Horoskop uke 25:

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten

Fiskene bør ta imot hjelp fra venner, mens skorpionen skal bare nyte uken.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 25. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 25. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Ting som var aktuelle helt tilbake i februar og mars blir igjen aktivert, med forventning om at ting nå er mer overkommelige for deg. Du får plutselig ekstra krefter, og det bidrar til at du klarer å få unnagjort noe som har ligget og ventet. Utnytt ukens dynamiske aspekter til å få satt i gang noen prosesser som du står som koordinator for.
Ukens råd: Få ting gjort.

TYREN

21. april–21. mai

Selv om du er omgitt av andre mennesker, så har du en sterk følelse av å stå alene med noen oppgaver. Men det er slett ingen dårlig utgangsposisjon, for nå kan du lettere gå inn i rollen, finne fotfeste og få mer tid til å innhente opplysninger som kan bidra til at du klarer å ta noen endelige avgjørelser.
Ukens råd: La tiden arbeide for deg.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du er mottakelig for inntrykk, og din stemning blir påvirket av ytre ting og omstendigheter. Kanskje er det lurt å ta litt pause fra nyhetsstrømmen, så du får mulighet til å finne ut hva som er din egen holdning. Økonomi står i sentrum, og det kan påvirke humøret. Heldigvis ser det ut til at du går en lysere tid i møte fra starten av neste uke.
Ukens råd: Ta pause fra nyhetsstrømmen.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Selv om det er starten på sommeren, så får du det svært travelt denne uken. Du bør sikre deg at du får gjort alle oppgaver ferdig. Det kan i den forbindelse bli nødvendig å multitaske, selv om det ikke er det som passer deg best. Men du rekker å få gjort alt, noe som gjør at du allerede til helgen kan slappe litt mer av og finne den indre roen.
Ukens råd: Fullfør oppgaver.

LØVEN

23. juli–23. august

Du har mye å gjøre denne uken, og du har lovet deg selv å avslutte alle halvferdige prosjekter som du har liggende. Du kan oppleve å se en sak fra en ny vinkel denne uken, noe som gir et helt annet perspektiv og bidrar til at noen «brikker» faller mer på plass. I tillegg vil du ha godt av å gire litt ned – særlig i helgen – og finne mer tid til familien.
Ukens råd: Ro ned i helgen.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Du er litt tilbakeholden når det gjelder sosiale sammenkomster, alt etter hvordan helsesituasjonen er i landet. Du vil gjerne være sosial, men kanskje er det likevel ikke den rette tiden for det nå. Men det dukker opp muligheter for å være sammen med mindre grupper – og særlig familien. I midten av uken faller du mer til ro.
Ukens råd: Nå er det gunstig å reflektere.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Det kan lønne seg å spole historikken litt tilbake – særlig hvis det er noe du har vanskelig for å forstå. Det er svært viktig at du finner ut av sammenhengene når – eller hvis – du skal gjøre research innenfor et bestemt område. En venn har hjulpet deg med noen arbeidsoppgaver og er nå klar til å rykke videre. Fra neste uke står du på egne ben.
Ukens råd: Prøv å forstå sammenhengene.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Etter en periode der du kanskje føler at du har vært lite effektiv, så begynner du nå så smått å bli klar for dyst. Du fornemmer tydelig at du får kreftene tilbake og at du dermed får unna mange praktiske ting. Du har begynt å fire litt på noen av dine faste prinsipper, hvilket vekker begeistring i din nærmeste krets. I helgen får du utferdstrang.
Ukens råd: Nyt uken.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Noen av dine normale aktiviteter har gått litt i stå, men akkurat denne uken fornemmer du at det blir mer aktivitet. Du får noen impulser til å foreta deg ting som du ikke synes at du kunne ha gjort i det siste. Nyt energien som kommer til deg og som du kan bruke blant annet til å få noen større prosjekter satt i gang eller avsluttet.
Ukens råd: Nyt energien din.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Denne uken er oppmerksomheten særlig rettet mot parforhold eller mot en av dine nærmeste samarbeidspartnere. Det er ikke sikkert at du vet hva det er din partner har behov for – og kanskje vet ikke vedkommende det selv heller. Derfor er det ikke så lett å være behjelpelig eller støttende. Men prøv å muntre vedkommende opp.
Ukens råd: Få opp humøret til partneren din.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Det er særlig fokus på hverdagen og din fysikk. Kanskje har du behov for å komme i form til sommeren? Det krever selvfølgelig litt overskudd, noe som du er i gang med å mobilisere. Du vil helst være sammen med andre når det kommer til trening og mosjon, men denne gangen må du nok gjøre det på egen hånd.
Ukens råd: Prioriter fysisk aktivitet.

FISKENE

19. februar–20. mars

Kanskje er det årstiden, men uansett er det som om du begynner å våkne opp og ser på tilværelsen med mer optimistiske øyne. Handlekraften din er mer markant, og hvis du ønsker det, så har du venner som gjerne gir deg en hjelpende hånd. Du må imidlertid regne med at du selv må klare mesteparten av det arbeidet som ligger foran deg.
Ukens råd: Ta imot hjelp fra venner.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer