Horoskop uke 23:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Tyren må holde en lav profil, mens vekten bør friske opp språkkunnskapene sine.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 23. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 23. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VÆREN

21. mars–20. april

Selv om du holder deg litt for deg selv, så kan du neppe unngå å havne i diskusjon med andre – og særlig med din partner. Det kan godt bli et spørsmål om hvem det er som har riktig eller feil. Du snakker for tiden med utgangspunkt i magefølelsen, mens din partner snakker med utgangspunkt i det som er dokumentert.
Ukens råd: Vær åpen for andres meninger.

TYREN

21. april–21. mai

Kanskje skjer det litt for mye rundt deg akkurat nå. Det kan være en god idé å holde en lav profil i noen dager midt i uken. Men selv om du gjør det, så får du neppe lov til å være i fred. Du vil være etterspurt. Men du har ikke så mye å bidra med for tiden, så derfor må du nok skuffe en eller flere personer.
Ukens råd: Hold en lav profil.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du konsentrerer deg særlig om familien i disse dagene, og det innbefatter også en eventuell partner eller annen person som står deg nær. Ikke vær beskjeden hvis og når du blir spurt om gode ideer, for de står i kø hos deg for tiden. Du kan lett som bare det riste noe ut av ermet til stor overraskelse og glede for dine nærmeste.
Ukens råd: Del dine gode ideer.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Du er ikke så glad i å stå fram og være den som leder an akkurat nå, men samtidig vil du gjerne være med og påvirke ting. Derfor velger du med stor sannsynlighet likevel å være den som trekker i trådene i kulissene. Samarbeid vil derfor stå i sentrum i løpet av uken, og du gjør lurt i å velge dine kamper med omhu.
Ukens råd: Tilfredsstill dine egne behov først.

LØVEN

23. juli–23. august

Du er den som sitter på mesteparten av informasjonen og har kanskje derfor valgt deg selv som koordinator for diverse opplysninger og formidlingen av dem. Andre har en tendens til å blande seg mer enn du liker, og det klarer du neppe å unngå å gi uttrykk for. Vær oppmerksom på at du kan være for kjapp i replikken og kan såre andre.
Ukens råd: Tenk før du snakker.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Du beveger deg mest mellom personer som du kjenner eller i mindre personsirkler, for det er det du trives best med for øyeblikket. Du prøver å finne informasjon om ting som interesserer deg – kanskje noe som ligger utenfor landets grenser. Heldigvis gir internett deg mulighet for å besøke steder uten å måtte reise dit fysisk.
Ukens råd: Gi deg selvt tid til å drømme.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Du kan bli veldig lett påvirket av dine nærmeste som har en mening om alt. Det kan derfor være en utfordring å finne inn til dine egne fornemmelser og ønsker. En eventuell kjæreste prøver å overbevise deg om noe. Hvis du for eksempel interesserer deg for språk, er uken særdeles egnet til å dyrke denne interessen.
Ukens råd: Frisk opp språkkunnskapene.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Hvis du er uenig med kjæreste din, kan det komme noe «grus i maskineriet» hvis du ikke tenker deg om. Du føler at du er i en skvis følelsesmessig, og det er viktig å forstå at mennesker takler inntrykk og opplevelser ulikt. Det er viktig at du får den rette informasjonen fra de riktige personene. Det er det du må konsentrere deg om.
Ukens råd: Vær kritisk til informasjonen du får.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Selv om du gjerne vil, så er ikke dette den rette uken for de store tiltakene. Det er bedre å gjøre andre oppmerksom på det som du gjerne har å selge eller vil fortelle om. Du er i en fase der flere nye ting frister deg, men dette er ikke det rette tidspunktet. Se om du sitter på noe som du kan bruke på nytt eller kopiere.
Ukens råd: Finn enkleste vei.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Det er lurt å ta et skritt av gangen denne uken. For ellers risikerer du å få ting blandet for mye sammen, noe som vil gjøre det uoversiktlig. Så selv om du har masse mot og stå-på-vilje, så er du kanskje ikke på riktig spor likevel. Vent til du kan se mer klart hvilken vei du skal gå. Meditative omgivelser virker gunstig og gir deg ro.
Ukens råd: Ta et skritt av gangen

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Tiden er svært godt egnet til å utvide dine interesseområder eller til å gå dypere inn i noen emner. Du tenker mye for tiden, og derfor er det bra hvis du kan finne noen åndsfrender eller et tankesett som du eventuelt kan bygge tilværelsen opp rundt. Men det tar tid, og du må smøre deg med tålmodighet i din søken etter viten og innsikt.
Ukens råd: Kontakt noen i ditt nettverk.

FISKENE

19. februar–20. mars

Det er ikke hva du tror, men fakta som skal være det bærende elementet i tilværelsen akkurat nå. Kanskje har livet ditt tatt en ny vending i forbindelse med koronakrisen, og derfor blir du nødt til å navigere på en litt annen måte enn tidligere. Akkurat nå er du i en fase der du reflekterer og prøver å finne en vei.
Ukens råd: Vent med de store tiltakene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer