Horoskop uke 37

Her er ukens værvarsel for livet, økonomien og kjærligheten

Løven bør sjekke saldoen, mens tyren må tenke nøye over hva hun ønsker.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 37. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 37. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Du er energisk og er inne i en av de beste tidene på året når det gjelder å få gjennomført prosjektene og planene dine. Det er spesielt i løpet av de første dagene i uken at du kan nå målene du har satt deg. I løpet av torsdagen opplever du at noen prøver å stikke kjepper i hjulene, og det gjør deg frustrert. Ukens råd: Ikke minst tråden.

TYREN

21. april–21. mai

Et samarbeid eller et kjærlighetsforhold er i fokus. Du forholder deg svært fornuftig til det hele og ønsker ikke å vise følelsene dine direkte, men du snakker gjerne om om dem fra et nøkternt perspektiv. Hvis noe skal falle på plass i den forbindelse, må det skje i løpet av uken. Det er også mulig å ta opp igjen forbindelsen i slutten av oktober.
Ukens råd: Tenk nøye over hva du ønsker.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du føler deg sterkt rustet til å takle de nåværende oppgavene. Du har en erfaring som nettopp kan brukes til det du står midt oppi. På slutten av uken er oppmerksomheten rettet mot en person i familien som du er nært knyttet til og som du ønsker å holde tett kontakt med fram til dere ses igjen om et par måneder.
Ukens råd: Gå i gang med kreative prosjekter.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Du er i tvil om noen helt eksistensielle spørsmål. Du er ikke alene om å være desorientert. Du trenger fakta for å se hva som er viktig for deg. Du kan ikke bruke dine antakelser i denne saken, du må gjøre grundige undersøkelser. Mot slutten av uken vil du igjen falle til ro med den informasjonen du har samlet inn.
Ukens råd: Gjør grundig research.

LØVEN

23. juli–23. august

Hvis du for eksempel har avtaler med banken din denne uken, er det viktig at du er tydelig på hva du ønsker og forventer. Dette gjelder også alle andre møter og samtaler du har der penger er involvert. Det blir tydelig for deg hvordan du kan forbedre eller endre økonomien. På slutten av uken vil du finne sinnsro.
Ukens råd: Sjekk saldoen.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Noen av oppgavene du har jobbet lenge med er nå i ferd med å bli fullført. Det gir deg en god følelse av selvtillit. En person nær deg står i sentrum i slutten av uken, og han eller hun har vanskelig for å ta farvel med deg eller være borte fra deg. Men du kan love at dere ses igjen – hvis ikke før, så i hvert fall i slutten av oktober.
Ukens råd: Nyt din suksess.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Du kan være litt trist fordi du må forlate en venn i en periode. Men det er ikke nødvendig å være lei seg, for dere har muligheten til å ses igjen og plukke opp tråden senere. Kos deg derfor bare med samværet med personen nå. På slutten av uken føler du deg helt trygg og komfortabel. Det er som om du har kommet hjem.
Ukens råd: Ikke bekymre deg unødig.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du får gjort unna mange praktiske oppgaver, og du lykkes med noe som du har jobbet lenge med. Midt i uken er det noen økonomiske spørsmål som må falle på plass. Det handler først og fremst om å få oversikt og finne ut hva som er hva. Det kan være forvirrende – og det samme kan være tilfelle i et kjærlighetsforhold.
Ukens råd: Still spørsmål – og søk svar.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Det er fokus på familien og hjemmet. Fullmånen fokuserer på ting som er uavklart. Det kan for eksempel være at boligen trenger oppussing. Det er ikke lett å få det fulle overblikket, og derfor er det lurt å vente med å handle til du ser alt klarere. Tiden bidrar med å sortere trådene, selv om det er misforståelser blant familiemedlemmer.
Ukens råd: Vent med å handle.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Selv om du kan bli fristet til å tro på åndelige forklaringer i noen av livets store spørsmål, vil det lureste være å stole på din egen sunne fornuft denne uken. Det kan være vanskelig å skjerpe intuisjonen, og du trenger virkelig noen skuddsikre argumenter. Tiden egner seg godt for praktiske oppgaver, for du har flere eksperter på sidelinjen.
Ukens råd: Ta fatt på praktiske oppgaver

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Du innser at du trives best når du er sammen med andre som har samme innsikt og kunnskap som deg. Og det har du muligheten til å være denne uken. Det er noen helt spesielle fagområder som du og andre har felles, og som du kan dyrke, debattere eller lære mer om. Personlige økonomiske forhold er i fokus.
Ukens råd: Dyrk dine interesser.

FISKENE

19. februar–20. mars

Intuisjon din kan være sterk nå, men for sikkerhets skyld er det lurt om du uansett prøver å sjekke fakta. Du kan lett bli misforstått eller ha vanskelig for å forstå det som skjer rundt deg. Følelser vil bølge fram "og tilbake, og du vil lett bli påvirket av andre og deres humør. På slutten av uken faller tankene mer til ro.
Ukens råd: Sjekk fakta.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer