Horoskop uke 12:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Krepsen må være tålmodig, mens steinbukken bør sette seg nye mål.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 12. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 12. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Du har en klar tanke om at hvis du skal endre på noe, så skal det skje nå. Det kan være vanskelig å gjøre større endringer hvis du ikke vet i hvilken retning det skal være. I løpet av uken får du et «tips» og større arbeidsoppgaver vil ligge foran deg. Eller kanskje får du mulighet til å utvide dine jobbmessige rammer. Kanskje er du heldig.Ukens råd: Rydd opp i tankene.

TYREN

21. april–21. mai

Du gjør deg mange tanker. Det kan være om framtiden, men også av filosofisk karakter. Du vil gjerne ha en livsforståelse som kan besvare de vanskelige spørsmålene i livet. Hvis du endrer på ditt tankesett, så vil det oppstå noen nye sammenhenger som du kan bruke til å forstå din tilværelse og hvorfor du er som du er. Det kan bli en åpenbaring.Ukens råd: Utfordre tankene dine.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du bør prøve å «gå opp» linjene i forbindelse med ditt arbeid. Det kan være behov for fornyelser eller at du blir mer selvstendig i din måte å jobbe på. Hvis du har behov for å gå dine egne veier, så passer det å bli mer selvstendig nå eller å skaffe deg din egen forretning – eventuelt som en bigeskjeft. Du har mange muligheter.Ukens råd: Ikke vær redd for å hoppe i det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer