Horoskop uke 5:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Væren må sjekke fakta grundig, mens fiskene bør være seriøs på jobb.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 5. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 5. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Samarbeid og tillit kan være et av ukens temaer. Derfor kan det være en idé å sjekke fakta allerede fra ukens begynnelse, for det er en fare for at de opplysningene du får ikke er pålitelige og gjør mer skade enn nytte. Du må selv oppsøke «sannheten» og ta stilling ut fra den. Det nytter ikke å følge magefølelsen i akkurat denne sammenhengen.
Ukens råd: Sjekk fakta grundig.

TYREN

21. april–21. mai

Tilknytning til faglige organisasjoner står i sentrum i denne tiden, og du kan bli lovet noe som absolutt ikke er riktig. Derfor er det lurt at du selv søker opp den informasjonen som du trenger. Noen tilbud kan være for gode til å være sanne, derfor bør du sjekke nærmere. I helgen møter du en gammel bekjent.
Ukens råd: Ikke stol på alt du hører.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Uansett hva du har på gang akkurat nå, så er tiden inne for å få det ferdig. Selv om du synes at du har all verdens tid, så går klokken. Du har tenkt mange tanker og kan grave deg for langt ned i detaljene. Kanskje har du behov for noen løsere ideer, slik at du har noe å leke og eksperimentere med i tiden som kommer.
Ukens råd: Fullfør oppgavene dine.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Du bruker nå tiden din på noen spesielle prosjekter og personer. Det krever at du tenker litt mer utenfor boksen og prøver å finne noen måter for hvordan du kan nå en større målgruppe. Husk at det er et spesialfelt som du opererer i, og at det også derfor er en spesiell måte å kommunisere på. Video vil være et velegnet virkemiddel å bruke.
Ukens råd: Se etter alternative løsninger.

LØVEN

23. juli–23. august

Du føler at det er litt stille omkring deg, og det gjør deg urolig. Men en av dine bekjente står faktisk tett på deg. Vedkommende har kanskje ikke så mye tid til å være sosial, men du kan blant annet spørre om dere skal samarbeide, for du vil mest sannsynlig få en positiv tilbakemelding. Romantiske tiltak anbefales ikke i ukens første dager.
Ukens råd: Vent med romantikk til helgen.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Kanskje tok du ekstra lang fri i begynnelsen av januar. Men nå er det uansett på tide å komme seg videre. Du er helt sikkert blitt klokere og vet nå hvordan du skal gripe an helsefremmende tiltak neste gang. Det er viktig at du selv sørger for å hente inn de nødvendige opplysningene, så du er sikker på at de er korrekte.
Ukens råd: Sjekk dine opplysninger.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Kanskje søker du mot alternative behandlingsformer nå. Aspektene kan tyde på at dette vil være til god hjelp for deg, og viktigst av alt er at du tror på at det hjelper. Det er i den forbindelse klokt å sjekke ut behandleren og finne en som du har fått anbefalt personlig. Kroppen vil begynne å hele seg selv etter behandling.
Ukens råd: Still kritiske spørsmål.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Det er kanskje noe i gjære når det gjelder kjærligheten. Kanskje er du i tvil om hva det er som foregår, men du kan nok ikke vente en avklaring før mot slutten av uken. Kanskje savner du en mer konkret og tydelig respons på dine kjærlighetserklæringer? Og hvis du gjør det, må du gjøre mottakeren oppmerksom på det.
Ukens råd: Vær åpen om dine følelser.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Selv om du synes at du har sjekket alt grundig før du uttaler deg, så kan det likevel være noe som skurrer. Derfor er det lurt å sjekke en ekstra gang før du sender informasjon av gårde. Og det er også en bra ting å finne ut av om det du tror er det riktige også er sannheten. Det kan forårsake misforståelser hvis du ikke er forberedt.
Ukens råd: Sjekk en ekstra gang.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Du er vant til å ta beslutninger uten å la andre ta del i dine planer. Akkurat dette kan bli litt vanskeligere i den kommende tiden hvor det er flere som har en mening eller som har stor påvirkningskraft. Du gjør lurt i å lytte til vedkommende, for det er sannsynlig at du får kunnskap som du ellers ikke visste fantes eller som er gått deg hus forbi.
Ukens råd: Lytt til andre

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Du får en del oppmerksomhet, noe som passer deg riktig så bra, for akkurat nå er du i humør til å være sosial og utadvendt. Vent med å engasjere deg i veldedige prosjekter eller foreninger inntil du har kontroll på hvem det er som står bak og hva deres misjon er. Det er irriterende om du sløser bort tiden din på noe som er helt feil.
Ukens råd: Ikke ta alt for god fisk.

FISKENE

19. februar–20. mars

Denne uken er det lurt å holde øye med det som har med jobb å gjøre. Det kan lett oppstå situasjoner som fører til misforståelser, samtidig som det er vanskelig å finne ut av hva som er opp og ned på det hele. Det er viktig for deg at folk kan regne med at du har kontroll på ting. Fagforeningsspørsmål kan bli aktuelle nå.
Ukens råd: Vær seriøs på jobben.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer