Horoskop uke 3:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Skytten må kutte ned på utgiftene, mens løven må trene litt mer.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 3. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 3. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

For deg gjelder det å bevare overblikket nå. Det foregår masse på jobben som også handler om ditt framtidige arbeid. Planer kan endres på grunn av uenigheter blant dine overordnede – eller i den øverste ledelsen – på arbeidsplassen din. De gamle stillingsbeskrivelsene kan kanskje ikke brukes mer, og nye har ennå ikke dukket opp.
Ukens råd: Hold stødig kurs.

TYREN

21. april–21. mai

Du har en god fornemmelse i kroppen allerede i ukens første dager. Det er som om du kan utfolde deg mer fritt, særlig hvis det handler om de kreative områdene. Inspirasjonen er høy, og hvis du har en god intuisjon, kan du komme langt på vei. En overraskelse midt i uken gir deg mulighet til å gå nye veier.
Ukens råd: Grip mulighetene som byr seg.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Starten av uken kan være krevende etter de siste dagers hendelser. En beslutning er blitt tatt, og du må venne deg til den. Midt i uken fornemmer du et humørskifte, og du merker at du blir gladere og at ideene kommer lettere når du får mulighet til å tenke litt mer utenfor boksen. Du styres av impulsivitet i helgen.
Ukens råd: Respekter det som er bestemt.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Alle former for samarbeid og tette relasjoner står sentralt også denne uken. I den forbindelse er det viktig at du vet hva du vil, for ellers kan du bli tvunget eller presset til å gå andres ærend, og det er ikke meningen. Du skal være den som bestemmer, og det skal det ikke være noen tvil om. Hvis du tar utfordringen, vil du komme deg videre.
Ukens råd: Vær den som bestemmer.

LØVEN

23. juli–23. august

Hverdagen og dens plikter synes å være en belastning i denne tiden. Kanskje er det fordi du har akutt behov for å bedre din fysiske form. Styrketrening eller andre aktiviteter vil definitivt kunne gjøre en forskjell. Skavanker som lenge har vært en irritasjon kan forsvinne eller bli kurert, og dermed er en ny vei brøytet opp for deg.
Ukens råd: Tren litt mer.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Det er flere ting som du må rekke å avslutte innen torsdag, og derfor kan starten på uken føles ganske hektisk. Men deretter får du en mer avslappet følelse i kroppen, noe som gjør at du bedre kan takle utfordringene som kan dukke opp av. Du kan blant annet overraskes over at noen regler som du trodde gjaldt ikke ser ut til å gjøre det i virkeligheten.
Ukens råd: Gled deg til helgen.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Roen faller over deg fra ukens start, og tiden er godt egnet til å pleie deg selv. Det skal særlig være noe som er godt for kroppen, og det kan for eksempel være massasje, avspenning, soneterapi eller en annen form for lindring. Midt i uken kan du få en økonomisk overraskelse. Kanskje får du penger tilbake som du har hatt utestående.
Ukens råd: Plei deg selv.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du kjører et sololøp denne uken. Og det gjør du selv om det foregår masse i nærheten av deg, for eksempel i nabolaget eller blant dine søsken. Du holder deg utenfor diverse diskusjoner og prøver å finne ut av hva som er rett og galt i det som debatteres. I familien eller boligen er det ting på gang som bidrar til at det kan skje rokeringer.
Ukens råd: Lytt til andre.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Hvis du har noen økonomiske utfordringer i denne tiden, så er det lurt å kutte ned på alle utgifter. Men det kan også handle om at du har fått nye verdier, og at penger ikke er like viktig for deg lenger. Det er andre ting som du vil prioritere høyere. Uansett så er du i gang med en større revisjon av dine egne verdier.
Ukens råd: Kutt ned på utgifter.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Trangen til forandringer kan være markant, men det er ikke så lett for deg å slippe taket i det du verdsetter og føler deg trygg med. Hvis du har kommet langt bort fra deg selv, så er tiden godt egnet til å bygge deg selv opp igjen. Men du kan ikke regne med at du kan bruke den samme modellen som tidligere.
Ukens råd: Innse at det er nye tider

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Utenpå virker du rolig og imøtekommende. Men innvendig kan du være i opprør. Det er mange tanker og følelser som surrer og går, og du prøver så godt du kan å plassere alle inntrykk på de rette «hyller». Det kan være til hjelp for deg å ta en endelig beslutning, for da kan roen innfinne seg igjen. Nye tanker skal kjøres inn.
Ukens råd: Tør å ta beslutninger.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du har mange baller i luften, og særlig på jobbområdet er det mange muligheter for tiden. Du prøver å få gjort så mange avtaler som mulig. Det er bare viktig at du har en plan som du kan vise fram når du skal prøve å få andre med på dine ideer. Jo mer seriøs du er, jo lettere er det for andre å slutte seg til. Det kreves sterke argumenter.
Ukens råd: Finslip dine argumenter.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer