Horoskop uke 11:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Tyren har nederlag i vente, mens steinbukken må ta ansvar.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 11. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 11. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Du kan føle deg en smule splittet mellom å være opptatt av det som er praktisk arbeid og å dagdrømme. Kanskje får du det til å gå opp i en høyere enhet i løpet av uken. Men det er særlig i begynnelsen av uken at det daglige rutinearbeidet tar det meste av din tid. Hvis du har helseutfordringer, så vil det bli bedre mot helgen.
Ukens råd: Se etter løsningene.

TYREN

21. april–21. mai

Kanskje er det litt fart på følelsene dine i ukens første dager. Grunnen kan være at du har vanskelig for å skille mellom vennskapelige og erotiske følelser. Du har lett for å forelske deg og tolke signaler som ønske om nærkontakt selv om det kanskje ikke er noe. Men du har god selvfølelse og kan stå distansen, selv om du har misforstått.
Ukens råd: Vær forberedt på nederlag.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du synes at uken er litt treg med å komme i gang. Men i løpet av onsdag merker du at ting igjen begynner å bevege seg i riktig retning. Hvis du har noe som må gjøres i boligen eller med familien, så er det naturlig å sørge for å få gjort det i begynnelsen av uken. Arbeidsoppgaver kan vise seg å inneholde noe helt annet enn du trodde.
Ukens råd: Prioriter hjemmet først i uken.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Du er i ferd med å få oversikt igjen etter at forrige uke var litt diffus. Og dette bidrar til at du kanskje kan få realisert det samarbeidet som du ønsker. En person som har innflytelse kan gi deg inspirasjon, men vedkommende kan ikke bane vei for deg alene. Derfor er det en god idé hvis du tar saken i egne hender.
Ukens råd: Bruk viljestyrken din.

LØVEN

23. juli–23. august

Det er opptil flere ting som dreier seg om økonomi som du må få klarert denne uken. Spørsmålet er hvor mye du kan få i offentlige ytelser og hvor mye du selv kan spytte inn i et prosjekt som du har på gang. Du bør bruke de erfaringene som du har tilegnet deg gjennom årene, slik at du kan få gjennomført de tingene som du brenner for.
Ukens råd: Stol på din erfaring.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Du kan endelig komme videre med noen av de prosjektene som du har hatt liggende i lengre tid. Det er tydelig at du får satt i gang noen prosesser midt i uken som kan speede opp tempoet. Helsen er dessuten i fokus, og den vil bli bedre, eller du vil finne en behandling eller kur som gjør underverker. Humøret stiger og er nesten på topp i helgen.
Ukens råd: Se framover.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Tiden passer godt for å gjøre noen forandringer, og det handler kanskje spesielt om ditt image. Din selvtillit er maksimal denne uken, og hvis du skal gjøre noe godt for deg selv, vil et opphold på et helsested være en god gave til deg selv. Meditative omgivelser og fredfylte aktiviteter står øverst på ønskelisten. God fornøyelse.
Ukens råd: Litt innsats kan gjøre stor forskjell.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Hvis du er rammet av kjærlighetens piler, er det gode sjanser for at følelsene blir gjengjeldt. I begynnelsen av uken kan du være i tvil om hvorvidt det er noen gjenklang hos den utvalgte. Men når du kommer til helgen, så vil du ikke lenger være i tvil. Men hvis du likevel skulle bli skuffet, har du en fenomenal evne til å skjule det for omverden.
Ukens råd: Vær forberedt på skuffelser.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Det er flere livsområder som er i spill denne uken. Familien eller hjemmet er i sentrum, og her skjer det konstruktive ting. Du føler at du får støtte og forståelse, og det gir deg selvtillit til å fortsette langs den kursen som du har startet på i forhold til økonomiske endringer. Jobb står i fokus, og det gjelder å planlegge ukens oppgaver.
Ukens råd: Legg detaljerte planer.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Du gjør mange overveielser og tenker mye de første dagene av uken. Du vil helst vite fasiten på forhånd, men slik er dessverre sjelden tilværelsen. Så du må selv ta ansvar, og det har du ikke noe imot, men av og til gnager tvilen deg. Du vil helst gjøre ting korrekt. Du er i innspurten med en bestemt arbeidsoppgave.
Ukens råd: Ta ansvar

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Du fornemmer at det bobler masse energi under overflaten din – energi som snart skal slippes løs og brukes. Men du må vente på at tiden er riktig før du begynner å handle. Bruk tiden nå og fram til 22. mars til å planlegge hvordan du vil gå fram i en konkret sak. Vær realistisk, for du kan fort ta av.
Ukens råd: Hold beina på bakken.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du får ekstra oppmerksomhet denne uken, og det passer deg svært godt. Det gjør at du får mulighet til å vise hva du kan og hva du står for, og samtidig er det anerkjennelse og suksess å få. De nære kontaktene som du har i ditt nettverk går snart videre til nye oppgaver, og derfor bør du skynde deg å få tak i dem, for de kan støtte deg.
Ukens råd: Vær framoverlent.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer