Horoskop uke 52

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Vekten har et svært spesielt vennskap i vente, mens krepsen må forberede seg på overraskelser.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 52. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 52. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Uken starter godt. Du har fortsatt en god porsjon energi og stå på-vilje. Denne uken er hverdagen naturlig nok satt ut av spill på grunn av julen. Og du må, kanskje mot din vilje, innstille deg på å gire litt ned på tempoet og finne roen sammen med dine nærmeste. Du er forventningsfull når det gjelder din nære framtid, jobb og karriere.Ukens råd: Innstill deg på å gire ned.

TYREN

21. april–21. mai

Du må virkelig ta deg sammen for å senke energinivået og vende blikket mot familien og høytiden. Kanskje passer det dårlig, fordi du er i gang med noen svært spennende jobboppgaver eller er i ferd med å skape et fundament for en framtidig jobb. Hvis du har vanskelig for å finne roen, kan yoga eller meditative teknikker hjelpe.Ukens råd: Prøv å finne roen.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Det blir en travel uke der det ikke blir mye tid til deg selv. Men du lar deg neppe prege så mye av det. Humøret ditt er godt, og du har mye å gi både til dine nærmeste og andre. Det er først i slutten av juleuken at du begynner å kjenne etter dine egne behov. Derfor er det naturlig at du «trekker ut kontakten» på en av årets siste dager.Ukens råd: Kjenn etter dine egne behov.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer