlig en person tar mye av oppmerksomheten, men det har du avfunnet deg med for nå. Hvis du er aktiv på jobbmarkedet, kan du være veldig i tvil om hvilken retning du skal gå i nå. Akkurat nå synes alt å være i spill.
Ukens råd: Samle tankene dine.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Det gjøres klart for høytiden, og i den forbindelse vil det være lurt å skrive huskelister, for du kan fort komme til å overse eller glemme det viktigste. Du har uansett satt en deadline for deg selv: Innen 22. desember vil du ha alt på plass. Og det er en lur disponering, for deretter vil fokus endre seg, og du kan dermed nyte julen.
Ukens råd: Skriv huskelister.

LØVEN

23. juli–23. august

Du kan se fram til denne uken. Om det skyldes den forestående høytiden eller bare godt humør, må du selv bedømme. Men du har mange morsomme påfunn, og det er bare en hake ved det, og det er at du må oppleve juletravelheten på egen hånd, for det er ikke så mange som har tid eller mulighet til å delta i dine «juleleker». Det tar du med ro.
Ukens råd: Nyt dine aktiviteter.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Du har tanker om at julen i år skal være mer uforpliktende enn den pleier å være. Det kan bli utfordrende, siden det er andre som du feirer jul med som ikke ønsker å endre noe som helst. Derfor må du prøve å være kreativ og tenke ut noe som alle kan akseptere. Du kan være i tvil om hvem du skal prioritere å være sammen med denne uken.
Ukens råd: Vær samarbeidsvillig.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Det er mange praktiske ting som må gjøres unna, og du har forhåpentlig lagt en plan. Hvis ikke, er det en god idé å gjøre det, for ellers vil du ha en tendens til å flytte oppmerksomheten din til andre gjøremål som er morsommere og mer uforpliktende enn dem du må fullføre innen 20. desember. Du overrasker med å gjøre noe utradisjonelt.
Ukens råd: Lag en plan.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Avtaler skal holdes, noe annet kan du ikke tolerere nå. For du har viktige ting å si til alle du snakker med. Og du får også sagt de tingene som ligger deg på hjertet. Dine ord kan få stor betydning eller være avgjørende for enkelte. Akkurat det er bare positivt, og din misjon er å få sagt noen litt alvorlige ting på en lett og ukomplisert måte.
Ukens råd: Ikke vær redd for å være pompøs.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Du må finne fotfeste, for det er mye nytt du må forholde deg til. Det kan ha med økonomien din å gjøre, noe som kanskje ikke er så rart siden vi er inne i en måned med mange utgifter. Men dette handler ikke bare om disse dagene – det strekker seg over en lengre periode, og du må fokusere mer enn du pleier på dine økonomiske forhold.
Ukens råd: Vurder å legge om økonomien.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Du bør ikke nøle med å ta imot hjelp fra en av dine venner eller fra en i ditt faglige nettverk. Det er særlig midt i uken at det kan bli aktuelt, og derfor er det en god idé å være oppmerksom på slike signaler. Vanligvis vil du selv ta deg av dine oppgaver, men akkurat i denne sammenhengen er det bra å få sparring og tilbakemeldinger.
Ukens råd: Ta imot råd fra andre

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Arbeidet kaller også denne uken. Og det er gode sjanser for at de anstrengelsene du har lagt ned i den siste tiden vil gi resultater. Ikke nøl med å gi andre innblikk i dine arbeidsoppgaver. Det kan også handle om at du lenge har gått og ventet på å få informasjon som nettopp blir tilgjengelig denne uken. Ukens råd: Del kunnskap med andre.

FISKENE

19. februar–20. mars

Nettverket ditt ser ut til å bli større i den kommende tiden, og i den forbindelse er det kanskje klokt å få et overblikk over dem du har der allerede. Du kan kanskje synes at noen av og til er for firkantet, fordi de ikke vil ha den samme framdriften som deg. Men konsentrer deg først og fremst om å finne din egen vei og strategi.
Ukens råd: Konsentrer deg om deg selv.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer