Horoskop uke 38

Her er ukens værvarsel for livet, økonomien og kjærligheten

Denne uken blir god for både tvillingene og steinbukken.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 38. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 38. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Du vet nøyaktig hvilken vei du skal gå, og du er krystallklar både i tanker og handlinger. Praktiske oppgaver går som en lek, og hvis du målretter din innsats, særlig når det kommer til jobb, så vil du komme langt. Du har en sterk utstråling og andre vil lene seg på deg og dra nytte av din handlekraft og indre styrke.
Ukens råd: Sett deg klare mål.

TYREN

21. april–21. mai

Du føler deg helt på hjemmebane nå. En partner eller kjæreste er en stor del av hverdagen din i denne perioden. Dere fungerer godt sammen og er fullt og helt på bølgelengde når det gjelder oppgavene som må løses. Du er svært fornøyd med samarbeidet. Det blir rokket ved dine faste prinsipper for øyeblikket.
Ukens råd: Gled deg over godt samarbeid.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Det handler om kjærlighet – spesielt de første dagene i uken. Alt virker enkelt og greit i den forbindelse. Det er stor tiltrekning og gjensidige følelser. Du kan neppe få det bedre på det området. På slutten av uken kan du miste noe av interessen for personen. Alternativt kan enkelte hendelser føre til at du må roe ned den emosjonelle intensiteten.
Ukens råd: Nyt kjærligheten.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Du mangler fortsatt litt informasjon om et bestemt emne. Du kan så klart bore dypere i materien, det krever bare at du har tid og ro til det. Kanskje bør du oppsøke et stille sted, slik at du får ro til å samle trådene? En tidligere misforståelse må ryddes av veien før du kan finne de rette fakta. Når uken er over, bør du være ferdig med din research.
Ukens råd: Oppsøk fred og ro.

LØVEN

23. juli–23. august

Nå passer det å rydde opp og gjøre opp status. Det kan dreie seg om litt av hvert, men sannsynligvis handler det mest om ting i de hjemlige gemakker – om du har arbeidsutstyret du trenger: datamaskiner, kjøkkenutstyr og så videre. Du har lett for å planlegge nå. Etter helgen vil du føle et humørskifte og nye oppgaver venter.
Ukens råd: Legg planer.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Denne uken har du det ekstra bra sammen med en person du er nært knyttet til. Akkurat nå har dere de samme verdiene, og dere er enige om hvordan ting skal fordeles. Økonomien blir også diskutert. Det er best å lage langsiktige avtaler i starten av uken, for senere kan du angre, for da kan du se mer pessimistisk på ting.
Ukens råd: Se lyst på livet.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Det er ikke opp til deg å søke kompromisser nå. Det vil ikke være noe problem i starten av uken, men etter hvert som dagene går, blir det vanskeligere å bli enige og komme til enighet. Men du bør stå på kravene. Samtidig kan det vise seg at samarbeidspartneren din ikke er i stand til å overholde sin del av avtalen.
Ukens råd: Stå på kravene.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du er god å ha i nærheten hvis noen utfordringer skal løses. Det er fordi du har fått den klare oversikten (etter en tid med uklarhet), og du kan nå dele din klarhet og skarphet blant annet i ditt nettverk eller i vennekretsen. Du er helt trygg på din analyse av ting. Ingenting kan vippe deg av pinnen. Du bærer «kniven» uten å riste på hånden.
Ukens råd: Del dine klare tanker med andre.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Selv om ting går riktig vei, kan det hende du er i tvil om mål og retning i forbindelse med noe i familien eller i hjemmet. Hvis du har pusset opp huset, kan det fremdeles være noe som ikke helt har falt på plass og som krever mer undersøkelse. Det er imidlertid god eksperthjelp å få – kanskje fra noen på jobben din.
Ukens råd: Søk hjelp.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Det blir en god uke. Noe begynner å bevege seg i riktig retning, og du kan plukke opp tråden der du tidligere kanskje har møtt motstand. Det er mye du har behov for å ta tak i og få til å fungere. Og selv om det fortsatt ser ut til at hindringer dukker opp i slutten av uken, så føler du at du har mer tålmodighet og styrke til å møte dem.
Ukens råd: Uken blir god – nyt det.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Trangen din til å være alene er mer uttalt denne uken enn den har vært tidligere. Og det trenger ikke å være problematisk, så lenge du kan si ifra til dine nærmeste og forklare dine behov. I tillegg er det ting som faller på plass, og det gir deg en god følelse og mer overskudd. Hvis du er ute og reiser, kan du oppleve forsinkelser.
Ukens råd: Vær tydelig overfor andre.

FISKENE

19. februar–20. mars

Nå er det ikke lenge før du kan få klarhet i noen ting i forbindelse med jobben din, din vei videre i livet eller angående et personlig tema. Det har lenge hersket en usikkerhet på noen områder, og det ser nå ut til å falle stille og rolig på plass. Du er lydhør for intuisjonen din for tiden, men det kan godt være støy på «linjen», og du kan lett ta feil.
Ukens råd: Ikke stol blindt på intuisjonen din.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer