Horoskop 13:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Løven anbefales å være leken, mens jomfruen bør holde litt avstand til andre.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 13. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 13. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Du er ikke lett å forhandle med i begynnelsen av uken, for da har du vanskelig for å skjule din irritasjon. Du ser ting veldig svart-hvitt nå. Viljen din er ekstra sterk, og derfor får du det som du ønsker. Du bør avslutte det du har gående denne uken, for snart venter nye oppgaver, og da vil du ikke ha tid til å fullføre det du holder på med nå.
Ukens råd: Full før oppgavene dine.

TYREN

21. april–21. mai

Dette blir en god uke der travelhet blandes med tilfredshet. Et ønske blir oppfylt mandag eller tirsdag, og kanskje vil du dra på en lengre reise som har vært planlagt en stund. Du har masse energi og trives med de beslutningene som tas. Hvis du er involvert i juridiske spørsmål, så vil du lykkes med å bevise din «uskyld».
Ukens råd: Nyt den gode uken.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du har mest hell med ting hvis du lytter til intuisjonen din som er sterk i disse dager. Du har det ikke så travelt og kan derfor fordype deg i dine arbeidsoppgaver, som i noen tilfeller krever at du i større grad bruker fornemmelsen framfor fornuften. Hvis det er lenge siden du har hatt kontakt med vennene dine, så er det naturlig å ta kontakt nå.
Ukens råd: Ta kontakt med venner.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Av og til kan det hjelpe å ta et par skritt tilbake for å se ting i et videre perspektiv. Det kan gi deg en aha-opplevelse som kan føre deg videre i en konkret jobbsammenheng. Hvis du er på utkikk etter nye muligheter i forbindelse med livsmål eller jobb, så er det gode sjanser for å finne noen områder som ennå ikke er helt utforsket.
Ukens råd: Ta et skritt tilbake.

LØVEN

23. juli–23. august

Reiser kan være aktuelle denne uken, og hvis du enten allerede er av gårde eller er på vei, så vil det føles godt å oppleve og utforske nye reisemål. Impulsiviteten er stor, og det kan lede deg inn i morsomme og uforutsette situasjoner. Du har massevis av energi, så hvis du ikke er på reise, kan du utfolde deg fysisk i hjemlige omgivelser.
Ukens råd: Vær leken.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Du prioriterer samarbeid, og du går langt for å gjøre dine nærmeste tilfreds. Din evne til å fornemme andre er sterk denne uken, og derfor kan det være en god idé hvis du holder litt avstand, så du ikke blir altfor påvirket av andres dårlige humør eller stemning. Hvis du skal megle i en sak, så vær klar og tydelig i hva du melder.
Ukens råd: Hold litt avstand til andre.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Det er all grunn til å utnytte denne ukens gode aspekter. Noe faller på plass i forbindelse med ditt arbeid, og helsen din later til å ha kommet inn i en god periode. Forhold på familie- og boligfronten kan nesten ikke bli mer fordelaktige, så hvis du har noen planer på det området, så er det nå du skal pusse opp eller oppdatere boligen din.
Ukens råd: Utnytt ukens gode aspekter.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Det er vanskelig å diskutere med deg – og særlig i ukens første dager. Du har en mening eller holdning som tilsynelatende ingen kan få deg til å endre. Du er fullstendig uimottakelig overfor argumenter. Dine ord har stor vekt i de debatter som utspiller seg nå, og derfor kan du kanskje ta hensyn til at det ikke er alle som deler dine synspunkter.
Ukens råd: Respekter meningsmotstandere.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Du er ekstra heldig denne uken, noe du bør utnytte til din egen fordel. Det er særlig i det daglige arbeidet at du føler at lykken smiler til deg. Kanskje er helsen din i bedring og gir deg nye krefter. Men det kan også være noe helt annet som er i spill, nemlig kjærligheten. Hvis det er tilfellet, så kan du se fram til en superromantisk uke.
Ukens råd: Åpne opp for romantikken.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Du må kanskje venne deg til en ny situasjon før du får oversikt over ting. Også må du få oversikt før du kan begynne å handle. Du trives med visjonen om å utforske nye områder, for du vil gjerne tilpasse deg. Kort sagt, du ser tiden an før du begynner å uttale deg om hvordan du vil at ting skal være – særlig på hjemmebane.
Ukens råd: Vent før du uttaler deg

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Har du fått nye interesser? I så fall er dette et godt tidspunkt å dyrke dem og finne ut av hvordan du kan utvikle nye teorier eller finne en lettere tilgang til den kunnskapen som du søker. I den prosessen er det viktig at du har noen du kan dele dine interesser med. Men akkurat nå får det vente, for nå handler det mest om å gjøre grundig research.
Ukens råd: Dyrk dine interesser.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du er typen som har kontroll på diverse ting, og det viser seg særlig denne uken. Derfor kommer du til å framstå som en autoritet, og det forplikter. Men det er du innstilt på, og du tar utfordringer på strak arm og går inn i rollen som ekspert. Det kan også handle om at du får tilgang til noen økonomiske midler som du ikke var klar over fantes.
Ukens råd: Ikke vær redd for å ta ansvar.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer