Horoskop uke 7:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Vannmannen må tillate seg å ha det gøy, mens løven bør være sosial.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 7. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 7. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VÆREN

21. mars–20. april

Fikk du ikke bestilt reise til vinterferien, kan du fortsatt rekke det. Kanskje er det mulighet for en tilbudsreise eller en impulsiv «overraskelsestur». Og hvis det ikke er reiser som lokker deg, kan i stedet uken brukes til å fullføre noe som du har jobbet med siden årsskiftet. Ved slutten av uken forbereder du deg til nye oppgaver neste uke.
Ukens råd: Fullfør oppgaver.

TYREN

21. april–21. mai

Nå passer det bra å trekke deg litt tilbake. Enten for å få alenetid eller for å gå i tenkeboksen i forhold til nye prosjekter. Planleggingen er i en overgangsfase, og derfor bør du se tiden an i forhold til hvordan ting utvikler seg. Vent derfor med å sette dine ideer ut i livet til du får tydeligere tegn om hvilken vei det er mulig å ta.
Ukens råd: Vær tålmodig.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Jobbmessig lønner det seg å senke tempoet, for det er noe som du må se nærmere på, og det kan fort ta litt tid. Du vil gjøre deg selv en tjeneste hvis du sjekker alt en ekstra gang, så du får alt med deg og slipper ubehagelige overraskelser. Vinterferien kan lokke deg en tur til utlandet, noe du kanskje har plass til i kalenderen.
Ukens råd: Sjekk alt en ekstra gang.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Det er i ferd med å falle litt mer ro over diverse samarbeid, og du har nå mulighet for å rette oppmerksomheten mot andre ting. Kanskje har du denne uken tillatt deg å delta på et kurs for å få med deg det aller siste innenfor ditt spesial- eller fagområde. Du må dra alene, for andre har ikke tid til å bli med. Ukens råd: Sjekk saldoen.

LØVEN

23. juli–23. august

Du er i ferd med å opparbeide deg større fysisk overskudd, og det kan få deg til spontant å samle noen av dine venner eller samarbeidspartnere. Det vil i høy grad bli du som står for underholdningen, og det passer deg fint. Prosjekter i forbindelse med boligen eller familien ser ut til å gå inn i en avsluttende fase, noe som gjør alt mye lettere.
Ukens råd: Vær sosial.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Du bruker dine krefter og din energi på andre mennesker nå. Vinterferien kan blant annet bidra til større sosial aktivitet med dine nærmeste og med venner. Kanskje er det et prosjekt som du lenge har ønsket skulle bli satt ut i livet som materialiserer seg denne uken. Kanskje undrer du deg over at alt foregår i et langsommere tempo.
Ukens råd: Venn deg til et roligere tempo.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Slik situasjonen er nå, er det klokest å innrette seg og følge de reglene som gjelder der du befinner deg og akseptere alle vilkår for samarbeid. Dette er ikke noe som passer deg særlig bra, men du kan fint se fordelen i å følge de gitte retningslinjene. For at du skal bli tatt på alvor, er det lurt å være litt rund i kantene.
Ukens råd: Inngå kompromisser.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Hvis det dreier seg om vinterferie denne uken, så vil du nok foretrekke å bli hjemme i dine egne omgivelser. Du har en del oppgaver som har hopet seg opp, og de gjør seg ikke selv. Du vil prioritere familien, og det er lurt siden det er mye å følge opp. En prosess er i gang i forhold til hva det er viktig for deg å eie eller beholde på lengre sikt.
Ukens råd: Følg opp familien.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Du er svært aktiv og eventyrlysten nå, og det er derfor naturlig å bruke energien på å få utrettet noe konkret. Det kan handle om at du har igangsatt mange prosjekter og at du nå skal velge ut dem du synes ser levedyktige ut. I helgen kan du se en ende på dine anstrengelser, og det er også her du gjør deg klar til å gå i gang på nytt.
Ukens råd: Utrett noe konkret.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Du kjenner at det presset som har ligget på deg begynner å lette. Det er en god følelse, for du har ikke hatt så mye overskudd til å gjøre de tingene som du pleier. Nå ser det ut til at de hindringer som har vært, er ryddet av veien, og du kan begynne å gjøre deg klar til å komme deg videre i livet. Og har du uferdige oppgaver, så få dem unna.
Ukens råd: Fullfør oppgaver som henger

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Du har litt alvorlige tanker i øyeblikket, og det fordrer at du innimellom gir deg selv lov til også å ha det gøy. Livet kan lett bli for «tungt», og du kan komme til å gruble for mye, og da har tankene en tendens til å ta overhånd. Hvis du har mulighet for det, så vil meditasjon og yoga og lignende være gode redskaper for å skape ro i sinnet.
Ukens råd: Tillat deg å ha det gøy.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du beveger deg blant erfarne mennesker og kanskje også eksperter. I den forbindelse må du ikke glemme at du også selv er en kapasitet på ditt spesialområde. Hvorvidt du kan komme til orde, kan være en utfordring, men du bør slett ikke holde deg tilbake av frykt for at din kunnskap ikke teller. Inviter andre inn til debatt.
Ukens råd: Ikke vær beskjeden.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer