Horoskop uke 21:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Skytten har forandringer i vente, mens vekten bør prøve å klare ting alene.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 21. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 21. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Du har fortsatt behov for å kikke innover og finne din indre balanse. Samtidig skjer det masse aktiviteter rundt deg som du gjerne vil være med på. Men det blir ikke med ditt fulle engasjement, for du har behov for alenetid nå. Det er imidlertid en spesiell debatt som utspiller seg som setter i gang nye tanker og ideer hos deg.
Ukens råd: Sett av tid til deg selv.

TYREN

21. april–21. mai

Det er viktig at du denne uken er oppmerksom på hvordan dine meninger blir tolket. Det er nemlig fare for at du kan bli misforstått. Derfor er det lurt at du spør om folk har forstått deg og om du er tydelig nok i din kommunikasjon. Det kan være vanskelig for deg selv å vurdere dette, og derfor er det bedre at du heller spør en gang for mye.
Ukens råd: Gjør deg forstått.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du kan være i tvil om et nært samarbeide skal fortsette. Og hvis du er det, kan det være en god idé å vente med å ta en endelig beslutning. For akkurat nå ser du ikke like klart som du pleier, samtidig som du lettere blir påvirket av andres meninger. Midt i uken blir det hele mye mer åpenbart, og det sender humøret til værs.
Ukens råd: Vent med enkelte beslutninger.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Start gjerne uken med å gjøre diverse oppgaver ferdig, for i midten av uken vil det dukke opp nye ting som du må forholde deg til, og da vil du ikke ha tid til å fullføre det som skulle ha vært avsluttet. Mot slutten av uken får du lagt en struktur, så du vet hvordan du skal takle og forholde deg til de prosjektene som ligger foran deg.
Ukens råd: Legg planer.

LØVEN

23. juli–23. august

Du har nettopp lagt siste hånd på noen arbeidsrelaterte oppgaver, og du kan derfor med ro i sinnet slippe taket i dem og heller konsentrere deg om nye prosjekter. Samarbeid vil stå i sentrum, og du må venne deg til en eventuelt ny makker. Vedkommende vil uten tvil ha positiv innflytelse på deg, og det får deg til å framstå svært oppegående.
Ukens råd: Konsentrer deg om nye prosjekter.

JOMFRUEN

24. august–23. september

En person som står deg nær er sentral nå, og du bruker ganske mye tid på vedkommende i forbindelse med noen arbeidsoppgaver. I den forbindelse er det viktig at du ikke blir misforstått i kommunikasjonen mellom dere. Sørg derfor for at linjene er klare. Du kan også legge litt ekstra innsats i å forklare deg.
Ukens råd: Kommuniser tydelig.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Du er svært fintfølende denne uken, og det skal ikke mye til før du kommer i ubalanse. En person som du samarbeider med er et viktig holdepunkt for deg i slutten av uken, og det er bra hvis du klarer tingene alene. For dette er ikke en tid der du kan regne med støtte eller hjelp. Et rollebytte kan skje i et tett samarbeid.
Ukens råd: Prøv å klare ting alene.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du har nå tid til å gjøre de tingene som interesserer deg aller mest. Du blir tiltrukket av alt som rører seg i undergrunnen – og det gjelder også psykologiske, spirituelle og åndelige temaer. Du har et naturtalent for å forstå sammenhenger der det ikke foreligger rasjonelle bevis eller argumenter, men hvor du følger din intuisjon.
Ukens råd: Dyrk dine interesser.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Dette er fortsatt en tid som er velegnet for refleksjon og å fullføre prosjekter. Og i den forbindelse må du være forberedt på at det kan skje forandringer, slik at mye av det forarbeidet du allerede har gjort, må gjøres om. Ting har forandret seg, og derfor må du ta utgangspunkt i de siste nye undersøkelser eller informasjoner.
Ukens råd: Forvent forandringer.

Seamus Blackley ble rørt da han kjente smaken av brød bakt på 4500 år gammel surdeig Vis mer

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Du forholder deg avventende i forbindelse med et samarbeid. Du har en god følelse omkring det, og du har vanskelig for å styre din utålmodighet. Men midt i uken skjer det noe. En form for gjennombrudd der energien føles riktig og kontakten er til stede. Det som settes i gang denne uken, kan være kimen til noe stort og vedvarende.
Ukens råd: Fortsett det gode samarbeidet.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Denne uken kan du bruke tiden på det som interesserer deg aller mest. Det er ikke noe som hindrer deg i å fordype deg i emner som for eksempel har med kommunikasjon og formidling å gjøre. Du har oppdatert datakunnskapen din, og hvis ikke, har du nå sjansen og tiden til å gjøre noe mer seriøst med det. Ideene står i kø.
Ukens råd: Skriv ned ideene dine.

FISKENE

19. februar–20. mars

Det er stor aktivitet i forbindelse med hjemmet og kanskje også familien. Det er mye som skal gjøres klart til sommeren, og det er særlig i løpet av onsdag at du merker en trang til å gå i gang med diverse prosjekter. Kontakten med vennene er sporadisk for tiden, men det gjør ikke så mye, for du har nok å holde på med.
Ukens råd: Følg din virketrang.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer