Horoskop uke 12:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Krepsen må være tålmodig, mens steinbukken bør sette seg nye mål.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 12. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 12. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Du har en klar tanke om at hvis du skal endre på noe, så skal det skje nå. Det kan være vanskelig å gjøre større endringer hvis du ikke vet i hvilken retning det skal være. I løpet av uken får du et «tips» og større arbeidsoppgaver vil ligge foran deg. Eller kanskje får du mulighet til å utvide dine jobbmessige rammer. Kanskje er du heldig.
Ukens råd: Rydd opp i tankene.

TYREN

21. april–21. mai

Du gjør deg mange tanker. Det kan være om framtiden, men også av filosofisk karakter. Du vil gjerne ha en livsforståelse som kan besvare de vanskelige spørsmålene i livet. Hvis du endrer på ditt tankesett, så vil det oppstå noen nye sammenhenger som du kan bruke til å forstå din tilværelse og hvorfor du er som du er. Det kan bli en åpenbaring.
Ukens råd: Utfordre tankene dine.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du bør prøve å «gå opp» linjene i forbindelse med ditt arbeid. Det kan være behov for fornyelser eller at du blir mer selvstendig i din måte å jobbe på. Hvis du har behov for å gå dine egne veier, så passer det å bli mer selvstendig nå eller å skaffe deg din egen forretning – eventuelt som en bigeskjeft. Du har mange muligheter.
Ukens råd: Ikke vær redd for å hoppe i det.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Første del av uken passer godt for samarbeid – både privat og arbeidsmessig. Det er imidlertid først noen ting som du må gjøre ferdig, og det kan la seg ordne nå med litt hjelp fra din samarbeidspartner. Fredag opplever du et større temposkifte, og du får flere krefter. Du vet ikke nøyaktig hvilken vei du skal, men det vil vise seg.
Ukens råd: Vær tålmodig.

LØVEN

23. juli–23. august

Denne uken får du en pause der du kan gjøre hva du vil. Du må imidlertid ta noen hensyn i forhold til en du samarbeider med. Men dere er stort sett enige om hva som skal gjøres, og det ser ut til å gå uten problemer. Du får mer energi og flere krefter mot slutten av uken, og det betyr at du kanskje får trent også.
Ukens råd: Prioriter fysisk aktivitet.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Selv om du kanskje har behov for det, så blir det ikke mye tid til deg selv i de kommende dagene. De nærmeste har behov for deg – og det gjelder også i kjærlighetslivet. Du vil bruke en del krefter på å rydde i din partners «liv», for du er flink til å strukturere tilværelsen også for andre. Du får en god idé søndag og vil teste den ut med en gang.
Ukens råd: Prøv å sette av litt tid til deg selv.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Kanskje skulle du likevel unne deg noen nye klær eller noe annet som kan gi tilværelsen en liten opptur. Stjernene forteller at denne uken er et godt tidspunkt for å få noen av dine drømmer oppfylt. Det er imidlertid viktig at du forblir realistisk i denne prosessen. Et familiemedlem vil sørge for noen helt praktiske og basale ting til helgen.
Ukens råd: Unn deg selv noe.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du har et budskap som du gjerne vil dele eller utbasunere til andre. I den forbindelse er det viktig at du klarer å forklare og forenkle det du kommuniserer, så det ikke blir altfor tørt eller uforståelig. Du kan ha en tendens til å følge lover og regler strikt, og det kan være provoserende for noen. Rettferdighetssansen din blir utfordret.
Ukens råd: Forenkle det du skal formidle.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Lysten til å kjøpe noe kan være stor nå – og særlig fram til helgen. Derfor går du kanskje i en stor bue rundt det som frister deg. Hvis du ikke velger å bruke penger på nye kjøp, så kan du være heldig å finne noe hjemme som kan brukes og som du nesten hadde glemt at du hadde liggende. Og det gir deg like stor glede og tilfredshet.
Ukens råd: Rydd i klærne dine.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Hvis du har noen ting eller prosjekter som skal være ferdige denne uken, så får du god hjelp til det – enten av dine naboer eller kanskje et søsken. Vedkommende har uansett en presis fornemmelse av hvordan du ønsker at hjelpen skal være. Du kan snart se framover og dermed sette deg noen nye mål. Men du kommer nok til å endre kursen underveis.
Ukens råd: Sett deg nye mål

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Det er god kontakt mellom deg og en annen i familien – særlig før helgen. Hvis du trenger støtte, så sørg for at det blir først i uken. Vedkommende som kan hjelpe deg er nemlig på vei til andre oppgaver og er snart ute av syne. Uken egner seg godt til å få strukturert noen oppgaver eller å nå de målene som du har jobbet lenge for.
Ukens råd: Sørg for å få støtte.

FISKENE

19. februar–20. mars

Det er denne uken at du skal slå til hvis noen tilbyr sin hjelp slik at du kan få dine planer realisert. Du vil få stor glede av noen personer i ditt nettverk som er energiske, målbevisste og stabile. Du ser noen hindringer i horisonten, men det kan jo skje at de forsvinner når det kommer til stykket. Og i så fall har du bekymret deg uten grunn.
Ukens råd: Ikke ta sorgene på forskudd.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer