Horoskop uke 15:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Krepsen har overraskelser i vente, mens skytten må ikke være redd for å endre planene sine.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 15. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 15. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Du kan føle deg urolig eller rastløs i ukens første dager, og kanskje merker du også tankemylder. Heldigvis faller du raskt til ro og får kontroll på alle ideene som dukker opp. Det kan være lurt å rette oppmerksomheten mot din partner eller andre som står deg nær, for det er behov for å få balansert relasjonen så forholdet kan stabiliseres.
Ukens råd: Gi din partner oppmerksomhet.

TYREN

21. april–21. mai

Det er særlig midt i uken at du synes at du er sjenert av noen fysiske skavanker som kan virke forstyrrende i din hverdag. Men dette går sannsynligvis fort over, så du igjen uforstyrret kan fortsette din research innenfor de mange interesseområdene som du har. Du føler at du får støtte fra din partner, men du synes at du ikke er fullt og helt til stede.
Ukens råd: Ta deg tid til å puste ut.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

En travel uke venter deg, noe som passer fint, siden du er i flytsonen. Du får utført oppgavene til din tilfredsstillelse, særlig fordi du har nådd en spesiell målgruppe som det vanligvis er vanskelig å få i tale. I helgen får du strukturert noen prosjekter – kanskje sammen med kolleger som muligens befinner seg i utlandet.
Ukens råd: Prioriter romantikk.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Du er opptatt av familien eller boligen. Kanskje er det behov for mer ro i familien? Det kan være en utfordring, særlig hvis du ikke snakker direkte og pakker ting for mye inn. Det som skal sies, kan sies på mange måter, og du finner helt sikkert en form som gjør de fleste fornøyd. Din karriere kan plutselig ta en annen retning.
Ukens råd: Vær forberedt på overraskelser.

LØVEN

23. juli–23. august

Du legger ikke skjul på dine meninger for tiden, og det kan provosere noen. Men du bør tenke deg om en ekstra gang før du buser ut med noe, for det kan lett komme knuter på tråden. Derfor bør du lodde stemningen før du uttaler deg, og kanskje skal du finne en mer diplomatisk måte å uttrykke deg på.
Ukens råd: Vær diplomatisk.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Du har høy fart fra starten av uken. Heldigvis er det med oppgaver som interesserer deg, og det gjør det ekstra morsomt og interessant. Mange ting faller på plass, særlig fordi du har struktur og orden på ting. Mot slutten av uken oppsøker du personer som har en spesiell kunnskap og som du kan ha glede av å samarbeide med.
Ukens råd: Vær åpen for samarbeid.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Tirsdag og onsdag kan du fort, mer eller mindre frivillig, komme i sentrum. Det tar du for en gangs skyld på strak arm, og du kommer kanskje sågar til å nyte det. Din imøtekommenhet blir framhevet, og du får flust av positive tilbakemeldinger og ros. I tillegg så har du det travelt med å finne svar på spørsmål som er litt utenom det vanlige.
Ukens råd: Ta ting som de kommer.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du følger impulsene dine i ukens første dager, og det er langt fra sikkert at det er fornuftig. Men du synes ikke at du har andre muligheter. Derfor kan det fort komme grus i maskineriet i forhold til din partner eller kolleger. Sagt er sagt og kan ikke trekkes tilbake. Så tenk deg om en ekstra gang før du gjør noe som får konsekvenser.
Ukens råd: Tenk deg om en ekstra gang.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Kanskje har du endret planene dine etter det som hendte i forrige uke. Og kanskje er det en bra ting, for du har behov for at noe nytt skal vokse fram. Du har talegavene i orden hele uken, og det er framskritt å se når det kommer til familien eller boligen, selv om det kan ligge an til kursendringer.
Ukens råd: Ikke vær redd for å endre planer.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Du følger med på den teknologiske utviklingen, og det er som om du har fått nye krefter til å gjøre noe ekstra ut av «maskinparken» enten i hjemmet eller i hagen. Det er særlig fokus på arbeidsområdet ditt i ukens første dager, og senere i uken er det boligen og familien som får din oppmerksomhet. Uken er godt egnet til å rydde og sette i system.
Ukens råd: Bruk uken til å rydde

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Hvis du har økonomien på plass, så er det nesten ingen grenser for hva du kan sette i gang med denne uken. Du lykkes med oppgaver og har en god og konstruktiv dialog med personer rundt deg. Du gjør deg særlig bemerket i nærmiljøet hvor det er behov for din innsats i forbindelse med "å få prosjekter definert og fullført.
Ukens råd: Få oversikt før du starter.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du er i en omstillingsfase og har behov for å finne din videre vei. Det er ikke sikkert at du klarer å peile deg fram til noe akkurat nå, men det vil komme muligheter senere i år. Du er en populær person i ditt nettverk i denne uken, og kommunikasjonen flyter fint for deg. Hvis det er noe du ikke er fornøyd med, så viser du det ikke åpenlyst.
Ukens råd: Vær tålmodig.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer