Horoskop uke 10:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Tyren kan glede seg til helg, mens krepsen bør lytte til magefølelsen.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 10. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 10. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Selv om du har det travelt og arbeider målrettet, så kan det være en fordel å stoppe opp og reflektere over det som du har satt i gang. Må det justeres litt? Er du på rett kurs? Du har en plan, og det som gjelder for deg er å vise noen erfarne og kompetente personer at det er verdt å investere i det du holder på med – både økonomisk og moralsk.
Ukens råd: Stol på deg selv.

TYREN

21. april–21. mai

Du føler at du strever i motbakke når det gjelder å fullføre noen arbeidsoppgaver. Dette gjelder spesielt i ukens første dager. Men du får en hjelpende hånd i midten av uken, og dermed klarer du å bli ferdig til avtalt tid. Du merker et positivt skifte i humør og energi i løpet av torsdag. Du kan få nye økonomiske muligheter.
Ukens råd: Gled deg til helgen.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du skifter sannsynligvis mening – og det antakelig onsdag. Dette vil kanskje forvirre andre, og derfor er det en god idé å gi beskjed om at du ennå ikke har tatt en endelig beslutning. Det kan du først gjøre om et par uker. I ukens siste dager sysler du med mange ideer som tidligere har hengt i luften. Nå skal det vise seg om de holder i praksis.
Ukens råd: Kommuniser tydelig.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Det er en god idé å lytte til intuisjonen din, og det gjelder særlig når du er sammen med andre som har et annet perspektiv på livet. Du kan også få noen gode opplevelser ved å gå dypere inn i yoga eller en annen form for mindfulness. De astrologiske aspektene er godt egnet til å finne svar på eksistensielle spørsmål.
Ukens råd: Lytt til magefølelsen.

LØVEN

23. juli–23. august

Du ser verden med andre øyne denne uken, og det kan det være flere grunner til. Kanskje er du forelsket eller befinner deg i en annen «tilstand» som bidrar til at du kan virke litt fjern og drømmende. Ulempen med dette kan være at du skyver realitetene til side. Prøv å være så konkret som mulig i forhold til det du må gjøre.
Ukens råd: Vær konkret og tydelig.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Et skifte i humøret ditt kan endre den planen du har for denne uken. Det er særlig midt i uken at det kan skje endringer i avtaler. Du har behov for å tenke deg om en ekstra gang før du fortsetter på din kurs i en konkret sak. Uken er dessuten godt egnet til å få klarert noen praktiske ting som kan gjøres mye lettere med de rette it-løsningene.
Ukens råd: Tenk deg om en ekstra gang.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Dette kan bli en begivenhetsrik uke. Den begynner antakelig med at du vil få klarert noen velkjente utfordringer på hjemmefronten. En kjærlig hendelse kan dukke opp, noe som sender både humøret og selvtilliten din til værs. Og det kan sågar komme en positiv økonomisk overraskelse som du får kjennskap til i løpet av helgen.
Ukens råd: Smil til verden.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Selv om du gjerne vil være selvstendig, så er du nok nødt til å innrette deg etter andre som også «opererer» innenfor ditt felt. De har mer erfaring og mer slagkraft, så hvis du blir en medspiller i stedet for en motspiller, så vil du stå sterkt. Dette kan bli starten på et samarbeid som på mange måter kan lede deg mot de målene som du har satt deg.
Ukens råd: Tilpass deg.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Energinivået ditt er ikke så høyt som du skulle ønske nå, og derfor foregår ting i et langsommere tempo enn du liker. Men du bør bare være tålmodig og avvente begivenhetenes gang. Du vil gjerne realisere dine planer, men du må nok slå deg til ro med at det er andre som kommer til å avgjøre hvorvidt du kommer først i køen eller ikke.
Ukens råd: Vær tålmodig.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Du bør ikke ignorere det «opprøret» som kommer fra familiens yngre medlemmer. Men du merker tydelig at du har vanskelig for å akseptere forandringer. Du vil helst at ting skal forbli som de er. Men den siste tids hendelser har nok likevel bidratt til at du ser mer nyansert på tilværelsen, slik at du i større grad kan fire på dine prinsipper.
Ukens råd: Ikke vær bakstreversk

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Det er en person som gjerne vil ha deg med på nye ting. Men du nøler fordi du fortsatt ikke føler deg helt klar til å gjøre forandringer. Men tiden er inne til at du snart bør gjøre noe annet enn det du pleier, og du er nesten i ferd med å akseptere det. Økonomien din er i fokus denne uken: Sørg for å få oversikt over dine verdier.
Ukens råd: Vær åpen for endring.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du ser kanskje plutselig hva det er som skjer omkring deg. Og det kan gjøre at du synes du blir nødt til å handle. Men du er også klar over at du ikke kan gjøre arbeidet alene. Du må alliere deg med andre. Men de personene som er rundt deg akkurat nå er ikke innstilt på lagarbeid, så derfor må du nok vente på dine framtidige samarbeidspartnere.
Ukens råd: Vær tålmodig.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer