Horoskop uke 14:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Jomfruen skal nyte kjærlighetsrusen, mens fiskene bør lytte til magefølelsen.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 14. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 14. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Ukens første dager krever tålmodighet fra din side. Du må venne deg til nye omgivelser og til å jobbe mer sammen med andre. Og endelig vil du finne nye veier å gå, siden det sporet du er inne på nå kanskje ikke leder i ønsket retning. Du må bruke tid til å tenke grundig igjennom alt før du tar en endelig beslutning.
Ukens råd: Tenk deg godt om.

TYREN

21. april–21. mai

Oppgaver som du holder på med bør helst være fullført innen fredag. Gi deg tid til å få det unna, så du kan konsentrere deg om nye ting. Du vil i den nærmeste framtid være svært opptatt av noen økonomiske spørsmål. Prøv å danne deg et overblikk, og når du har fått det i løpet av søndag, så vil alt gå så mye lettere.
Ukens råd: Ta et skritt tilbake og få oversikt.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Akkurat denne uken kan du være i tvil om i hvilken retning du skal gå. Det kan være i forbindelse med arbeidet ditt, men også i spørsmål om selve livet. La uklarheten råde denne uken, før du igjen får mulighet til å stille godt forberedt og finne din videre vei. Plutselig kan du se og fornemme tydelig hvor du skal bevege deg hen.
Ukens råd: La uklarheten råde.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Det blir en spennende uke. Det er flere ting som er i spill – særlig i forbindelse med samarbeid og jobbmuligheter. Et spesielt bekjentskap – kanskje en du tidligere har jobbet tett med – kan gi deg en god sjanse til å ta et skritt i den retningen du ønsker. Du kan i tillegg få fotfeste i et bestemt miljø som du lenge har ønsket å nærme deg.
Ukens råd: Grip mulighetene som byr seg.

LØVEN

23. juli–23. august

I begynnelsen av uken er det muligheter for at det kan skje noe avgjørende i forbindelse med parforhold og samarbeid. Enten så går alt opp i en høyere enhet og en framtidig allianse befester seg, eller så finner dere ut hvordan dere kan stoppe mens leken er god. Eller kanskje må det et helt nytt konsept til for at dere kan jobbe sammen.
Ukens råd: Hold mulighetene åpne.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Samarbeid og kjærlighetsforhold står sentralt denne uken og særlig i helgen. Kanskje møter du din drømmepartner? Mulighetene er definitivt til stede. Hvis det holder stikk, så nyt kjærlighetsrusen og glem alt om å analysere alt før neste uke, for da vil du ha mulighet til å tenke klarere. Se også nærmere på alle former for samarbeid.
Ukens råd: Nyt kjærlighetsrusen

VEKTEN

24. september–23. oktober

Dette er en fin uke for å få fullført ting som henger. Helst før helgen. Et skifte i humøret og energien merkes tydelig fredag, og det faller deg lett å ha flere baller i luften. Mange tanker kommer i spill, og derfor er det viktig at du får strukturert alle de gode ideene som kommer veltende. Hvis du får det, så kan du lettere handle og ta beslutninger.
Ukens råd: Strukturer ideene dine.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Allerede ved starten av uken merker du at du får mer energi og at det blir mer fart i tanker og ideer. Men du merker også at det er noen eller noe som stikker kjepper i hjulene på dine planer som kanskje er litt ville. Det må du bare akseptere. Det beste du kan gjøre, er å lære av situasjonen og tenke igjennom ting før du kaster deg ut i nye ting.
Ukens råd: Lær av dine erfaringer.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Kanskje bryter du et tabu hvis du velger å fortelle andre om din økonomiske situasjon. Det er ikke vanlig å snakke så åpent om dette, men du synes ikke at du har andre valg. Du kan også vente til et annet tidspunkt, men det vil være en stor lettelse for deg å få satt ord på det som opptar deg. Det kan også handle om andre ting enn penger.
Ukens råd: Sett ord på det som plager deg.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

En del ting er fortsatt nye for deg, og derfor kan det være vanskelig å bestemme om du skal si ja til et samarbeid i begynnelsen av uken. På den ene siden føler du deg svært energisk og klar til å gå i gang med det nye, på den andre siden kan et samarbeid også virke som en klamp om foten og tappe deg for energi. Du får en hjelpende hånd i helgen.
Ukens råd: Lytt til andre.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Det er en god idé å vente og se tiden an før du kaster deg ut i nye ting. Veien er liksom ikke helt ryddet for at ting skal la seg gjøre nå. Vent derfor gjerne til senere i uken, for da vil ting stå klarere for deg slik at du vet i hvilken retning du bør gå. Du får hjelp og støtte – kanskje fra dine barn – på slutten av uken, og det gjør deg glad og fornøyd.
Ukens råd: Se det an før du handler.

FISKENE

19. februar–20. mars

Det ligger an til at et problem får sin løsning. Men det er ikke sikkert at du må ta deg av det akkurat nå. Du får nemlig mulighet til å arbeide med tingene flere ganger i løpet av året. Derfor kan du gjerne vente med å ta en avgjørelse. Men hvis du føler at ting står klart for deg, så er det ingen grunn til å utsette det. Det kan føles som en ny start.
Ukens råd: Lytt til magefølelsen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer