Horoskop 2018:

Jomfruen må kanskje avbestille en reise, mens tvillingene vil møte en eller flere hindringer i løpet av uken

Ukens horoskop gjelder for perioden 08. - 14. juni.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 08. - 14. juni. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 08. - 14. juni. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Som du sikkert har erfart, så gjelder det å velge sine kamper med omhu – å være selektiv i forhold til hva du velger å bruke energien din på. Derfor bør du være ekstra oppmerksom på at kommunikasjonen i forbindelse med jobb er langtekkelig, tung og vanskelige denne uken. Og det er ikke noe du kan gjøre for å speede opp prosessen.

Ukens råd: Pust rolig. Vær tålmodig.

Tyren 21. april–21. mai

Du merker et markant skifte i energi midt i uken. Etter det er du mer til stede og aktiv. Nå er du klar for at noe skal skje – spesielt på hjemmebane. Kanskje er du i ferd med å pusse opp, og mener at det ikke bør spares på noe. Men det kan være tøft å holde på konsentrasjonen. Du blir lett distrahert, men dette bedres fram mot helgen.

Ukens råd: Hold tunga rett i munnen.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du merker tydelig at du har lett for å få nye ideer. Det gjelder spesielt når du er alene eller gjør ting som er meditative. Du blir lett inspirert. Du synes ikke at døgnet har nok timer i forhold til det tempoet du holder for tiden. Men du blir nødt til å stoppe opp, for mot slutten av uken vil en eller flere hindringer dukke opp.

Ukens råd: Vær forberedt på motstand.

LES OGSÅ: Skoene hertuginne Kate alltid sverger til

Krepsen 22. juni–22. juli

Selv om du har det ordentlig travelt nå, så er det viktig at du har tid for deg selv eller på andre måter får mulighet til å finne hvile både i kropp og sinn. Du bør ikke vente til helgen, for behovet er størst midt i uken. Et spesielt samarbeid er sentralt, og du blir nødt til å finne ut av hvordan du best skal formidle en eventuell kritikk mot din makker.

Ukens råd: Vei dine ord.

Løven 23. juli–23. august

Du trives best sammen med venner og likesinnede i denne perioden. Men du må være innstilt på at det ikke er alle som har tid til å «henge» med deg og avsette tid til sosialt samvær. Det kan fort påvirke humøret ditt, men som alltid finner du på noe selv. Hverdagslige oppgaver synes du er ekstra kjedelige denne uken.

Ukens råd: Selv det trivielle må gjøres.

Jomfruen 24. august–23. september

Som regel er du styrt av din fornuft, men midt i uken er du impulsiv, og det kan føre til at du bestiller en reise eller noe annet som kan utvide horisonten din. Dessverre «banker den rasjonelle tilværelse på døren», og du må kanskje avlyse eller endre ditt impulskjøp. Lørdag er situasjonen gått i vranglås.

Ukens råd: Se fram til neste uke.

Vekten 24. september–23. oktober

Du merker at humøret endres i løpet av onsdagen, og energien din forsterkes. Du merker livsmotet og gleden. Du vil gjerne at noe skal skje, du vil være sammen med venner og i det hele tatt gjøre hverdagen mer festlig. Den kommende tiden vil også være svært velegnet til det, men du må innstille deg på at det kan komme avlysninger.

Ukens råd: Vær forberedt på alt.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det er de fundamentale tingene som opptar oppmerksomheten din – slik som familie, bolig og jobb. Du har nå funnet en jobbretning som du kommer til å følge en stund framover. Skal du reise, eller er på farten denne uken, så må du være innstilt på at det kan oppstå forsinkelser eller avlysninger i forbindelse med din transport.

Ukens råd: Hold kursen.

LES OGSÅ: Vi har testet selvbruning og delt ut tre 6-ere!

Skytten 23. november–21. desember

Du har det best når du kan ta deg noen lange tenkepauser for deg selv. Du føler ikke at de store sosiale sammenkomstene er din arena for øyeblikket, noe som er uvanlig til deg å være. Men du har en del ting å tenke over – ting som du ønsker svar på. Det er spesielt på de indre, psykologiske plan at du gjør deg mange betraktninger om livet.

Ukens råd: Finn tid for deg selv.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Hele uken blir du konfrontert med spørsmål, og det er viktig at de som spør får svar. Det er et spesielt «spørre-menneske» som vil holde fram med å kontakte deg, og det vil kunne gjøre deg ordentlig irritert. Men du kommer ikke utenom dette, så du må bare bruke den tiden det tar å finne svar. Din makker eller partner prøver å styre deg.

Ukens råd: Ikke vik unna spørsmål.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du vil helst bruke tid på fritidsinteressene dine, men akkurat i denne perioden kan det være vanskelig å sette av tid til det. I løpet av uken vil du bli konfrontert med noen svært så praktiske ting som må gjøres, og i stedet for at andre spiller med, opplever du det motsatte når det kommer til samarbeid. Uken føles lang og til tider krevende.

Ukens råd: Du har masse energi. Nyt det.

Fiskene 19. februar–20. mars

Som alltid er det masse aktivitet der hvor du er eller ferdes, og det vil også gjelde denne uken. Men det er ikke helt lett å gjennomskue hvor og hvordan du skal delta eller være aktiv. Men det er ingen tvil om at det er i familien, hjemmet og kanskje også i hagen at din arbeidsinnsats vil bli verdsatt. Du vil helst filosofere og drømme.

Ukens råd: Vær best på hjemmebane.

LES OGSÅ: Nå kommer mensentrusa!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer