Horoskop uke 4:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Skytten bør prioritere familien, mens steinbukken må sjekke økonomien sin.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 4. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 4. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Det er god grunn til å dele dine meninger eller holdninger i denne perioden, for nå vil folk lytte til deg, og du har den nødvendige styrken til å tale både din egen og andres sak. Du får støtte fra ditt faglige nettverk, som nettopp er blitt tilført ekstra ekspertise og som kan legge ytterligere vekt på dine utsagn. Din optimisme smitter.
Ukens råd: Si hva du mener.

TYREN

21. april–21. mai

Du har i utgangspunktet alle kort på hånden for tiden. Det gjelder å bruke og utnytte de sjanser som byr seg, særlig mot slutten av uken. Hellet er med deg, og hvis du er en søkende sjel, er sannsynligheten stor for at du kan få svar på noen eksistensielle spørsmål eller få en følelse av at du endelig har funnet den rette formelen for livet ditt.
Ukens råd: Grip sjansene som byr seg.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du lykkes med å tenke utradisjonelt, og en av dine nærmeste samarbeidspartnere (kanskje din ektefelle) hjelper til med å sette handling bak ordene. I helgen kommer mange nye ideer i spill, og du nyter den pingpongen som er mellom deg og andre. Hvis du er på reise, så vil du trives med din reisepartner, for kjemien og stemningen er på topp.
Ukens råd: Fortsett å tenke utradisjonelt.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Fra ukens begynnelse gleder du deg over at du får mulighet til å sette i gang noen prosesser. Det er viktig for deg å formidle den spesielle kunnskapen du har om andre, og det kan du bruke de neste ukene til. Utnytt gjerne sosiale medier til å videreformidle dine opplysninger, men husk at de kun skal nå ut til en spesiell interessegruppe.
Ukens råd: Del din kunnskap med andre.

LØVEN

23. juli–23. august

Det er lagt opp til lagarbeid, men etter hvert som uken skrider fram innser du at teamarbeid ikke er tingen for deg. Derfor er det naturlig at du sier ifra til dine samarbeidspartnere i stedet for å bli irritert. Men det er muligheter for at du kan få dine egne arbeidsbetingelser, og da vil det komme utradisjonelle ideer fra deg som vil bli satt pris på.
Ukens råd: Si tydelig ifra.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Du får av og til behov for å ommøblere i hjemmet ditt, og den lysten melder seg kanskje denne uken. Utnytt de gode astrologiske aspektene til å få gjort noe med dine ideer. Det er hjelp å hente fra yngre medlemmer av familien som gjerne vil bidra. Du liker å ha det lyst og luftig, så derfor er det kanskje noen eiendeler som må ut.
Ukens råd: Det er tid for å rydde.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Du har en tendens til å dagdrømme nå, noe som kanskje skyldes at det er mye oppmerksomhet på familie og hjem, mens du har behov for å tenke på noe helt annet. I det siste har det dukket opp noen muligheter nettopp i forbindelse med familien eller boligen, og det gir kanskje anledning til å tenke igjennom noen ønsker for framtiden.
Ukens råd: Legg planer for framtiden.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du bruker en stor del av tiden din på familien, og denne uken ser det ut til at det kan bli svært så vellykket, enten det er snakk om en familiesammenkomst eller kanskje bare noen timer i selskap med den nære familien. Det er særlig fram mot helgen at det er naturlig å samle de nærmeste og kanskje gjøre noe utradisjonelt sammen.
Ukens råd: Bruk tiden til opprydding.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Samvær med familien står høyt på prioriteringslisten nå, og du vil gjerne gi litt ekstra av deg selv til familien din. Dette kan bli en minneverdig uke hvis du tillater deg selv å sette dine ønsker eller drømmer ut i livet sammen med familien din. Men du har dessverre noen økonomiske begrensninger som ikke gjør det mulig.
Ukens råd: Prioriter tid med familien.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Intensiteten er høy, og det gjelder å bevare overblikket. Og det har du i denne tiden, for du har tid til å tenke deg om før du tar flere beslutninger. Innimellom synes du at det er for mange som skal bestemme omkring deg, og derfor er det nødvendig at du markerer deg og forteller at det er du som har det siste ordet. Ukens råd: Sjekk økonomien din.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Du er så smått i ferd med å venne deg til din nye situasjon og er klar for å gå videre i livet. Fortiden, som har tatt mye oppmerksomhet i det siste, kan du nå begynne å legge bak deg. Snart er du på vei til nye oppgaver og utfordringer. Hvis du har noen planer, er denne uken godt egnet for å ta første spadetak. Ukens råd: Gjør klar for et nytt kapittel.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du har venner eller kolleger bak deg når du uttaler deg, og alt det du sier blir oppfattet svært så positivt. Du har fakta i orden, og du finner en god pedagogisk måte å formidle dine ord og tanker på. Kanskje i bokform, på sosiale medier, eller i faglige tidsskrifter. Hvis du får mulighet til det, vil meditasjon eller yoga være en bra ting nå.
Ukens råd: Ta pauser for å puste ut.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer