Horoskop uke 16:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Krepsen bør fullføre oppgavene sine, mens vekten må ikke være redd for å la seg forføre.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 16. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 16. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Uken er velegnet til å få satt ord på mange av dine planer. Ideene kommer lett, og det tar deg ikke mange sekunder å sette dem ut i livet. Men er det smart? Ja, det er det, for det er nettopp nå at du har energien og tiden med deg. Andre klarer kanskje ikke å følge med på ditt tempo, noe som du må ta hensyn til så godt du kan.
Ukens råd: Realiser dine planer.

TYREN

21. april–21. mai

Det faller deg lett å få samlet mange av dine ideer og få det hele til å gå opp i en høyere enhet. Selv om du har mange tanker, så har du overblikket, og du kan få det til å fungere i praksis. Du retter i stor grad oppmerksomheten mot eiendom og eiendeler, og her vil du kunne ha hell og øke dine verdier.
Ukens råd: Lytt til din sunne fornuft.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du er nysgjerrig av natur, men denne uken er nysgjerrigheten din enda større enn vanlig. Du er opptatt av alt som hører inn under begrepene underholdning og læring. Det er viktig for deg å utvide horisonten din på ulike vis i denne perioden, og derfor er du lutter øre når du får sjansen til å se og høre noe nytt. Ukens råd: Vær åpen for å lære noe nytt.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Alt som handler om samarbeid er i fokus. Hvis du føler deg motarbeidet, bør du gi uttrykk for det, men du bør ikke forvente å møte forståelse eller få støtte. Du må klare ting selv. Mot slutten av uken får du det travelt med å avslutte diverse arbeidsoppgaver, og det beste er hvis du rekker å bli ferdig før neste uke banker på døren.
Ukens råd: Fullfør oppgaver.

LØVEN

23. juli–23. august

Du har noen utfordringer som du må løse. Det kan ha forbindelse med ditt fysiske velbefinnende eller noe annet som handler om å få hverdagen din til å fungere. Situasjonen er ikke ukjent for deg, men det er viktig at du gjør noe med det her og nå. Du må erkjenne at teori og praksis ikke alltid henger sammen.
Ukens råd: Vær åpen for å endre planer.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Innstill deg på at det kan bli en uke hvor du kan få mange av dine praktiske oppgaver på plass. Utnytt derfor de gode mulighetene som åpner seg, så du kan få gjort unna det som henger. I tillegg har du mulighet til å innhente opplysninger som kan bidra til at du kan få de personene i tale som du lenge har ønsket å komme i kontakt med.
Ukens råd: Utnytt mulighetene.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Du har mange sosiale avtaler denne uken, så det gjelder å bevare overblikket. Du vil være i toppform og i ditt mest sjarmerende hjørne – særlig i helgen når du kan være heldig å møte en person og kjemien mellom dere stemmer med det samme. La deg forføre, hvis det er det du vil, og nyt oppmerksomheten du får.
Ukens råd: La deg forføre.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Oppmerksomheten din er rettet mot hjemmet, hvor det er en del praktiske oppgaver som må løses. Det vil gå som planlagt, og du får fikset det du har på planen. Det er antakelig noen større ting i forbindelse med boligen som står for tur, men det er lurt å tenke godt igjennom tingene før du starter på en større oppussing.
Ukens råd: Vurder dine muligheter.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Vanligvis blir du ikke preget av å møte litt motstand, men akkurat denne uken kan du kanskje føle deg litt irritert. Du er mer viljestyrt enn normalt, og derfor tåler du det ikke hvis noen ikke er enige med deg eller direkte motarbeider dine forslag. Kanskje er det et av barna dine som ikke liker dine meninger i en konkret sak.
Ukens råd: Pust dypt og tell til ti.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Det er flere ting du må forholde deg til denne uken, og det er vanskelig å prioritere. Det er imidlertid viktig at du har kontroll på det som foregår i familien og hjemmet. Utilfredshet preger stemningen, og nettopp i denne perioden kan du få et hint om hva dette dreier seg om. Du bør ikke forvente at ting løses her og nå.
Ukens råd: Tenk langsiktig

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Du føler deg ganske energisk i denne tiden og har vanskelig for ikke å involvere deg i det som foregår rundt deg. Derfor går du kanskje inn i lokalmiljøet og gjør en innsats eller går i bresjen for noen ideer som kan komme flere enn deg selv til gode. Du er ikke redd for å gi uttrykk for dine meninger, noe som gjør deg tilfreds.
Ukens råd: Si hva du mener.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du holder en bestemt kurs i øyeblikket og er ikke vant til at andre går på tvers av dine planer. Men denne uken kan du oppleve at det er en person som blander seg inn i dine ting og som har minst like sterk vilje som deg. Det kan gi rom for diskusjoner og uenigheter, der du kanskje blir beskyldt for å være gammeldags i ditt menneskesyn.
Ukens råd: Ikke vær for sta.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer