Horoskop uke 20:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Skorpionen bør følge magefølelsen sin, mens krepsen kan nyte roen.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 20. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 20. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Du fornemmer et markant skifte i humør og energi i løpet av uken, og derfor blir det mer naturlig å være mer meditativ og kjenne etter hvordan du egentlig har det. Tiden er inne for å vende blikket innover. Du har lenge brukt mange krefter på mentale utfordringer, og nå er det naturlig å bruke tid på avslappende aktiviteter.
Ukens råd: La intuisjonen råde.

TYREN

21. april–21. mai

Du har mange forskjellige baller i luften. Du bør roe litt ned denne uken og kun prioritere de viktigste prosjektene. Og du må bruke litt flere krefter på dem enn normalt. Ta deg tid til å gjøre research på de tingene som ikke er helt tydelige. Du får hjelp fra en person som står deg nær og som er vant til å håndtere store mengder informasjon.
Ukens råd: Sett ned farten litt.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du har det travelt med å avslutte noen ting i ukens første dager, og det kan gi deg noen utfordringer. Men de er overkommelige. Og allerede tirsdag er du i full gang med å arrangere og strukturere nye tiltak som er planlagt. Utlandet kan være i fokus av en eller annen grunn, men det kan også dreie seg om juridiske spørsmål som skal avklares.
Ukens råd: Gjør en ting om gangen.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Dette blir en fredfylt uke. Nyt roen som faller over deg i løpet av uken, og la de erfaringene som du har tilegnet deg komme deg til gode. Alt ordner seg, og du fornemmer din styrke og kraft. Samarbeid står i sentrum, og det er i denne forbindelsen at du har lært hvilke knapper du skal trykke på for å få det som du vil.
Ukens råd: Nyt roen.

LØVEN

23. juli–23. august

Det er gode nyheter til deg denne uken – kanskje i forbindelse med ditt fysiske velvære. Det er helende krefter i sving, og du kommer deg raskere enn forventet. Du finner tilbake din styrke, og det ser ut til at du nå har akseptert de forandringene som har skjedd på hverdagsområdet, for du kan se de fordelene som har kommet ut av det.
Ukens råd: Gjør sunne ting.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Bildet vendes, og det ser ut til at du kan flytte fokus allerede på slutten av mandagen. Nå skal det tenkes i helt andre baner, og du har flust av ideer til hvordan du kan tilrettelegge diverse planer og være strukturert i det du foretar deg. Det er et stort behov for at du forklarer dine hensikter på en forståelig måte. Så bruk tid på det.
Ukens råd: Forklar hva du tenker.

Influenser med overraskende tips om vippetang Vis mer

VEKTEN

24. september–23. oktober

Hvis du er i gang med et større prosjekt som krever en del informasjon, så er det en god idé å ta deg tid til å legge inn litt ekstra innsats for å skaffe deg denne informasjonen. Det vil komme deg til gode senere. Forbered deg på en periode der du er selektiv i forhold til hva du bruker tiden på. Det er den beste måten å løse ting på nå.
Ukens råd: Prioriter tiden din.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du fornemmer et temposkifte midt i uken, og i den forbindelse er det naturlig at du forandrer strategien din. Nå bør du i større grad la intuisjonen råde og legge tankemylderet til side. Det er «fornemmelser» som kommer til å være ditt kompass i den kommende perioden. Og du opplever at omveier faktisk kan være veien til målet.
Ukens råd: Følg magefølelsen.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Du har kanskje kommet til et punkt der du føler at du ikke kan komme særlig lenger. Tiden er inne for å reflektere og planlegge dine neste skritt. Du vil oppleve at det er nødvendig å være tålmodig og gå enda mer i dybden med tingene som du beskjeftiger deg med. Et lyspunkt i helgen gir deg optimisme og krefter.
Ukens råd: Planlegg dine neste skritt.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Dette er et godt tidspunkt for å gjøre praktiske ting. Allerede i begynnelsen av uken kjenner du at du blir i godt humør av å få fullført noe som har hengt over deg. Det kan dreie seg om ulike ting. Men hvis du for eksempel har skriveoppgaver, er det en god idé å få dem unnagjort. Og er du praktisk anlagt, er dette tiden for å brette opp ermene.
Ukens råd: Gjør praktiske ting

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Første etappe av et prosjekt er fullført, og nå er det tid for å skaffe seg et overblikk og finne ut hva neste oppgave skal være. Gi deg gjerne god tid til det, for du har fortsatt ikke løsningen klar. Du får enten hjelp eller motivasjon fra en som matcher deg godt nå. Kanskje er du også på kjærlighetsstien og møter en potensiell partner.
Ukens råd: Skaff deg overblikk.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du føler deg litt mer frigjort nå enn tidligere i måneden. Noen stramme bånd er blitt løsnet, og du kan puste lettet ut. Det gir deg lyst til å ta kontakt med en person som vet nøyaktig hvordan hun eller han skal takle deg. Du er realistisk for tiden, noe som gir deg mulighet til å se klart. Dine ord blir verdsatt nå. Ukens råd: Pust ut.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer