Horoskop uke 24:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Tyren må holde fokus, mens løven må senke forventningene sine.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 24. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 24. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VÆREN

21. mars–20. april

Dette er en fin uke for å dyrke egne interesser, og kanskje særlig noen som har med åndelige og spirituelle ting å gjøre. Hvis dét er noe for deg, så vil du kunne oppleve noe helt spesielt som synes å være av en annen verden. Hvis du ikke er opptatt av slikt, så kan uken by på noen spesielle følelser som kan gi deg en innsikt som du lenge har søkt.
Ukens råd: Dyrk dine interesser.

TYREN

21. april–21. mai

For å forstå den aktuelle situasjonen, kan det være en god idé å se tilbake og på den måten finne igjen den røde tråden. Det er mange løse ender nå, så det kan være lurt å gå igjennom den siste tidens hendelser. Mulighetene er mange, og derfor kan du lett havne på et sidespor som ikke fører deg i ønsket retning.
Ukens råd: Det gjelder å holde fokus.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du er svært mottakelig for inntrykk, så både stemninger og mennesker påvirker deg. Det er viktig at du klarer å skille mellom hva som er dine og hva som er andres følelser. Du har nå mulighet for å stå på egne ben og gjøre nettopp det som du har lyst til uten å ta hensyn til andre. Men det kommer helt an på hvor omsorgsfull du velger å være.
Ukens råd: Skill mellom dine og andres følelser.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Intuisjonen din er skjerpet denne uken, og derfor er det ekstra viktig at du er oppmerksom på om du er på rett spor. For du kan lett bli lurt av fornemmelsene dine som – vil det vise seg – ikke fører noensteds hen. Derfor er det lurt å være så rasjonell som mulig når du skal foreta valg eller beslutte noe endelig. Det beste er i så måte å vente.
Ukens råd: Prøv å ta rasjonelle valg.

LØVEN

23. juli–23. august

Du må innstille deg på at du eventuelt kan risikere å bli litt skuffet denne uken. Kanskje har du satt din lit til en av dine venner, men oppdager nå at det ikke kaster noe av seg. Du fornemmer at energien og spruten mangler i ditt personlige nettverk. Ha derfor lave forventninger og vær fornøyd med det som det faktisk blir noe av.
Ukens råd: Ikke har for høye forventninger.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Hjemlige eller boligrelaterte tiltak er prioritert nå. Hvis du ikke har noen planer i den retning, så er inspirasjonen gitt videre når du leser dette. Kanskje velger du å bruke tid sammen med din nærmeste venn i stedet for å dyrke samværet med familien, noe som er en god idé. Du har omsorg for mange av dine venner, noe de nyter godt av nå.
Ukens råd: Bruk tid med din nærmeste venn.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Du har kanskje vanskelig for å velge hvilket av to spor du skal følge. Gi deg tid til å finne ut av det, for du må ikke velge akkurat nå. Du har behov for mer informasjon før du kan bestemme deg endelig. For å få litt tankeatspredelse kan kunst og kultur være en god ting å dyrke denne uken, og en god bok er kanskje det aller beste for sinnet.
Ukens råd: Les en god bok.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Denne uken kan stå i kjærlighetens tegn alt etter hvor du befinner deg i kjærlighetslivet. Hvis du er nyforelsket, så kan du nå nyte alle de fornemmelsene som det kan gi. Kanskje er du også i tvil om den utkårede er noe for deg? Hvis det er tilfellet, så må du vente litt før du søker svar på det spørsmålet.
Ukens råd: Nå skal du bare være glad.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Du har oppmerksomheten rettet mot familien og hjemmet denne uken. Det er noen praktiske oppgaver som må fikses, du vet bare ikke helt hvordan. Det kan i den forbindelse være en god idé å søke ekspertise. I tillegg er det lurt å lytte til din egen indre stemme eller fornemmelse for hva som er den rette måten å gripe ting an på.
Ukens råd: Lytt til din indre stemme.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Kanskje skal du bruke ekstra tid på å forstå din kjæreste eller partner? For vedkommende kan se ut til å være litt i villrede. Og selv om vedkommende spør deg om råd, så hjelper dessverre ikke det – kanskje tvert imot. Derfor må du heller prøve deg med avledningsmanøvrer, så din bedre halvdel kan få mer ro i sjelen.
Ukens råd: Kommuniser klart og tydelig.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Hvis du har økonomiske ubalanser denne uken, så bør du vente med å foreta deg noe med det. Vent til neste uke, for da vet du mer om hvordan du kan løse eventuelle problemer. Nå skjønner du ikke helt hva det dreier seg om. Du har i tillegg behov for å finne inn til deg selv og skape ro på det indre plan og gjenfinne ro i sinn og kropp.
Ukens råd: Søk indre ro.

FISKENE

19. februar–20. mars

Det gjelder å være så klar og tydelig som mulig – særlig i ukens første dager. Du kan – uten at du selv er klar over det – lett sende noen motstridende signaler, noe som får andre til å handle eller reagere uhensiktsmessig. Det gjelder altså å være nærværende i din kommunikasjon med andre, så de ikke er i tvil om hva du mener eller synes.
Ukens råd: Vær tålmodig.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer