Horoskop uke 17:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Jomfruen må sette ned farten litt, mens fiskene bør vente med å ta beslutninger.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 17. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 17. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Det kan også bli full fart denne uken, men du må innstille deg på at du nok må gjøre ting på egen hånd. Men det kan gi deg enda mer pågangsmot, for nå trenger du ikke å ta hensyn på samme måte og kan gjøre mer som du vil. Det eneste du bør sjekke, er økonomien din, noe som vil synes klart for deg midt i uken.
Ukens råd: Sjekk saldoen.

TYREN

21. april–21. mai

Du har fortsatt mange baller i luften og er travelt opptatt. Men denne uken vil du også oppleve at det kan bli tid til deg selv og dine interesser. Og derfor har du lyst til å gjøre noe impulsivt. Det kan bli en øyeåpner som vil få deg til å endre på noen økonomiske prosedyrer som vil kunne gjøre tilværelsen lettere for deg.
Ukens råd: Vær litt impulsiv.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du kan av og til være for rask på avtrekkeren, noe som blir veldig tydelig for deg mot slutten av uken. Du må ta konsekvensene av de tingene som du har satt i gang, selv om det er ubehagelig. Uken generelt legger opp til konflikter og motstand, og det beste du kan gjøre – særlig i løpet av onsdag – er å prøve å falle til ro.
Ukens råd: Finn din indre ro.

KREPSEN

22. juni–22. juli

I begynnelsen av uken må du prøve å håndtere et samarbeid hvor du føler deg fastlåst og ufri. Du er villig til å gjøre mye for å komme deg ut av den gjeldende avtalen, og det vil nok også lykkes for deg, men kanskje uten din egen innsats. Ting kan utvikle seg i en annen retning enn forventet, og det kan i siste instans føre til at avtaler blir droppet.
Ukens råd: Inngå kompromisser.

LØVEN

23. juli–23. august

Det er særlig oppmerksomhet på ditt jobbområde, og slik situasjonen er, synes du det er gunstigst å arbeide alene. Samarbeid er ikke prioritert i ukens første dager, og det blir det heller ikke senere i uken. Derfor må du nok forberede deg på å løse dine arbeidsoppgaver selv, og på den måten kan du komme deg ut av en lei knipe.
Ukens råd: Løs oppgavene dine selv.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Gode råd er dyre denne uken. Du har ikke så mye tålmodighet og blir lett irritert når du forsinkes eller hindres i å utføre dine oppgaver. Men du må nok sette ned farten litt, for du kan ikke bare komme deg ut av det uten videre. Det er spesielle hensyn som må tas, og derfor føler du deg både ufri og blokkert. Prøv å se filosofisk på det.
Ukens råd: Sett ned farten litt.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Denne uken er du kanskje travelt opptatt med noe som har med utdanning eller etterutdanning å gjøre. Ting fungerer uansett bra for deg i nå, og du får unna mange oppgaver. Du er skarp i både tanker og handling, og av og til kan du være litt for kjapp til å bestemme deg. Pust ut innimellom, så du får mulighet til å finne fotfeste.
Ukens råd: Gi deg selv en pause.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Denne uken må du forholde deg til familien eller boligen eller din kjæreste eller partner. Du har det ikke travelt med andre aktiviteter og kan derfor bruke tid på å gjøre deg gjeldende overfor partner og familie. Eldre personer i familien tar en del av din oppmerksomhet, og det må du takle så bra du kan.
Ukens råd: Bruk tid på familien.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Du kan føle at du er i en knipe og ikke vet hvordan du skal takle situasjonen. Du prøver på beste vis å finne en løsning på noe som umiddelbart ikke kan eller vil «løses». Det beste rådet i den forbindelsen er å vente på bedre tider. I tillegg kan det være en utfordring å komme til enighet med din samarbeidspartner eller kjæreste.
Ukens råd: Bevar fatningen.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Det er så mye du har lyst til å gjøre – og helst sammen med din partner. Men det kan være vanskelig å få det gjort denne uken. Du må innstille deg på at din bedre halvdel helst vil gjøre ting på egen hånd. Det setter deg i et dårlig humør, og det klarer du ikke å skjule. Du har behov for trygghet, noe du ønsker at partneren din skal gi deg.
Ukens råd: Fortell hva du føler

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Du bryr deg ikke om at noen hundser med deg og slett ikke om det er din kjæreste eller kollega. Du er på et nytt territorium og må se ting an før du kan danne deg et overblikk og agere på forslag utenfra. Det kan resultere i at det blir tatt beslutninger over hodet på deg og at du blir litt hektet av i en spesiell sak. Og det passer ikke deg.
Ukens råd: Ikke la deg irritere.

FISKENE

19. februar–20. mars

Samarbeid står i sentrum og kan kanskje bli en større utfordring enn normalt. Det er som om at du og andre ikke er på bølgelengde eller «snakker samme språk». Det beste du kan gjøre i denne situasjonen, er å holde fast på din forståelse av ting og vente med å ta beslutninger til senere. Andre vil gjerne presse deg til å ta avgjørelser.
Ukens råd: Vent med å ta beslutninger.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer