Horoskop uke 22:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Skorpionen bør slippe de romantiske følelsene løs, mens tvillingene må prøve å tenke lyse tanker.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 22. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 22. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Kanskje starter uken annerledes enn forventet. Se det gjerne som en kjærkommen avveksling fra hverdagens faste rutiner. Du trives for tiden med å være litt tilbakelent og dyrke noen interesser som du kan grave deg ned i og hvor du ikke ønsker å bli forstyrret. Du er mer sensitiv enn du pleier å være og dermed også mer mottakelig for inntrykk.
Ukens råd: Dyrk dine interesser.

TYREN

21. april–21. mai

Du kan være litt ubesluttsom nå, og det klarer du neppe å skjule for dine nærmeste. Alle vil gjerne hjelpe deg og kommer med sin mening, men det gjør deg faktisk bare mer tvilende. Derfor er det en god idé å la tiden komme deg til hjelp og vente med å ta endelige beslutninger til du tydeligere vet hva du vil på lengre sikt.
Ukens råd: Vær tålmodig.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du har mye som du skal gjøre ferdig, og det bør du gjøre innen torsdag, for du har mest energi i begynnelsen av uken. Du fornemmer imidlertid et humørskifte i løpet av fredag og kan lett bli påvirket av andres stemninger. Det kan hjelpe hvis du endrer ditt perspektiv og blir bevisst på at du må tenke tanker som kan gjøre deg lettere til sinns.
Ukens råd: Prøv å tenke lyse tanker.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Du merker tydelig at du har mange tanker for tiden, og det kan være vanskelig å stoppe tankemylderet. Men det bør du prøve å gjøre. Prøv for eksempel med forskjellige avslapningsteknikker og meditasjonsøvelser. Det er personer omkring deg som kan hjelpe deg. Bøker og fortellinger kan også være nyttige avledninger.
Ukens råd: Prøv å roe tankemylderet.

LØVEN

23. juli–23. august

Endelig er det lys i horisonten, og du kan se fram til noen sosiale begivenheter, men kanskje ikke denne uken. Men du har i hvert fall noe å glede deg til. Det hjelper mye på humøret ditt, noe som igjen påvirker energien din, og du får utført en del oppgaver som har ligget og plaget samvittigheten din. En av dine bekjente går i forveien i en bestemt sak.
Ukens råd: Finn noe å glede deg til.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Travelhet preger uken, og det trives du godt med, for det får tankene på avstand og du kan legge noen av dine bekymringer til side. Det er særlig en person som du er litt bekymret for, men det viser seg at vedkommende klarer å hanskes med sine utfordringer selv, så du trenger ikke å bruke mer krefter der. I helgen merker du et energiskifte.
Ukens råd: Vend blikket innover.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Kunst og kultur er uunnværlige ingredienser i din tilværelse, og tiden er nå velegnet til å dyrke disse interessene. Du kan gi deg selv god tid til å sette deg mer inn i diverse kunstarter. Du vil sannsynligvis være fristet til å søke opplysninger på nettet, men vær kritisk, for det er langt i fra bare seriøs viten du kommer over.
Ukens råd: Bruk tid på dine interesser.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Hemmelige forbindelser kan bli kjent i ukens start. Hvis «katten» er sluppet ut av sekken, så er det ikke noe å gjøre med det. Kanskje viser det seg at det til syvende og sist er til din fordel. Kjærligheten har gode kår, så egentlig bør du nyte at det er blitt mer eller mindre offisielt. Det blir trykket på dine romantiske knapper.
Ukens råd: Slipp de romantiske følelsene løs.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Ting som var aktuelle i april, kan bli aktivert på nytt. Kanskje du kan bruke dine erfaringer til å takle de eventuelle utfordringer som ligger og venter i horisonten. Faktisk føler du deg svært utålmodig for tiden, og du synes ikke at du har tid til å skru ned på tempoet og researche på de samme temaene. Men du gjør det likevel.
Ukens råd: Pust dypt og prøv å slappe av.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

De framskritt som skjedde ser ut til å bli bremset. Det må du akseptere. Men du har god tid til å gå igjennom ting, og dermed blir det ikke så frustrerende. Til gjengjeld er det plutselige og morsomme hendelser som krydrer hverdagen din – særlig i begynnelsen av uken. Hvis du er på datingmarkedet, så kan det skje noe usedvanlig i disse dagene.
Ukens råd: Vær til stede i nået.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Du kan nå se resultatene av noen av de tiltakene du satte inn i mars. Kanskje er du ikke helt fornøyd, men du kan glede deg over at du får mulighet til å endre planene dine. Derfor skal du ikke ergre deg over at du kanskje har brukt masse tid og krefter. Uventede hendelser i familien eller hjemmet gir deg godt humør. Ukens råd: Ikke gråt over spilt melk.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du har mer energi og overskudd enn du har hatt på lenge. Men du bør likevel spare på kreftene, siden du lett kan «gå tom» for engasjement. Hvis du mister gnisten, så bruk din intuisjon, for da kan du finne en annen måte å gjøre ting som ikke er så utmattende. En aha-oppelvelse setter farge på tilværelsen i ukens første dager.
Ukens råd: Spar på kreftene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer