Horoskop uke 4:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Skytten bør prioritere familien, mens steinbukken må sjekke økonomien sin.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 4. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 4. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Det er god grunn til å dele dine meninger eller holdninger i denne perioden, for nå vil folk lytte til deg, og du har den nødvendige styrken til å tale både din egen og andres sak. Du får støtte fra ditt faglige nettverk, som nettopp er blitt tilført ekstra ekspertise og som kan legge ytterligere vekt på dine utsagn. Din optimisme smitter.Ukens råd: Si hva du mener.

TYREN

21. april–21. mai

Du har i utgangspunktet alle kort på hånden for tiden. Det gjelder å bruke og utnytte de sjanser som byr seg, særlig mot slutten av uken. Hellet er med deg, og hvis du er en søkende sjel, er sannsynligheten stor for at du kan få svar på noen eksistensielle spørsmål eller få en følelse av at du endelig har funnet den rette formelen for livet ditt.Ukens råd: Grip sjansene som byr seg.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du lykkes med å tenke utradisjonelt, og en av dine nærmeste samarbeidspartnere (kanskje din ektefelle) hjelper til med å sette handling bak ordene. I helgen kommer mange nye ideer i spill, og du nyter den pingpongen som er mellom deg og andre. Hvis du er på reise, så vil du trives med din reisepartner, for kjemien og stemningen er på topp.Ukens råd: Fortsett å tenke utradisjonelt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer