Horoskop uke 1:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Jomfruen må gi plass til kjærligheten, mens vannmannen må gjøre opp status.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 1. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 1. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Uansett om du har fri eller ikke, så vil det komme et skifte i humør og aktivitet i årets første helg. Handlekraften din økes, og optimismen din blir mer synlig, og det er nesten ikke den utfordring du ikke kan klare. Det er herlig å få en sånn oppblomstring i den litt mørke januartiden. Kanskje reiser du til varmere strøk.
Ukens råd: Ta utfordringene på strak arm.

TYREN

21. april–21. mai

På tross av helligdager, så jobber du innimellom ufortrødent videre med de prosjektene som du har på gang. Du er flink til å finne løsninger som er litt annerledes, og det er det flere som legger merke til. Derfor kan dette vise seg å bli en travel uke. Arbeidsoppgaver av alle slag prioriteres, for det er muligheter for at det kan utvikle seg.
Ukens råd: Husk å ta pauser også.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Det gjelder å finne løsninger som kanskje er litt utenom det vanlige. Og nettopp det er du en mester til på årets nest siste dag. Det gjelder å kjenne det offentlige systemet og dets krinkler og kroker, slik at du ikke blir stående bakerst i køen uansett hva det dreier seg om. Midt i uken støter du på en person som ikke er til å unngå.
Ukens råd: Bruk din kreativitet.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Alt handler om samarbeid på alle plan og i alle sammenhenger for tiden – selv i parforholdet. Det er kanskje ikke nytt for deg, men akkurat nå blir det tydelig for deg hvorvidt og i hvor stor grad du skal etterkomme andres ønsker og krav. Det er imidlertid ingen tvil om at du blir nødt til å ta den kritikken som du eventuelt møter på alvor nå.
Ukens råd: Ta kritikk på alvor.

LØVEN

23. juli–23. august

Da er det tid for nyttårsforsetter, og det er en god idé å innføre noen sunne vaner – særlig når det gjelder kosthold og livsstil. Trening blir kanskje også en del av planen, noe som kanskje kan kompensere for noen av dine eventuelle gener. Dessuten kan du regne med å få en travel tid, og det på tross av litt fritid i forbindelse med nyttår.
Ukens råd: Lag nyttårsforsetter.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Selv om du trives godt på egne og kjente domener, så vil du kanskje likevel søke deg mot andre steder – til områder eller steder hvor du ikke har vært tidligere eller hvor du kan utfolde deg på en annen måte enn hittil. Et møte midt i uken blir avgjørende for hvordan du vil planlegge tiden framover. Kjærligheten har gode kår over nyttår.
Ukens råd: Gi plass til kjærligheten.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Det er tid for å nyte livet denne uken, og det kan du for eksempel gjøre ved å ta fri eller dyrke en hobby. Det er i den forbindelse viktig å ha noen du kan sparre med, noe det dessverre er mangel på denne uken. Men du bør uansett prøve å eksperimentere med dine ideer. De er gode nok, men trenger kanskje å prøves ut.
Ukens råd: Test ut ideene dine.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du får en fin start på årets siste uke. Det er tid for å avslutte enkelte ting, slik at du er klar for å gå inn i det nye året. Derfor blir det ryddet opp omkring deg, og kanskje har du allerede et nytt konsept ferdig som du vil prøve ut fram mot helgen når du merker at flere har fått mer overskudd. Ting skal skje nå! Du liker ikke å vente.
Ukens råd: Prøv å være litt tålmodig.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Du har vent deg til den nye situasjonen, og det innebærer blant annet at du følger nøyere med på økonomien din. Selv om du har vært fornuftig de siste årene, så skjerper du inn sparingen nå. Hvis du skal feire nyttår ute på byen eller skal på fest, så er det lagt opp til at du vil møte en person som matcher deg godt i alle sammenhenger.
Ukens råd: Ikke vær redd for kjærligheten.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Det er en god idé å skrive ned noen nyttårsforsetter, for tiden er inne for å gjøre noen forandringer. Det går særlig på det personlige plan, hvor du allerede har innsett at du må gå mer inn i rollen din på noen bestemte områder i tilværelsen. Du får mer fred med deg selv når du får tatt bladet fra munnen og får sagt din mening i en sak.
Ukens råd: Skriv ned nyttårsforsetter.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

I årets første uke ligger det til rette for å gjøre opp status. Det har du faktisk gjort løpende i den siste tiden, men ved overgangen til nytt år er det ekstra viktig for deg å få kontroll på deg selv og de tingene du planlegger i året som kommer. Hvis du er interessert i kunst og kultur, vil det være en god måte å koble av på for å finne roen.
Ukens råd: Gjør opp status.

FISKENE

19. februar–20. mars

Det blir en spennende uke. Hvis du er på utkikk etter en kjæreste, er sjansene store for at det kan bli til virkelighet. Kanskje blir nyttårsaften spesiell i den sammenhengen. Men generelt sett vil alle former for samarbeid være i sentrum, og du må ta stilling til hvilke personer i ditt nettverk som du vil samarbeide med i tiden framover.
Ukens råd: Vurder hvem du vil jobbe med.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer