Horoskop uke 19:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Vekten bør spise sunt, mens tvillingene må ta vare på kroppen sin.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 19. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 19. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Du har kanskje et prosjekt på gang der du må søke om økonomisk støtte for at du kan få satt dine ideer ut i livet. Siden det er ganske så unike konstruksjoner du har på gang, så må du forklare dine «sponsorer» tydelig hva dette egentlig går ut på. Du må være forberedt på å skrive om alt, slik at det skal bli mulig å forstå for hvermannsen.
Ukens råd: Kommuniser tydelig.

TYREN

21. april–21. mai

Det gjelder å kunne skille ting fra hverandre, særlig i ukens første dager. Men det er ikke så lett som du tror. Hvis du er i tvil, så må du vente med å ta en beslutning. Det kan handle om at du ikke vet helt hvordan du skal takle en samarbeidspartner. På den ene siden så er det faglig uenighet, og på den andre siden så er det et nært vennskap.
Ukens råd: Er du i tvil, vent med beslutninger.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Det ligger an til at dette blir en travel tid, og du har stor innflytelse på ting omkring deg. Du kommer særlig til å markere deg med din styrke og din kunnskap, og mange vil garantert nikke anerkjennende til det du sier. Du har en beroligende utstråling. I tillegg fokuserer du på å ha det bra – særlig midt i uken.
Ukens råd: Ta vare på kroppen din.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Nære venner i ditt nettverk hjelper deg gjerne hvis du lar dem gjøre det. Dette er særlig aktuelt i ukens første dager. En vårflørt kan ta form, men du sliter litt med å tolke signalene. Derfor er det lurt å se tiden an før du tar noen initiativ. Vent gjerne til helgen før du gjør noe, for det er da du vil få klarhet i om det dreier seg om en romanse.
Ukens råd: Vent litt med romantiske initiativer.

LØVEN

23. juli–23. august

Det er flere spennende ting som skjer i forbindelse med jobb og framtiden. Du må imidlertid innstille deg på at du sannsynligvis må jobbe tett sammen med en kollega. Det har dere prøvd mange ganger før, og dere vil nok også nå finne en god rutine. Du må kanskje søke om penger til et prosjekt, og muligheter for å få «ja» er gode denne uken.
Ukens råd: Inngå kompromisser.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Det er lurt å sjekke ting en ekstra gang når det handler om samarbeid. For hvis det finnes misforståelser, så må de oppklares nå. Mot slutten av uken får du mulighet til å dykke ned i dine følelser. Det kan være i forbindelse med et møte med en person fra din fortid, noe som får minnene og gleden fram.
Ukens råd: Sjekk ting en ekstra gang.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Det er klokt å sikre deg en ekstra gang før du lager noen avtaler, og det gjelder særlig i ukens begynnelse. For det kan være noen økonomiske spørsmål som står i sentrum, og her er det viktig at det ikke er noen misforståelser. I tillegg er det en fordel å finne fram noen sunne vaner, for du har behov for å booste energinivået.
Ukens råd: Spis sunt.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Det skal ikke så mye til for å få følelsene dine i kok. Det merker du tydelig midt i uken. Men når alt har falt litt til ro, er du igjen skarp og kvikk i tanken. Ikke la deg påvirke av sterke og kanskje motstridende følelser. Familien og boligen har din fulle oppmerksomhet. Nye ting i innredningen står på planen.
Ukens råd: Fokuser på det som er viktig.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Hele uken bærer med stor sannsynlighet preg av at du må å få på plass noen rutiner. Kanskje dreier deg seg om økonomien din, som du endelig er i ferd med å få kontroll på. Det er flere gode nyheter i den forbindelse, og det kan komme til å gjøre en forskjell. Hvis du skal være snill med deg selv, så vil det være naturlig å prioritere velvære midt i uken.
Ukens råd: Sett av tid til velvære.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Det er en god idé å se tiden an før du tar fatt på nye prosjekter. For du har bare nettopp begynt på noe, og det kan være vanskelig å vite om du er på rett kurs. Denne uken vil du nok føle at det er som om ting har gått i stå og at du ikke kommer noen vei. Derfor er det lurt å være tålmodig og se hva som dukker opp i de kommende månedene.
Ukens råd: Avvent før du handler

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Du har fått mer innflytelse, og du trives med å være mer synlig i «bildet». Det er flere ting som du bør undersøke før du føler at du kan snakke som en ekspert. Men siden det ikke haster, så kan du stille og rolig begynne researchen. Jobbområdet krever ekstra oppmerksomhet, og siden du vet det, blir det lettere å kontrollere utålmodigheten.
Ukens råd: Gjør grundig research.

FISKENE

19. februar–20. mars

Det er noe som er blitt tydeligere for deg, og denne uken får du mulighet til å formulere det. Det skyldes ikke minst at du er realistisk i dine tanker. Noe må reetableres eller skapes på nytt, og du vil gjerne delta i prosessen, og du har også noe å tilby. Du har en fordel i midten av uken, og det er at du kan «heve deg opp» og se ting litt ovenfra.
Ukens råd: Skaff deg overblikk.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer