Horoskop uke 2:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Tvillingene må bestemme seg for hva hun vil, mens krepsen må ikke la seg presse.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 2. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 2. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VÆREN

21. mars–20. april

Du må bare finne deg til rette der du er i ukens første dager. Når du har funnet ut av hvilke regler som gjelder, kan du lettere styre prosjektene dine. Reiser kan være en del av programmet, men det kan også handle om at du skal finne din vei i et ukjent landskap. Det kan være innen rettsvesenet eller det kan handle om noe spirituelt.
Ukens råd: Finn roen der du er.

TYREN

21. april–21. mai

På grunn av nyttår kan det være litt stille på jobbområdet, noe som gir deg anledning til å se nærmere på noen arbeidsoppgaver som har ligget på bordet ditt lenge. Du finner ut at noen oppgaver må fullføres nå, og derfor får du det travelt med å få dem avsluttet. For noen tyrer kan videreutdannelse være en av årets utfordringer.
Ukens råd: Gjør opp status.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Det er en del ting som skal falle på plass denne uken. Kanskje går du og venter på en avgjørelse? Uansett, så vil du med stor sannsynlighet avslutte noen ting som har ligget og ulmet lenge. Det er nå tid for avklaring, og du må bestemme hva du vil. I den forbindelse er det viktig at du er aktivt med på å bestemme hva som skal skje videre.
Ukens råd: Bestem deg for hva du vil.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Din overbevisning vil spille inn når du skal treffe avgjørelser i denne tiden. Mange vet at du er idealistisk i ditt grunnsyn, og derfor vil det ikke forundre noen når du tar din endelige beslutning. Samarbeid er særlig aktuelt i denne uken. Du må blant annet bestemme om et lagarbeid skal fortsette eller om det skal avsluttes.
Ukens råd: Ikke la deg presse.

LØVEN

23. juli–23. august

Intuisjonen din er sterk i ukens første dager, og derfor kan du ta det med ro og stole på magefølelsen og handle etter den. Det blir nok litt vanskeligere å stole på fornemmelsene dine senere i uken. Du blir konfrontert med noen svært konkrete ting, som du må forholde deg til og som sikkert dreier seg om noe som har med jobb å gjøre.
Ukens råd: Stol på magefølelsen.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Det er mulig at kjærligheten har første prioritet i denne tiden, noe som kan bringe deg høyt opp i skyene, men også dypt ned i noen erkjennelser. Det gjelder helt klart å være realistisk, og det kan bidra til at du tar vare på deg selv og finner en vei i følelseslivet. Kanskje er det nødvendig å starte forfra med helt andre ønsker for kjærligheten.
Ukens råd: Vær realistisk.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Familien eller hjemmet er omdreiningspunktet i denne perioden. Mye er i forandring, noe som er nødvendig. Du er sannsynligvis ikke i sentrum for diverse endringer, men kan se hvor mye de andre i familien arbeider for å finne veien fram. Det kan bli fundamentet til et helt nytt kapittel i familiens eller boligens «historie».
Ukens råd: Se det positive i endringer.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Det er særlig fokus på din måte å kommunisere på, og det gjelder både skriftlig og muntlig. Du blir lyttet til, siden du er direkte og seriøs i dine henvendelser. Selv om du trives med å være klar og tydelig i dine meldinger, vil du kanskje forandre holdning i noen saker denne uken. Dette er noe du har tenkt grundig igjennom.
Ukens råd: Tør å endre mening.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Betingelsene er litt annerledes nå enn de har vært tidligere, og det må du bare venne deg til. Du har startet året med å spare – og ikke bare småbeløp. Det er store summer som du enten har minimert eller har skåret vekk. Det vil på sikt gi deg den ønskede effekten. Nye verdisett har funnet vei til deg. Nå er det fundamentale basisting som gjelder.
Ukens råd: Vær stolt av deg selv.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Mye er i endring, noe du har lagt merke til i det siste. For å imøtegå disse endringene, er det en god idé hvis du blir med på det som skjer og ikke kjemper imot. Du er kanskje skeptisk, noe som er en bra ting, men på sikt blir du glad for å ha kommet videre i prosessen, selv om du egentlig ikke liker store forandringer.
Ukens råd: Vær med på det som skjer

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Du har to muligheter: enten å være åpen om dine følelser, eller å stenge av så ingen får se hva som rører seg i ditt indre. Det beste er hvis du kan sette ord på de erkjennelser som faller deg inn, for da kan du bestemme om du i neste omgang vil innlemme andre i dine tanker. Yoga og mindfulness er bra for å finne indre ro.
Ukens råd: Sett ord på dine følelser.

FISKENE

19. februar–20. mars

Selv om det kanskje ligger noen hindringer i veien foran deg, så er det ikke noe som du bruker tid på akkurat nå. I stedet konsentrerer du deg om å finne støtte i ditt faglige nettverk, for der er det mennesker som vil hjelpe deg med å snakke din sak, hvis det blir nødvendig. Sterke krefter er i gang for å motarbeide noe som du er tilhenger av.
Ukens råd: Søk støtte.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer