Horoskop:

Jomfruen bør vente med å ta de store beslutningene, mens væren kan nyte roen første del av uken

Horoskopet gjelder for uke 13.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 13. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 13. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Væren 21. mars–20. april

Du har en forholdsvis rolig uke i vente. Og du kan uforstyrret ordne eller avslutte de sakene som du har brukt tiden din på siden midten av februar. Du vil nyte den roen som har falt over deg de siste par ukene, og det vil gi deg et mer stabilt utgangspunkt i livet. I løpet av helgen merker du et markant skifte i energien. Tankene vil da gå på høygir. Ukens råd: Nyt roen første del av uken.

Tyren 21. april–21. mai

Du merker størst aktivitet i løpet av tirsdag og onsdag. Og du vil få det bedre både psykisk og fysisk. Du vil føle at ting er lett og at du er i flyten. Intuisjonen din vil i den kommende tiden være tydeligere enn ellers. Du kommer antakelig til å avlyse noen avtaler – eller andre vil gjøre det – noe som passer deg bra. Nå kan du selv bestemme farten. Ukens råd: Lytt til intuisjonen.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du kan være i tvil eller føle deg uavklart om noen forhold som har å gjøre med jobb eller tilværelsen generelt. Dette er ikke en ny fornemmelse, men noe som har pågått i en lengre periode. Men midt i uken opplever du at det kommer et vendepunkt, noe du kan føle rent fysisk. Men helt avklart blir du først på et senere tidspunkt. Ukens råd: Stol på at ting ordner seg.

Krepsen 22. juni–22. juli

Du er svært engasjert i det du beskjeftiger deg med for tiden, og det merkes hos dem som er rundt deg. Faktisk er det ikke mulig å snakke fornuft til deg, for du går dine egne veier. Og det er kanskje ikke den strake veien, men du vil likevel nå ditt ønskede mål. Du følger nøye med på alt som skjer på ditt interesseområde. Ukens råd: Fokuser på målet ditt.

Løven 23. juli–23. august

Noe skal skje. Det er allerede som om våren har begynt å «rykke» i deg, og du føler at du må ut i verden. Kanskje snakker vi her om en reise til utlandet. Du ønsker deg en aktiv ferie, for du har lyst til å holde deg i form. Hvis du har hatt noen juridiske utfordringer i den siste tiden, så vil de nå bli avsluttet for denne gang. Ukens råd: La deg begeistre.

Jomfruen 24. august–23. september

Du kan være i tvil om en relasjon eller omkring en samarbeidspartner eller kjæreste i øyeblikket. Det er ikke lett å gjennomskue hva som foregår, og derfor bør du vente med å ta avgjørende beslutninger inntil klarheten melder seg. Et vendepunkt midt i uken setter mer fart i tingene og løfter humøret, men du må være tålmodig. Ukens råd: Vent med å ta store beslutninger.

Vekten 24. september–23. oktober

Alt kan endre seg som ved et trylleslag midt i uken. Plutselig ser ting annerledes ut, og en svak optimisme brer seg i ditt indre. Det er som om du langt lettere kan utfolde deg og vise hvor mange fasetter du egentlig har. Hvis du har kreative evner, så er dette tiden for å vise dem. Skal du promotere deg selv, så har du sjansen nå. Ukens råd: Bruk dine kreative evner.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du har kompromisset lenge, og snart vil du fokusere på noen helt andre ting og kan igjen få kontroll over hvordan du bruker din tid. Det vil særlig skje mot slutten av uken. Hvis du har noe hengende over deg som må avklares, så bør du ta deg av det denne uken, for nå ligger alt til rette for å få ting avsluttet før du hopper på nye oppgaver. Ukens råd: Fullfør oppgaver.

Skytten 23. november–21. desember

Du har stadig oppmerksomheten rettet mot familien eller boligen. Hvis det har oppstått misforståelser, så er det viktig at du får klarhet i dem. Men du må regne med at det ikke blir så lett, for «sannheten» ligger godt skjult. Er du bekymret for økonomien, er sparing det eneste som gjelder. Hverdagen vil bli litt mer hektisk framover. Ukens råd: Spar penger.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Det er fare for at det du uttaler deg om i denne tiden lett kan bli misforstått, eller kanskje ikke forstått i det hele tatt. Derfor bør du hele tiden forsikre deg om at dine opplysninger finner veien til de rette mottakerne. Hvis du har kreative evner, så vil du allerede i løpet av tirsdag merke at inspirasjonen kommer lettere og flyter fritt. Ukens råd: Slipp dine kreative evner løs.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Familien står i sentrum allerede fra ukens start. Men det kan også være noe som har med hjemmet ditt å gjøre. Men uansett så vil ting være lettere å håndtere, og du får en sterkere fornemmelse av hvordan ting henger sammen. Fastlåste temaer i familien vil åpne seg opp, og du opplever at ting begynner å bevege seg i den riktige retningen. Ukens råd: Gled deg til helgen.

Fiskene 19. februar-20. mars

Dine ord og meninger vil ha stor innflytelse på dine medmennesker denne uken. Og det er viktig at du selv har denne følelsen også. Det gjelder særlig hvis andre plutselig kommer og vil stille deg til ansvar for det du har fortalt dem. Penger spiller en sentral rolle denne tiden, og nå ser det ut til at du rolig kan fortsette som du stevner. Ukens råd: Sjekk saldoen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer