Horoskop uke 18:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Tyren må smøre seg med tålmodighet, mens skorpionen bør søke økonomiske råd.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 18. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 18. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Mange ideer tar form for tiden, og du føler at du får god støtte fra din partner eller fra samarbeidspartnere. Men det vil også være noen negative stemmer som bare fokuserer på alt som kan gå galt. Ikke la deg påvirke av det, men følg dine egne planer, og du vil få se at mange av tiltakene dine blir realisert og at du har styrke og innflytelse.
Ukens råd: Ikke la deg prege av negativitet.

TYREN

21. april–21. mai

Nå gjelder det å fordele din tid og dine krefter på flere fronter. Hvis du er i tvil om hvem eller hva du skal gi din støtte til, så vent til senere med å bestemme deg. Akkurat nå kan det være vanskelig å gjennomskue ting. Dette vil snart bli mye tydeligere for deg. Du har en svært god utveksling av ideer med din kjæreste eller partner for tiden.
Ukens råd: Vær tålmodig.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du må venne deg til en ny situasjon i ukens første dager, og det kan ta litt tid før du faller til ro. Planer og avtaler blir hele tiden endret eller avlyst, og derfor kan du ikke planlegge så stramt som du gjerne vil. Det gir deg samtidig mulighet for å ta noen impulsive beslutninger, noe som kan gi deg en herlig følelse av frihet.
Ukens råd: Hold planene åpne.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Du kan merke uro, men det avtar i løpet av uken. Det er viktig for deg å ha ditt personlige nettverk i ryggen – og spesielt siden du for tiden har noen nye prosjekter som du tester ut. Du har kontakt med en person som er god til å kommunisere, og der kan du kanskje lære noe som kan sette fart på dine prosjekter.
Ukens råd: Vær kritisk til informasjon du får.

LØVEN

23. juli–23. august

Det skjer nye ting i forbindelse med jobben din eller karrieren din, og det må du bare venne deg til. Du hadde kanskje trodd at du var i ferd med å begynne å jobbe mer selvstendig, men denne uken ser det ut til at en kollega eller samarbeidspartner har meldt seg på banen. Vurder konsekvensene før du binder deg til avtaler.
Ukens råd: Tenk deg om en ekstra gang.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Du må innstille deg på at du får en svært travel og intens periode i første halvdel av mai. Derfor er det en god idé hvis du prøver å finne holdepunkter og en retning i tiden framover. Men ikke legg for faste planer denne uken, siden mange av dine planer sannsynligvis blir endret i løpet av helgen, slik at du må starte forfra igjen.
Ukens råd: Ikke lag for faste avtaler.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Det er mye som du må ta stilling til, og det kan derfor være vanskelig å ta beslutninger, siden du kan føle at du ikke har de rette opplysningene. Derfor må du smøre deg med tålmodighet og selv innhente informasjon. Du kan ikke stole på flyktige «fake news». Du vil få mer innsikt senere – faktisk allerede i slutten av neste uke.
Ukens råd: Vær tålmodig.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du får utrettet mye i forbindelse med boligen, men det kan også handle om at du planlegger nye ting på hjemmefronten. Du har behov for at det blir ryddet opp i ting som ikke fungerer tilfredsstillende. Du må imidlertid være forberedt på at det bare er noen få ting som kan gjøres akkurat nå. Dessuten passer det å rydde i økonomien nå.
Ukens råd: Søk økonomiske råd.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Du har kanskje behov for å holde en lav profil for tiden. Det er nemlig mye som skal bearbeides, og derfor er det lurt å spare på kreftene. Men du vil snart få mer ro, slik at du bedre kan finne ut av hva du skal bruke tiden din på framover. Familien og kjærligheten har din prioritet denne uken, og det er slett ikke noe dårlig valg.
Ukens råd: Prioriter familie og kjærlighet.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Du har stor innflytelse, men du må regne med at ikke alle er enige med deg nå. Det vil du merke i ukens første dager. Det kan fort utvikle seg til en større diskusjon, men det er bare fint, for da får du luftet dine synspunkter. Noen vil mene at du er veldig firkantet i dine meninger, og ja, det kan du være.
Ukens råd: Fir på dine prinsipper.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Kanskje er det uro i familien, og det må du ta deg av, selv om du ikke blir populær av det. Det er imidlertid lurt å lytte til det de som er misfornøyd har å si. For det handler mest sannsynlig om å gjøre noen endringer – enten i boligen eller i familien. Du har ikke særlig lyst til å forandre noe, men er villig til å gjøre det hvis det hjelper.
Ukens råd: Lytt til dem som er misfornøyd.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du synes faktisk at du har god kontroll på ting, du kunne bare tenke deg å ha litt mer tid til deg selv. Det har du mulighet for å få denne uken. Men det kan være litt uro i forhold til dine søsken. Kanskje er tiden inne for å gjøre noe annet enn dere pleier – særlig når dere møtes? Det er bra med litt fornyelse. Plutselige hendelser kan endre dine planer.
Ukens råd: Fornyelse er bra.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer