Horoskop uke 52

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Vekten har et svært spesielt vennskap i vente, mens krepsen må forberede seg på overraskelser.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 52. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 52. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Uken starter godt. Du har fortsatt en god porsjon energi og stå på-vilje. Denne uken er hverdagen naturlig nok satt ut av spill på grunn av julen. Og du må, kanskje mot din vilje, innstille deg på å gire litt ned på tempoet og finne roen sammen med dine nærmeste. Du er forventningsfull når det gjelder din nære framtid, jobb og karriere.
Ukens råd: Innstill deg på å gire ned.

TYREN

21. april–21. mai

Du må virkelig ta deg sammen for å senke energinivået og vende blikket mot familien og høytiden. Kanskje passer det dårlig, fordi du er i gang med noen svært spennende jobboppgaver eller er i ferd med å skape et fundament for en framtidig jobb. Hvis du har vanskelig for å finne roen, kan yoga eller meditative teknikker hjelpe.
Ukens råd: Prøv å finne roen.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Det blir en travel uke der det ikke blir mye tid til deg selv. Men du lar deg neppe prege så mye av det. Humøret ditt er godt, og du har mye å gi både til dine nærmeste og andre. Det er først i slutten av juleuken at du begynner å kjenne etter dine egne behov. Derfor er det naturlig at du «trekker ut kontakten» på en av årets siste dager.
Ukens råd: Kjenn etter dine egne behov.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Det kan komme mange overraskelser denne uken – og særlig på selve julaften. Det kan kanskje handle om at noen av de avtaler eller planer som du har endres i siste øyeblikk, eller kanskje møter du opp til en julefeiring som framstår noe spontan. Men kanskje ender det med å bli en super julekveld som du vil minnes i lang tid.
Ukens råd: Vær forberedt på overraskelser.

LØVEN

23. juli–23. august

Du er klar til å improvisere hvis det blir nødvendig – og særlig den 24. desember. Ting går kanskje ikke som planlagt, noe som kan gi en spesiell stemning både på dagen og kvelden. Senere i uken får du kanskje mulighet til å bli med på et samarbeid eller prosjekt som kan vise seg å være starten på noe som kan vokse seg stort med tiden.
Ukens råd: Ikke la deg vippe av pinnen.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Du har full kontroll hele denne uken, og det er også du som suverent bestemmer hva som skal skje og hvor det skal skje. Mange er takknemlige overfor deg, og du kan fritt gjøre som du selv synes er best. Når helligdagene er over, vil du merke et skifte i humør og energi, og det er tid for å finne inn til deg selv igjen.
Ukens råd: Bruk tid på dine interesser.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Du har full kontroll inn mot julaften, og derfor kan du lene deg tilbake og slappe av. Kanskje blir det også tid til å bruke tid på egne prosjekter eller interesser, for du får mange nye ideer til hva du kan gjøre i det nye året. Nye bekjentskaper vil krysse din vei sist i uken, og det kan bli starten på et svært spesielt vennskap.
Ukens råd: Åpne opp for nye venner.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Selv om det er en uke med helligdager og julen krever ditt nærvær, så har du behov for å få brukt dine fysiske krefter. Derfor kan det være en god idé å sørge for at det blir tid og rom til at du kan dyrke ulike former for trening i løpet av uken. Det vil særlig være andre juledag at du har behov for å gjøre noe fysisk.
Ukens råd: Sett av tid til trening.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Du trenger kanskje å avkode hvordan man oppfører seg i de sosiale settingene der du skal oppholde deg i ukens start. Det er visse regler som skal følges, og det har antakelig med julen å gjøre. Kanskje har det kommet nye medlemmer inn i familien og så må det lages nye tradisjoner. Et møte sist i uken blir avgjørende i en konkret sak.
Ukens råd: Ikke la deg stresse.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Du kan fort komme til å føle deg litt overveldet i denne tiden. Det er mange mennesker rundt deg, og det kan være vanskelig for deg å finne roen. Du er klar over at du må ta noen avgjørelser, og du synes ikke det er så lett nå. Men du har fortsatt litt tid før du må bestemme deg. Juledagene blir et behagelig avbrudd i en ellers travel hverdag.
Ukens råd: Tenk deg godt om

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Kanskje er du allerede i gang med å gjøre opp status over året som har gått. Du har i hvert fall behov for å fundere litt over livet og rydde opp og kvitte deg med det som ikke lenger gir mening – enten det er i hjemmet eller tilværelsen. I juledagene kan du rette oppmerksomheten mot søsken og naboer.
Ukens råd: Vær sosial.

FISKENE

19. februar–20. mars

Innflytelsesrike venner har makt i denne tid, og det vil du merke i løpet av uken. Men først skal julen avvikles, og den blir kanskje feiret sammen med venner i stedet for familien. Et viktig møte i midten av uken blir avgjørende for hvorvidt et samarbeid skal videreføres eller avsluttes. Du er innstilt på å videreutvikle samarbeidet.
Ukens råd: Søk samarbeid.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer