Horoskop uke 9

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Tvillingene kan glede seg til helg, mens tyren bør holde en lav profil.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 9. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 9. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Ikke mist motet selv om du ikke har målet ditt i sikte nå for tiden. Du får nemlig en hjelpende hånd denne uken, blant annet til å gjennomføre det du har satt deg fore, og dette gir deg energi, overskudd og optimisme. Ta intuisjonen din med på råd når du skal ta en beslutning, for det er ikke alltid at den vante «forretningsmetoden» er den rette.
Ukens råd: Lytt til magefølelsen.

TYREN

21. april–21. mai

Det er neppe denne uken at du skal gjøre framstøt. Det er bedre å holde en lav profil og innordne deg etter forholdene. Hvis du føler deg presset av større arbeidsoppgaver, er det god grunn til å stoppe opp og kjenne etter om du er på rett vei eller om du skal gjøre endringer. Mangler du energi til å handle, så vent til neste uke med å gjøre noe.
Ukens råd: Hold en lav profil.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Arbeidsmessig befinner du deg i en fase hvor du gjør research, og det kan bli en større oppgave enn forventet. Det er mange lag som skal ses igjennom og analyseres før du kommer fram til noe som kan minne om brukbare fakta. Midt i uken gjør du lurt i å holde en lav profil for å se hvordan sakene utvikler seg. I helgen får du en god idé.
Ukens råd: Gled deg til helgen.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Det kan bli en svært travel – ja, nærmest hektisk uke. Kanskje er du involvert i noen juridiske saker hvor du får støtte fra en av dine samarbeidspartnere. Anliggender hvor riktig informasjon eller sannheten er en avgjørende faktor kommer i sentrum midt i uken. Hvis noen gir deg opplysninger, så bør du sjekke om det er «fake news».
Ukens råd: Sjekk informasjonen du mottar.

LØVEN

23. juli–23. august

Du kan være i tvil om hvordan du skal takle en situasjon – særlig midt i uken. På den ene siden vil du gjerne markere deg og vise hvem du er. På den andre siden er det kanskje det beste ikke å vekke oppsikt akkurat nå. Det er nok mye bedre at du spiller rollen som den anonyme velgjøreren, særlig hvis det har med penger å gjøre.
Ukens råd: Det er greit å være anonym.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Du er avventende når det handler om samarbeid eller å ta initiativ. La andre kontakte deg, for det kan du være sikker på at vil skje – særlig midt i uken. Og de vil ha positive hensikter. En kjærlighetsaffære kan være under oppseiling. Sist på uken kan du få en idé som er ganske annerledes enn de forslagene du har mottatt i det siste.
Ukens råd: Lytt til intuisjonen din.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Det gjelder å finne fram den vennlige og diplomatiske tonen. Det kan være vanskelig akkurat denne uken, for du kan føle at du er under press, særlig fra familien og i spørsmål som har med boligen å gjøre. Du blir nødt til å beherske deg, for akkurat nå er det ikke noen som later til å være lydhøre overfor hva du sier.
Ukens råd: Vær diplomatisk.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Akkurat nå styrer du etter kortsiktige planer, for du har vanskelig for å se lenger fram. Det kan du først gjøre i neste uke, og derfor er det best å vente med de store tiltakene til senere. Derimot kan du bruke tid på å tenke ut nye og kreative metoder for å få noen personer i tale som du omgås til daglig. Det får du både hell og suksess med.
Ukens råd: Bruk din intuisjon.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Partneren din bruker en del tid på å få enten familien eller boligen i bedre stand. Det brukes i det hele tatt tid på å få familien til å fungere på en bedre måte. Du har uansett innsett nødvendigheten av at noe bør endres. Det er lurt å bidra med en hjelpende hånd, for det kan vise seg å være en større oppgave enn du først trodde.
Ukens råd: Still opp når det er behov for deg.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Det er viktig at du ikke videreformidler feilaktige opplysninger, for risikoen for det kan være stor nå. Derfor er det en god idé at du sjekker all informasjon en ekstra gang før du uttaler deg. Det er flere som gjerne vil gi deg gode råd om alt mulig, men det påvirker deg ikke lenger i samme grad som tidligere. Du har andre planer.
Ukens råd: Sjekk opplysningene du mottar.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Selv om året er ganske nytt, så gjør du opp status. Det kan være i forbindelse med familieanliggender, økonomi eller det som du har og kan tilby andre. Du merker at nye tider er på vei for ditt vedkommende, og kanskje er det ikke blitt helt tydelig ennå hva dette dreier seg om. Det kommer et skifte eller en endring i mars måned.
Ukens råd: Gjør opp status.

FISKENE

19. februar–20. mars

Akkurat nå er du alene om nesten alt du gjør. Det er vanskelig å dra andre med seg. Det er mest fordi de «andre» ikke er innstilt på lagarbeid eller å dele sin kunnskap. Du må gjør deg dine egne erfaringer, men kommer ikke utenom å måtte endre litt på konseptet ditt. Dine nære relasjoner krever en del oppmerksomhet, noe du ikke må overse.
Ukens råd: Gjør deg egne erfaringer.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer