Horoskop uke 8

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Væren skal følge drømmene sine, mens jomfruen må være tålmodig.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 8. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 8. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Hvis økonomien tillater det, har du mulighet til å sette en helt spesiell idé eller plan ut i livet. Det er noe som blir lagt merke til av andre med det samme. Og kanskje er du til og med forut for din tid. Og hvis økonomien ikke tillater det, så kan det mirakuløse skje at det likevel dukker opp penger som gjør det hele realistisk.
Ukens råd: Følg drømmene dine.

TYREN

21. april–21. mai

Du synes ikke at du har hellet med deg denne uken. Du møter motstand og føler at du ikke blir tatt helt på alvor når du kommer med forslag og ideer. Derfor har du det best når du holder deg i bakgrunnen og kun agerer og uttaler deg når du blir spurt. Problemet er at du ikke er på bølgelengde med dem du snakker og forhandler med.
Ukens råd: Tenk positivt.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Det er en konkret oppgave eller sak som du ikke kommer videre med, og derfor bør du bruke den kommende uken til å hente inn de opplysningene som du mangler. Ikke la deg stresse av det, men vær nysgjerrig, for det er alternative måter eller veier å finne fram til data. Ta deg av de arbeidsoppgavene som du føler for.
Ukens råd: Bruk gjerne intuisjonen din.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Noen steder er det vinterferie denne uken, og kanskje er du en av dem som skal på ferie. I den forbindelse vil du slå deg sammen med noen som du kjenner, og du kan nyte godt av deres erfaringer. Disse menneskene vil også inspirere deg, siden de har et annet syn på livet enn deg. Du tar en sjanse ved å endre noe i siste øyeblikk.
Ukens råd: La deg inspirere.

LØVEN

23. juli–23. august

Det gjelder å iscenesette seg selv nå, og du kan benytte deg av alle knep. Kanskje fungerer det best hvis du underdriver din «rolle». Det vil det være lettere for andre å forholde seg til. Skal du gjøre inntrykk på noen, så vil fargerike ideer og «kulisser» bli positivt mottatt. Ideene dine vekker oppsikt, og det kan være gunstig for ditt arbeidsliv.
Ukens råd: Vær kreativ.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Det er stor sannsynlighet for at du bruker mye av din tid på å hjelpe dine nærmeste, og nå kan det se ut som om du ikke kan gjøre mer eller komme lenger i den prosessen. Du må derfor smøre deg med tålmodighet og avvente at situasjonen endrer seg, så du kan komme deg videre. Imens kan du tenke over hvordan du best kan hjelpe.
Ukens råd: Vær tålmodig.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Du føler deg ikke fri til å handle som du vil. Det blir lagt press på deg fra familien og fra dine samarbeidspartnere, noe som kan sette deg i dårlig humør. Det beste du kan gjøre er å innordne deg de gitte forholdene og vente på bedre tider. Din evne til å være diplomatisk vil komme deg særlig til gode denne uken.
Ukens råd: Innordne deg etter forholdene.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du kan bli ganske overrasket – særlig mot slutten av uken. Det kan handle om en kjærlighetsaffære som plutselig dukker opp. Du må samle deg før du klarer å finne ut hva som er opp og ned på det hele, men tillat deg selv å være nysgjerrig. En kjærlig affære kan utspille seg, og kanskje forsvinner den før den for alvor har kommet i gang.
Ukens råd: Vær nysgjerrig.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Noe er for godt til å være sant, og du glipper med øynene før du forstår at et ønske er nær ved å gå i oppfyllelse. Det kan særlig dreie seg om forhold i forbindelse med familien eller boligen. Innredning eller dekorering av hjemmet ditt kan gi deg stor glede. Ikke ta på vei hvis du ikke blir ferdig før helgen. Ukens råd: Gled deg over framgangen.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Du er ikke redd for å gå i gang med ting som lenge har ventet med å bli gjort eller fullført. Du fornemmer tydelig at du har fått flere krefter og at du vet hvordan ting skal utføres for at de skal bli slik du ønsker dem. Ting du ikke trodde kunne la seg gjøre, ser ut til å lykkes likevel, og det er særlig fordi du har en positiv holdning denne uken.
Ukens råd: Se mulighetene, ikke problemene

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Det er viktig at du kjenner etter hva du har behov for eller lyst til. Det er ikke noe du er vant til å vie så mye oppmerksomhet, men det kan du endre på. Du har med stor sannsynlighet noen økonomiske ønsker for den nærmeste framtiden, og det ser ut til at dine ønsker vil bli oppfylt. Det er imidlertid viktig at du følger opp ting.
Ukens råd: Hold fokus.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du har en tendens til å forsvinne inn i en drømmeverden. Det kan i den forbindelse være lurt å vende oppmerksomheten ut fra deg selv og gjøre deg gjeldende overfor andre som har bruk for hjelp. Det ligger dypt i din natur å gjøre noe for din neste, og nå har du sjansen. Vær oppmerksom på at det ikke er alle som har behov for din «hjelp».
Ukens råd: Gjør noe for andre.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer